ir as laukiu pilno kiekio dazu
Sveikos
Nelabai kada turiu skaityti temą, tai tiesiog paklausiu:
Gal kuri turite parduoti dažų: aukso spalvos ir perlo? (labai labai reikia )
Ačiū kas atsakys
Nelabai kada turiu skaityti temą, tai tiesiog paklausiu:
Gal kuri turite parduoti dažų: aukso spalvos ir perlo? (labai labai reikia )
Ačiū kas atsakys
as irgi laukiu visu dazu
mergaites pridejot nuostabiu tortuku Dai'na labai labai simpatiska ir neperkrauta
asseni groziams apibudint vel nera zodziu kruopstumo isikunijimas, zmogutis i kuri verta lygiuotis
mergaites pridejot nuostabiu tortuku Dai'na labai labai simpatiska ir neperkrauta
asseni groziams apibudint vel nera zodziu kruopstumo isikunijimas, zmogutis i kuri verta lygiuotis
Merginos, kurios is Vilniaus, prasau jungtis kuo greiciau del dazu,butu gerai iki ryt vakaro jau susiburti i grupele,galima siusti, kad ir man,nes Asseni kiek pamenu atostogauja,taigi pirmyn i sarasa.
sarase jau yra: PADIMA
MIGLE79
sarase jau yra: PADIMA
MIGLE79
Aciu Miglei79 uz vyrui (uzkietejusiam zvejui) skirta torta
Vos vos asaros neispaude kai pamate "save". Net telefonu nufotkino - sake ryt draugams parodys dovana
http://www.78.lt/ima...d=C002_4A6DFD92
Vos vos asaros neispaude kai pamate "save". Net telefonu nufotkino - sake ryt draugams parodys dovana
http://www.78.lt/ima...d=C002_4A6DFD92
Migle79 slapuke, kam tokiu grožius slepi, oj atnešiu aš Tau tą superinį smailiką su nuleistom kelnytėm labai gražus torčiukas aš tai būčiau asmeniškai linkusi palaukti dažų
QUOTE(Olesta @ 2009 07 27, 08:12)
Gitule ir Migle79 fantastiniai darbai, jau tas žydrumėlis, o rožės kaip ką tik suskitnos iš darželio, super. Aplikacija tame žydrame fone super atrodo, labai graži spalva
QUOTE(Liusii @ 2009 07 27, 08:13)
tikrai ispudingas
Aciu
QUOTE(adriu @ 2009 07 27, 09:23)
čia mano medutis-kuklutis
Labai dailus torciukas, kaip noreciau dabar, mmmm
QUOTE(moniuxx @ 2009 07 27, 12:37)
labai grazus tomas,taip ir norisi paragauti
Aciukas
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 27, 17:40)
...ir kaip man cia nekepti jusu sedevru prisiziurejus ,tai atnesu parodyti juodaji miska
Koks grazus O kaip taip graziai sonus padarei?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 27, 17:51)
Merginos, kad ir kokie grazus tortai visu butu, bet necituokit nuotrauku... verti verti puslapius, o ten pacituota zinute vis su kokiom 3 nuotraukom, jei ne daugiau, ir po kelis kart...
QUOTE(ruzilona @ 2009 07 27, 20:23)
Aciu Miglei79 uz vyrui (uzkietejusiam zvejui) skirta torta
Nu ir slapuke, koooks tortas
O as vakar pamirsau pasigirti, pavyko isplakti BEZE Bandziau dziovinti zefyriukus. Kur jus juos dziovinat? As idejau i griliu, ten pas mane nerodo temperaturos, tai dziuvo ilgai, padidinau, aprudavo, ismeciau kai kuriuos. Dabar isemiau i kambario temperatura , tai jie dar biski lipnoki, nors visi runtuliukai matosi Tai kaip man juos isdziovinti normaliai? O jeigu orkaitej? Nesigautu?
QUOTE(gitule @ 2009 07 27, 23:26)
Aciu
Aciukas
O as vakar pamirsau pasigirti, pavyko isplakti BEZE Bandziau dziovinti zefyriukus. Kur jus juos dziovinat? As idejau i griliu, ten pas mane nerodo temperaturos, tai dziuvo ilgai, padidinau, aprudavo, ismeciau kai kuriuos. Dabar isemiau i kambario temperatura , tai jie dar biski lipnoki, nors visi runtuliukai matosi Tai kaip man juos isdziovinti normaliai? O jeigu orkaitej? Nesigautu?
Aciukas
nu Tu duodi vaizdų, juk juos orkaitėj ir reikia džiovinti, pravėrus orkaitę 5-7 cm 75-100 laipsnių, be ventiliatoriaus, grilyje Tu juos iškepei
QUOTE(Olesta @ 2009 07 27, 21:35)
nu Tu duodi vaizdų, juk juos orkaitėj ir reikia džiovinti, pravėrus orkaitę 5-7 cm 75-100 laipsnių, be ventiliatoriaus, grilyje Tu juos iškepei
Nu pas mane atidaryta orkaite nekaista, uztai ir dariau taip Tada tik syla, kai buna uzdaryta. Tai reiskia be sansu man morengiuku skanaut?
Visai ne slapukė, tiesiog nespėjau įkelti nuotraukų. Smagu, kad tortas patiko
Taigi rodau:
Žmogėliuką lipdžiau pirmą kartą, todėl jis gavosi truputį neproporcingas. Manau kitą kartą bus geriau
Taigi rodau:
Žmogėliuką lipdžiau pirmą kartą, todėl jis gavosi truputį neproporcingas. Manau kitą kartą bus geriau
labai dailus, Tavo gal ir nevisai proporcingas žvejys, bet tik pažiūrėjusi į tvaiškį, pamačiau, kad maniškis buvo be ausų eik Tu sau o už anatomiją 9 turėjau siaubas nu nieko, kitą kartą su ausimis padarysiu spalvos labai gražios, meldai, grybukai, super torčiukas, o kas viduj
migle79 ,ot vaizdeli gera atnesei,atrodo tai super