Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Eveneirka @ 2009 07 26, 23:00)
Gitule...pagirsiu ir čia tave...tavo tortukas fantastiškas...labai gražu wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 26, 23:04)
O pas mane vėl gi krepšelis. Šį kartą su gėlėmis:

Oho wub.gif O krepselis kaip tikras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
LIUSII,LABAI MIELAS TORTUKAS,TAIP IR TOLIAU 4u.gif
LABAI ISTRIGO KREPSELIS SU GELTONOM ROZYTEM,IS KO JOS PADARYTOS g.gif ATRODO TAI NUOSTABIAI bigsmile.gif
Atsakyti
oho, nebūk čia keletą valandų ir vėl grožybių pridėta, ar pastebėjote, kokia šita temukė turtinga bigsmile.gif Gitule ir Migle79 fantastiniai darbai, jau tas žydrumėlis, o rožės kaip ką tik suskitnos iš darželio, super. Aplikacija tame žydrame fone super atrodo, labai graži spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 27, 01:44)

As atnesu torta su savo pirmaja sokoladine aplikacija.

labai fainuoliskas thumbup.gif
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 27, 02:04)

tikrai ispudingas bigsmile.gif
Atsakyti
čia mano medutis-kuklutis ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 27, 02:04)

žinai, Tavo labai gražus krepšelių pynimas. Natūralus toks. Galima pagalvoti, kad jie taiiiiip lengvai pinami, jog imt ir pabandyt unsure.gif
Atsakyti
sos!!!dariau mase tortams dengti pagal cipciuka,ir ji man nori trupeti kaip man ja gelbet,gal dejau perdaug pudros nesuprantu nu dejau kol nelipo pire ranku doh.gif ka daryti gaila ismest visai guza g.gif
Atsakyti
Liussi,tortukas labai mielas gavosi!!! thumbup.gif Ir toliau taip..

QUOTE(Meian @ 2009 07 26, 19:27)

Isikeliau siandien kelias nuotraukas... stebuklu nera, bet si ta pademonstruosiu...

Gyles kaip tikros blink.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu!!!

QUOTE(gitule @ 2009 07 26, 21:44)

As atnesu torta su savo pirmaja sokoladine aplikacija. Viduj braskinis, papuostas grietinele.

labai grazus katinelis,ir spalvyte liuksiska!!

QUOTE(Migle79 @ 2009 07 26, 22:04)
žodžių blush2.gif

Tavo darbeliai visada labai dailus,gelytes itariu obuolines g.gif
QUOTE(adriu @ 2009 07 27, 08:23)
čia mano medutis-kuklutis ax.gif

Kuklus,bet grazus ir tvarkingas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos wub.gif

Tikra tiesa, rožės iš obuolių bigsmile.gif Labai jas mėgstu. O krepšelis pintas iš šokoladinės saldainių masės. Pinti tikrai nesunku, tik užima laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 27 liepos 2009 - 12:18
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 27, 13:17)
Ačiū, merginos  wub.gif

Tikra tiesa, rožės iš obuolių bigsmile.gif Labai jas mėgstu. O krepšelis pintas iš šokoladinės saldainių masės. Pinti tikrai nesunku, tik užima laiko.

o kaip jo skonis,ar skanu ar tik kad labai grazu smile.gif galvoju ar mociutei patiks
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 07 27, 12:23)
o kaip jo skonis,ar skanu ar tik kad labai grazu smile.gif galvoju ar mociutei patiks

Jei klausimas apie šokoladinės saldainių masės skonį, tai galiu pasakyti, kad ji tikrai skani (bent jau man). Primena šokoladinius saldainius. Daug jos nesuvalgysi, nes ji, kaip ir kiekviena kita masė, saldi. Bet jos likučius galima nuimti nuo torto ir laikyti šaldytuve, o užsinorėjus paskanauti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 27, 01:44)
As klausiau  smile.gif  Kaip smagu, reikejo numanyti tokia reakcija  thumbup.gif

Sunku nekreipti demesio, bet tikrai nepergyvenk, toks jau zmogus matyt papuole  4u.gif  Nes tavo tortai tiesiog fantastiski, as be zodziu  wub.gif
Geru atostogu  4u.gif
Labai grazus ir siltas torciukas  4u.gif
OHO !!!! Taigi cia meno kuriniai, negaliu atsigaut karsta.gif
Sekanti torta bandyk puost kitaip, pamatysi kaip pavyks  mirksiukas.gif

As atnesu torta su savo pirmaja sokoladine aplikacija. Viduj braskinis, papuostas grietinele.

user posted image

labai grazus tomas,taip ir norisi paragauti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 15:19)
Daividija, super, super,  thumbup.gif jau kaip man patinka tavo krepsininkai, nesvarbu kad suluzo, bet kaip siltai padaryta

Olesta, saunuole, labai lygus tortas, gerai padirbejai

Neramuole, labai patiko 40 metu proga skirtas tortukas.

Jolka999, mazuliukas gavo nuostabia saldzia duovanele  bigsmile.gif

Cipciuk
, ar gi galima be nuotikiu hihihi.gif

pumpica , mad.gif "kreivas sleivas, baisus" ir begalo siltas ir dailus wub.gif
Merginos, atleskit, gal ka ir nepastebejau, labai sunkia savaite buvo, teko dirbti naktim, nes diena vaikai neduoda nieko daryt.

Mergaites, be galo dekinga Jums uz tiek graziuzodziu mano tortams. Dariau is sirdies.

Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura. Moteris, pati nezinanti kuo nori, panorejo ryskaus torto, bet matet kas man gavos  verysad.gif . O ji nespejo izengti i namus arsiimti torto, jau buvo nepatenkinta, o torto dar nemate. Kai pamate, tai persikreipe taip , kad as jai net pasiuliau, jeigu nepatinka, tai galiu viska nulupti ir padaryti kitaip, tegu ji tik pasako, kuo nori. Zodziu griebe ji to torto, dar dangti su rastais buvau padarius, tik nefotkinau, paeme ta dangti ir isejo nepatenkinta.  Paskui paskambino ir pasake, kad dukrai labai patiko.

Nuotaika man sugadino, kad negalejau nieko daryt. Aciu, kad vakare atvaziavo jaunavedziai ir negailejo zodziu, kai pamate torta.

Po tokios nesikmingos dienos, gime dar du tortai.

Tortas, linksmai mociutei
, kuri be proto myli kaimo gyvunelius, dievina ramunes ir negali gyventi be mezgimo.

user posted image

user posted image

user posted image

Viduje: apatinis tortas trapios teslos su dziovintom slyvom, persikais ir riesutais (vaisiai ismirkyti rome). Virsuje bananinis, siulu kamuoliuku viduje bulvyte su riesutais, dziovintom slyvom ir romu. Zole - beze, pintine  sokoladine saldainiu mase. Gyvuneliai sokoladas, marcipanas, saldainiu mase).

Ir dar vienas berniukas su draugais pievuteje

user posted image

user posted image

Viduje balti ir sokoladiniai biskvitai, svelnus varskes kremas, persikai, vynuoges, kivi. Padengtas sokoladne saldainiu mase, zaisliukai, berniukas, gyvuneliai - sokoladine mase, saldainine, marcipanas, pastilazas.

Ir visi kartu    ax.gif

user posted image

O dabar iseinu savaitei atostogaut. Ate  bye1.gif

PASAKA ,o ne darbeliai ,net zandikaulis atvepo mega_shok.gif tikrai labai grazu rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Cipciukas,2009 07 21, 11:57]

Dėl dažų , na galiu pagelbėti tik URMO BAZE , nulėksiu ten , bet žinokit , kad ten tik raudoni atspalviai , kartais būna mėlynas ( tamsus ) , o taip apsišarvuokite kantrybe meergos , bu gausit dupcėn laugh.gif

jau apsisarvavom:triniti: ir laukiam laukiam ,o kas daugiau belieka blush2.gif
Atsakyti