Asseni, nepaliauji stebinti sugebėjimais nusipelnei atostogų tikrai
Liussi, šaunuma egzaminas išlaikytas, stojamieji įskaityti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 26, 23:09)
oi kaip aciu nu svarbiausia kad niekas negalejo patiketi kad pati viska padariau ir geles ir torta nu aisku ten meno didelio nera bet kaip skanu buvo dabar yra tik didelis noras mokintis toliau
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 15:19)
Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura
neįtikėtina... o tai ko tada ta ponia norėjo? Čia iš pasakos - nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką
o gal jai norėjosi papuošalų dėžutės su tikrais papuošalais.. pora brilikų, perlų karoliai ir sagės..
man ta "dėžutė" buvo labai graži. Aš gi sakiau - faberže. Maskvoj prastovėdavau prie "būtik" parduotuvių ištisas valandas, besigrožėdama tokių spalvų prabangiais daiktais...
Nenusimink.. Gyvenimas yra su nuokalnėm.. dabar vėl kilsi aukštyn.
Gerų atostogų.
QUOTE(Liusii @ 2009 07 26, 22:45)
nu ka girtis tikrai nera kuom,
tai čia klausinėjai klausinėjai ir TOKĮ padarei super
QUOTE(Liusii @ 2009 07 26, 23:13)
oi kaip aciu nu svarbiausia kad niekas negalejo patiketi kad pati viska padariau ir geles ir torta
prisiminiau, kaip aš savo pirmą tortą pristačiau savo "genčiai". Tai viskas gerai, tortas ten perteptas.. viską suprato bet va pagrindinis klausimas tai buvo - o ką, ir ROŽES pati padarei?? neva tai sudėtingiausia prie torto
Liusii, tikrai YRA, kuom girtis!
* * *
Isikeliau siandien kelias nuotraukas... stebuklu nera, bet si ta pademonstruosiu...
Cia toks geliu krepselis su delno dydzio pinavijom. Baisiai jau man pinavijos patinka -- taip vaikyste primena... Spejau atsidziaugt, kol jas padariau be formeliu, peiliuku pjaustydama
Krepselio pynimas is beziuko.
Dar kelios atskirai ziedu nuotraukos. (lelija, tiesa, kitam tortui daryta... ji tokia didele, vos i rieskutes telpa.)
* * *
Isikeliau siandien kelias nuotraukas... stebuklu nera, bet si ta pademonstruosiu...
Cia toks geliu krepselis su delno dydzio pinavijom. Baisiai jau man pinavijos patinka -- taip vaikyste primena... Spejau atsidziaugt, kol jas padariau be formeliu, peiliuku pjaustydama
Krepselio pynimas is beziuko.
Dar kelios atskirai ziedu nuotraukos. (lelija, tiesa, kitam tortui daryta... ji tokia didele, vos i rieskutes telpa.)
QUOTE(Meian @ 2009 07 26, 23:27)
Isikeliau siandien kelias nuotraukas...
joooooo....
būtų ne tortų temoj, tai sakyčiau prisiskynus gėlių ir prifotkinus.
Vis uzeinu i sia tema paziureti kokiu grozybiu prigaminat
Jau teko ragauti ir kitus vaisinti Asseni pagamintais tortukais (kriksto tortukas berniukui ir pinigu maisas) Sveciu atsiliepimai kuo geriausi ir as vis pasvajoju apie sekanti torta Laukiu progos, kada galesiu vel kreiptis i Asseni Ten tikrai meno sedevrai Ir labai labai skanus
Jau teko ragauti ir kitus vaisinti Asseni pagamintais tortukais (kriksto tortukas berniukui ir pinigu maisas) Sveciu atsiliepimai kuo geriausi ir as vis pasvajoju apie sekanti torta Laukiu progos, kada galesiu vel kreiptis i Asseni Ten tikrai meno sedevrai Ir labai labai skanus
QUOTE(naitas @ 2009 07 26, 23:25)
tai čia klausinėjai klausinėjai ir TOKĮ padarei super
dekui
QUOTE(Meian @ 2009 07 26, 23:27)
Liusii, tikrai YRA, kuom girtis!
aciu labai
tai cia tos geles netikros nerealu ir neitiketina, nuostabu
Liusii, tikrai labai gražus torčiukas ir rožytės labai dailios tau puikiai sekasi, taip ir toliau lauksim sekančių tortukų
Meian, apšalau kaip gražu krepšelis FANTASTIŠKAS o už gėles priklauso medalis jau toooooooookios natūralios kaip gyvos nebejotinai auksinės rankos pas tave O krepšelio dangčiui beze ant ko užteptas, lyg ant vaflio
Dewa, o tu dažniau pas mus užsuk, kartą pasirįžk ir pamatysi, kad ir pati moki gražius tortus kepti mes gi daugumoj visos nuo nulio pradėjom va tau grynas pavyzdys prieš akis - tai Liusii su savo tortuku
Meian, apšalau kaip gražu krepšelis FANTASTIŠKAS o už gėles priklauso medalis jau toooooooookios natūralios kaip gyvos nebejotinai auksinės rankos pas tave O krepšelio dangčiui beze ant ko užteptas, lyg ant vaflio
Dewa, o tu dažniau pas mus užsuk, kartą pasirįžk ir pamatysi, kad ir pati moki gražius tortus kepti mes gi daugumoj visos nuo nulio pradėjom va tau grynas pavyzdys prieš akis - tai Liusii su savo tortuku
QUOTE(RiMami @ 2009 07 26, 23:01)
As beveik kiekviena diena uzsuku Jau pradejau dometis kokiomis masemis dengiat tortus ir is ko jas darot Bet, kad toki grozi pagaminti , tektu ne viena desimti tortu iskepti Kazkada ir as kepiau keleta tortu, bet juos aplipdydavau trupinias arba kokoso drozlemis
QUOTE(Olesta @ 2009 07 26, 08:54)
kažkada kažkuri klausėte žvejo reakcijos po torto, tai sakė apžavėtas iki šios dienos ir patenkintas, vaikai susimušė, kas griauš žuvį, kas valtį, o kas irklus ir visą kitą, o po to baliaus sulaukiau 4 naujų skambučių....
o įspūdžiai po vakar baliaus dviaukščio įteikimo ir valgymo - pusseserė apsiašarojo
o įspūdžiai po vakar baliaus dviaukščio įteikimo ir valgymo - pusseserė apsiašarojo
As klausiau Kaip smagu, reikejo numanyti tokia reakcija
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 12:19)
Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura. Moteris, pati nezinanti kuo nori, panorejo ryskaus torto, bet matet kas man gavos . O ji nespejo izengti i namus arsiimti torto, jau buvo nepatenkinta, o torto dar nemate. Kai pamate, tai persikreipe taip , kad as jai net pasiuliau, jeigu nepatinka, tai galiu viska nulupti ir padaryti kitaip, tegu ji tik pasako, kuo nori. Zodziu griebe ji to torto, dar dangti su rastais buvau padarius, tik nefotkinau, paeme ta dangti ir isejo nepatenkinta. Paskui paskambino ir pasake, kad dukrai labai patiko.
O dabar iseinu savaitei atostogaut. Ate
O dabar iseinu savaitei atostogaut. Ate
Sunku nekreipti demesio, bet tikrai nepergyvenk, toks jau zmogus matyt papuole Nes tavo tortai tiesiog fantastiski, as be zodziu
Geru atostogu
QUOTE(Liusii @ 2009 07 26, 19:45)
nu ka girtis tikrai nera kuom, bet labai dekinga jums nes tik jusu deka uzsimaniau issikepti torta , visiems patiko, labai jums visoms aciu tiesa gelytes is saldainines mases visai gerai laikesi ant grietineles
Labai grazus ir siltas torciukas
QUOTE(Meian @ 2009 07 26, 20:27)
OHO !!!! Taigi cia meno kuriniai, negaliu atsigaut
QUOTE(Dewa @ 2009 07 26, 21:30)
As beveik kiekviena diena uzsuku Jau pradejau dometis kokiomis masemis dengiat tortus ir is ko jas darot Bet, kad toki grozi pagaminti , tektu ne viena desimti tortu iskepti Kazkada ir as kepiau keleta tortu, bet juos aplipdydavau trupinias arba kokoso drozlemis
Sekanti torta bandyk puost kitaip, pamatysi kaip pavyks
As atnesu torta su savo pirmaja sokoladine aplikacija. Viduj braskinis, papuostas grietinele.
QUOTE(gitule @ 2009 07 26, 22:44)
Gitule...pagirsiu ir čia tave...tavo tortukas fantastiškas...labai gražu
Kol aš atostogavau, tiek gražių tortų atsirado
Cipciuk, Olesta, rugiagele26, Asseni, daividija, JOLKA999, neramuole, pumpica, Meian, gitule, nuostabūs tortai (atsiprašau, jei ko nepaminėjau). Atskirai nekomentuosiu, nes tiesiog trūksta žodžių
O pas mane vėl gi krepšelis. Šį kartą su gėlėmis:
Cipciuk, Olesta, rugiagele26, Asseni, daividija, JOLKA999, neramuole, pumpica, Meian, gitule, nuostabūs tortai (atsiprašau, jei ko nepaminėjau). Atskirai nekomentuosiu, nes tiesiog trūksta žodžių
O pas mane vėl gi krepšelis. Šį kartą su gėlėmis: