Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ir as laukiu pilno kiekio dazu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nelabai kada turiu skaityti temą, tai tiesiog paklausiu:

Gal kuri turite parduoti dažų: aukso spalvos ir perlo? (labai labai reikia blush2.gif ) ax.gif

Ačiū kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
as irgi laukiu visu dazu 4u.gif
mergaites pridejot nuostabiu tortuku wub.gif Dai'na labai labai simpatiska ir neperkrauta thumbup.gif
asseni groziams apibudint vel nera zodziu bigsmile.gif kruopstumo isikunijimas, zmogutis i kuri verta lygiuotis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 27 liepos 2009 - 21:12
Merginos, kurios is Vilniaus, prasau jungtis kuo greiciau del dazu,butu gerai iki ryt vakaro jau susiburti i grupele,galima siusti, kad ir man,nes Asseni kiek pamenu atostogauja,taigi pirmyn i sarasa.
sarase jau yra: PADIMA
MIGLE79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 27 liepos 2009 - 21:20
Aciu Miglei79 uz vyrui (uzkietejusiam zvejui) skirta torta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vos vos asaros neispaude kai pamate "save". Net telefonu nufotkino - sake ryt draugams parodys dovana mirksiukas.gif
http://www.78.lt/ima...d=C002_4A6DFD92
Atsakyti
Migle79 slapuke, kam tokiu grožius slepi, oj atnešiu aš Tau tą superinį smailiką su nuleistom kelnytėm mad.gif tongue.gif labai gražus torčiukas 4u.gif aš tai būčiau asmeniškai linkusi palaukti dažų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 27, 08:12)
Gitule ir Migle79 fantastiniai darbai, jau tas žydrumėlis, o rožės kaip ką tik suskitnos iš darželio, super. Aplikacija tame žydrame fone super atrodo, labai graži spalva

QUOTE(Liusii @ 2009 07 27, 08:13)
tikrai ispudingas 

Aciu 4u.gif
QUOTE(adriu @ 2009 07 27, 09:23)
čia mano medutis-kuklutis

Labai dailus torciukas, kaip noreciau dabar, mmmm bigsmile.gif

QUOTE(moniuxx @ 2009 07 27, 12:37)
labai grazus tomas,taip ir norisi paragauti  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif

QUOTE(Dai'na @ 2009 07 27, 17:40)
...ir kaip man cia nekepti   jusu sedevru prisiziurejus  ,tai atnesu parodyti  juodaji miska

Koks grazus wub.gif O kaip taip graziai sonus padarei? bigsmile.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 27, 17:51)
Merginos, kad ir kokie grazus tortai visu butu, bet necituokit nuotrauku... verti verti puslapius, o ten pacituota zinute vis su kokiom 3 nuotraukom, jei ne daugiau, ir po kelis kart... 

drinks_cheers.gif
QUOTE(ruzilona @ 2009 07 27, 20:23)
Aciu Miglei79 uz vyrui (uzkietejusiam zvejui) skirta torta  
Vos vos asaros neispaude kai pamate "save". Net telefonu nufotkino - sake ryt draugams parodys dovana 

Nu ir slapuke, koooks tortas bigsmile.gif wub.gif

O as vakar pamirsau pasigirti, pavyko isplakti BEZE yahoo.gif assa.gif Bandziau dziovinti zefyriukus. Kur jus juos dziovinat? As idejau i griliu, ten pas mane nerodo temperaturos, tai dziuvo ilgai, padidinau, aprudavo, ismeciau kai kuriuos. Dabar isemiau i kambario temperatura , tai jie dar biski lipnoki, nors visi runtuliukai matosi unsure.gif Tai kaip man juos isdziovinti normaliai? O jeigu orkaitej? Nesigautu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 27 liepos 2009 - 22:28
QUOTE(gitule @ 2009 07 27, 23:26)
Aciu  4u.gif

Labai dailus torciukas, kaip noreciau dabar, mmmm  bigsmile.gif
Aciukas  4u.gif
Koks grazus  wub.gif  O kaip taip graziai sonus padarei?  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif

Nu ir slapuke, koooks tortas  bigsmile.gif  wub.gif

O as vakar pamirsau pasigirti, pavyko isplakti BEZE  yahoo.gif assa.gif Bandziau dziovinti zefyriukus. Kur jus juos dziovinat? As idejau i griliu, ten pas mane nerodo temperaturos, tai dziuvo ilgai, padidinau, aprudavo, ismeciau kai kuriuos. Dabar isemiau i kambario temperatura , tai jie dar biski lipnoki, nors visi runtuliukai matosi  unsure.gif  Tai kaip man juos isdziovinti normaliai? O jeigu orkaitej? Nesigautu?  g.gif

nu Tu duodi vaizdų, juk juos orkaitėj ir reikia džiovinti, pravėrus orkaitę 5-7 cm 75-100 laipsnių, be ventiliatoriaus, grilyje Tu juos iškepei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 27, 21:35)
nu Tu duodi vaizdų, juk juos orkaitėj ir reikia džiovinti, pravėrus orkaitę 5-7 cm 75-100 laipsnių, be ventiliatoriaus, grilyje Tu juos iškepei  mirksiukas.gif

Nu pas mane atidaryta orkaite nekaista, uztai ir dariau taip blush2.gif Tada tik syla, kai buna uzdaryta. Tai reiskia be sansu man morengiuku skanaut? g.gif
Atsakyti
Visai ne slapukė, tiesiog nespėjau įkelti nuotraukų. Smagu, kad tortas patiko biggrin.gif

Taigi rodau:

user posted image

user posted image

Žmogėliuką lipdžiau pirmą kartą, todėl jis gavosi truputį neproporcingas. Manau kitą kartą bus geriau rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai dailus, Tavo gal ir nevisai proporcingas žvejys, bet tik pažiūrėjusi į tvaiškį, pamačiau, kad maniškis buvo be ausų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif eik Tu sau doh.gif o už anatomiją 9 turėjau lotuliukas.gif siaubas tongue.gif nu nieko, kitą kartą su ausimis padarysiu lotuliukas.gif spalvos labai gražios, meldai, grybukai, super torčiukas, o kas viduj bigsmile.gif
Atsakyti
migle79 bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,ot vaizdeli gera atnesei,atrodo tai super wub.gif
Atsakyti