As klausiau
Kaip smagu, reikejo numanyti tokia reakcija
Sunku nekreipti demesio, bet tikrai nepergyvenk, toks jau zmogus matyt papuole
Nes tavo tortai tiesiog fantastiski, as be zodziu
Geru atostogu
Labai grazus ir siltas torciukas
OHO !!!! Taigi cia meno kuriniai, negaliu atsigaut
Sekanti torta bandyk puost kitaip, pamatysi kaip pavyks
As atnesu torta su savo pirmaja sokoladine aplikacija. Viduj braskinis, papuostas grietinele.
Daividija, super, super,
jau kaip man patinka tavo krepsininkai, nesvarbu kad suluzo, bet kaip siltai padaryta
Olesta, saunuole, labai lygus tortas, gerai padirbejai
Neramuole, labai patiko 40 metu proga skirtas tortukas.
Jolka999, mazuliukas gavo nuostabia saldzia duovanele
Cipciuk, ar gi galima be nuotikiu
pumpica ,
"kreivas sleivas, baisus" ir begalo siltas ir dailus
Merginos, atleskit, gal ka ir nepastebejau, labai sunkia savaite buvo, teko dirbti naktim, nes diena vaikai neduoda nieko daryt.
Mergaites, be galo dekinga Jums uz tiek graziuzodziu mano tortams. Dariau is sirdies.
Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura. Moteris, pati nezinanti kuo nori, panorejo ryskaus torto, bet matet kas man gavos
. O ji nespejo izengti i namus arsiimti torto, jau buvo nepatenkinta, o torto dar nemate. Kai pamate, tai persikreipe taip , kad as jai net pasiuliau, jeigu nepatinka, tai galiu viska nulupti ir padaryti kitaip, tegu ji tik pasako, kuo nori. Zodziu griebe ji to torto, dar dangti su rastais buvau padarius, tik nefotkinau, paeme ta dangti ir isejo nepatenkinta. Paskui paskambino ir pasake, kad dukrai labai patiko.
Nuotaika man sugadino, kad negalejau nieko daryt. Aciu, kad vakare atvaziavo jaunavedziai ir negailejo zodziu, kai pamate torta.
Po tokios nesikmingos dienos, gime dar du tortai.
Tortas, linksmai mociutei, kuri be proto myli kaimo gyvunelius, dievina ramunes ir negali gyventi be mezgimo.
Viduje: apatinis tortas trapios teslos su dziovintom slyvom, persikais ir riesutais (vaisiai ismirkyti rome). Virsuje bananinis, siulu kamuoliuku viduje bulvyte su riesutais, dziovintom slyvom ir romu. Zole - beze, pintine sokoladine saldainiu mase. Gyvuneliai sokoladas, marcipanas, saldainiu mase).
Ir dar vienas berniukas su draugais pievuteje
Viduje balti ir sokoladiniai biskvitai, svelnus varskes kremas, persikai, vynuoges, kivi. Padengtas sokoladne saldainiu mase, zaisliukai, berniukas, gyvuneliai - sokoladine mase, saldainine, marcipanas, pastilazas.
Ir visi kartu
O dabar iseinu savaitei atostogaut. Ate