Del dazu - jungciausi prie vilnieciu, bet galiu palaukti ir pilno atvezimo bei pasiimti juos veliau
QUOTE(gitule @ 2009 07 28, 10:10)
O, kaip aciu Dziovini 75-100 temperaturoj? Kiek laiko? As vakar pasakiau, kad ismesiu tuos nedadziuvusius, tai Gita su anyta sulapnojo greitai
kazkur apie 80C,apie 2 val,priklauso nuo morengiuku dydzio,jei dideli,tai dar ir ilgiau.
Na cia ziuriu kai kurie klausimai ryskiai nepastebimi...
Rugiagele, as irgi su beze vargstu. Su medaus tortu bezas man super laiko, bet praeita savaitgali kepiau snikersa ir biskvitini medaus torta.
Abu padengiau beze - ir abu aptirpo, nuciuoze. Nesuprantu , kame reikalas. As net biskvitu nesulaisciau. Tikiuosi ir as, kad gal kas atsakys........
Abu padengiau beze - ir abu aptirpo, nuciuoze. Nesuprantu , kame reikalas. As net biskvitu nesulaisciau. Tikiuosi ir as, kad gal kas atsakys........
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 28, 12:16)
Zvejybinis tortas
Noriu patarimo... zodziu reiks padengti kuria nors mase, arba beze, torta su mascarpone ir bananais, arba snikersa. Taigi klausimai:
1. Padengti torta gausiai sviestiniu kremu is pradziu, o tada deti ta mase?
2. Be abejo toks klausimas jau buvo gal, bet kai as niekad nedengus tortu cukrine mase, tai ja iskociot turbut reikia labai plonai?
3. Ir ar cukrine mase tikrai pjaunant nebuna kieta?
4. Beze tai turbut nuo tokiu tortu nuciuoz?
Noriu patarimo... zodziu reiks padengti kuria nors mase, arba beze, torta su mascarpone ir bananais, arba snikersa. Taigi klausimai:
1. Padengti torta gausiai sviestiniu kremu is pradziu, o tada deti ta mase?
2. Be abejo toks klausimas jau buvo gal, bet kai as niekad nedengus tortu cukrine mase, tai ja iskociot turbut reikia labai plonai?
3. Ir ar cukrine mase tikrai pjaunant nebuna kieta?
4. Beze tai turbut nuo tokiu tortu nuciuoz?
1. Aš tikrai gausiai nedengiu sviestiniu kremu, na taip normaliai. Tada dar aptepu skysta gliukoze, jeigu neturi, pasidaryk cukraus ir vandens sirupo tirštumo kaip dirbtinis medus. Apdengta torto masė nebus tokia kieta ir geriau prilips, lengviau pasiduos lyginimui.
2. Nei plonai, nei storai - apie 5 mm, pažiūrėk čia
3. Nebūna.
4. Ant šios masės kuo puikiausiai galima puošti beze, ji tam puikiai tinka.
O kaip greit sureagavot tik pasipiktint reikia, ir greit atsako juokauju
Net 5 mm storio???
O meduolyte, aptept reikia tortus sviestiniu kremu, jau issiaiskinau, ir nenubegs beze nes man kazkada taip buvo, as tai is vis gudri, sulaisciau gausiai, ir uzdejau beze, galutiniam rezultate viskas nuciuoze dabar juokas, tada sakiau teksiu visa torta siaip siandien gerule beze issiplake, ale kad ...
Ir plikytu kremu pertepta torta taip pat pasirodo reikia aptept sviestiniu kremu paprotino mane cia kai kas
O as turejau galvoje kad tuos tortus mano paminetus, ar tinka beze dengt? be mases.
Net 5 mm storio???
O meduolyte, aptept reikia tortus sviestiniu kremu, jau issiaiskinau, ir nenubegs beze nes man kazkada taip buvo, as tai is vis gudri, sulaisciau gausiai, ir uzdejau beze, galutiniam rezultate viskas nuciuoze dabar juokas, tada sakiau teksiu visa torta siaip siandien gerule beze issiplake, ale kad ...
Ir plikytu kremu pertepta torta taip pat pasirodo reikia aptept sviestiniu kremu paprotino mane cia kai kas
O as turejau galvoje kad tuos tortus mano paminetus, ar tinka beze dengt? be mases.
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 28, 22:30)
Rugiagele, as irgi su beze vargstu. Su medaus tortu bezas man super laiko, bet praeita savaitgali kepiau snikersa ir biskvitini medaus torta.
Abu padengiau beze - ir abu aptirpo, nuciuoze. Nesuprantu , kame reikalas. As net biskvitu nesulaisciau. Tikiuosi ir as, kad gal kas atsakys........
Abu padengiau beze - ir abu aptirpo, nuciuoze. Nesuprantu , kame reikalas. As net biskvitu nesulaisciau. Tikiuosi ir as, kad gal kas atsakys........
tiesa, as juos abu dar buvau aptepus sviesto, bikvito ir kondencovkes tyrele.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 28, 22:39)
O kaip greit sureagavot tik pasipiktint reikia, ir greit atsako juokauju
Net 5 mm storio???
O as turejau galvoje kad tuos tortus mano paminetus, ar tinka beze dengt? be mases.
Net 5 mm storio???
O as turejau galvoje kad tuos tortus mano paminetus, ar tinka beze dengt? be mases.
Na manau nuo 3 iki 5mm. Tuos tortus dengti beze netinka, ir man asmeniškai bezė nučiuožia ir nuo sviestinio kremo (šonai).
Tai reikejo tik sviestiniu? nes as torta biskiuka apijausciau, idejau sviesto, kondencuoto, sublenderiavau, aptepiau, atsaldziau ir tada dengiau. man sonai vis issileidazia.
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 28, 22:45)
Na manau nuo 3 iki 5mm. Tuos tortus dengti beze netinka, ir man asmeniškai bezė nučiuožia ir nuo sviestinio kremo (šonai).
Jooo...nusisaut man belieka...
Man labai puikiai tortas beze pamenu pasidenge, kai dariau morengini. Nieks nenuciuoze, neapsileido...
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 28, 22:45)
Tai reikejo tik sviestiniu? nes as torta biskiuka apijausciau, idejau sviesto, kondencuoto, sublenderiavau, aptepiau, atsaldziau ir tada dengiau. man sonai vis issileidazia.
Na aptepus tortą sviestiniu kremu, jis tikrai neturėtų išsileisti, tačiau man, kaip ir minėjau bezė nesilaiko ant sviestinio kremo, ypač torto šonuose, ji vistiek nučiuožia.
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 28, 22:45)
Tai reikejo tik sviestiniu? nes as torta biskiuka apijausciau, idejau sviesto, kondencuoto, sublenderiavau, aptepiau, atsaldziau ir tada dengiau. man sonai vis issileidazia.
O tau isplakus beze dzibukas laikosi pastacius? gal blogai beze issiplaka? (tokia mokanti as dar tave mokau ) Zodziu gal kokia plevele apvilkt torta reikia, o tada beze, tai gal nenuciuoz tada