susitingęs sustingęs, kitaip turėsi ne ką
o ar reikia kokiu aliejuku istepti popieriu pries darant ta sokoladini tinkleli?niu niekaip man nesigauna,neatsiklijuoja nuo popieriaus ir psio ,2 kart bandziau,ir abu kartus teko su peiliu atkabliuoti ir mazytem detalem deti ant sonu aisku,suluzinejo,sutrukinejo,o gal daugiau to sokolado reikia pilti?ta prasme ne toki azurini daryti ?
Daividija, super, super, jau kaip man patinka tavo krepsininkai, nesvarbu kad suluzo, bet kaip siltai padaryta
Olesta, saunuole, labai lygus tortas, gerai padirbejai
Neramuole, labai patiko 40 metu proga skirtas tortukas.
Jolka999, mazuliukas gavo nuostabia saldzia duovanele
Cipciuk, ar gi galima be nuotikiu
pumpica , "kreivas sleivas, baisus" ir begalo siltas ir dailus
Merginos, atleskit, gal ka ir nepastebejau, labai sunkia savaite buvo, teko dirbti naktim, nes diena vaikai neduoda nieko daryt.
Mergaites, be galo dekinga Jums uz tiek graziuzodziu mano tortams. Dariau is sirdies.
Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura. Moteris, pati nezinanti kuo nori, panorejo ryskaus torto, bet matet kas man gavos . O ji nespejo izengti i namus arsiimti torto, jau buvo nepatenkinta, o torto dar nemate. Kai pamate, tai persikreipe taip , kad as jai net pasiuliau, jeigu nepatinka, tai galiu viska nulupti ir padaryti kitaip, tegu ji tik pasako, kuo nori. Zodziu griebe ji to torto, dar dangti su rastais buvau padarius, tik nefotkinau, paeme ta dangti ir isejo nepatenkinta. Paskui paskambino ir pasake, kad dukrai labai patiko.
Nuotaika man sugadino, kad negalejau nieko daryt. Aciu, kad vakare atvaziavo jaunavedziai ir negailejo zodziu, kai pamate torta.
Po tokios nesikmingos dienos, gime dar du tortai.
Tortas, linksmai mociutei, kuri be proto myli kaimo gyvunelius, dievina ramunes ir negali gyventi be mezgimo.
Viduje: apatinis tortas trapios teslos su dziovintom slyvom, persikais ir riesutais (vaisiai ismirkyti rome). Virsuje bananinis, siulu kamuoliuku viduje bulvyte su riesutais, dziovintom slyvom ir romu. Zole - beze, pintine sokoladine saldainiu mase. Gyvuneliai sokoladas, marcipanas, saldainiu mase).
Ir dar vienas berniukas su draugais pievuteje
Viduje balti ir sokoladiniai biskvitai, svelnus varskes kremas, persikai, vynuoges, kivi. Padengtas sokoladne saldainiu mase, zaisliukai, berniukas, gyvuneliai - sokoladine mase, saldainine, marcipanas, pastilazas.
Ir visi kartu
O dabar iseinu savaitei atostogaut. Ate
Olesta, saunuole, labai lygus tortas, gerai padirbejai
Neramuole, labai patiko 40 metu proga skirtas tortukas.
Jolka999, mazuliukas gavo nuostabia saldzia duovanele
Cipciuk, ar gi galima be nuotikiu
pumpica , "kreivas sleivas, baisus" ir begalo siltas ir dailus
Merginos, atleskit, gal ka ir nepastebejau, labai sunkia savaite buvo, teko dirbti naktim, nes diena vaikai neduoda nieko daryt.
Mergaites, be galo dekinga Jums uz tiek graziuzodziu mano tortams. Dariau is sirdies.
Tik ta dezute nelabai gerai gavos, bet cia turbut tokia zmogaus aura. Moteris, pati nezinanti kuo nori, panorejo ryskaus torto, bet matet kas man gavos . O ji nespejo izengti i namus arsiimti torto, jau buvo nepatenkinta, o torto dar nemate. Kai pamate, tai persikreipe taip , kad as jai net pasiuliau, jeigu nepatinka, tai galiu viska nulupti ir padaryti kitaip, tegu ji tik pasako, kuo nori. Zodziu griebe ji to torto, dar dangti su rastais buvau padarius, tik nefotkinau, paeme ta dangti ir isejo nepatenkinta. Paskui paskambino ir pasake, kad dukrai labai patiko.
Nuotaika man sugadino, kad negalejau nieko daryt. Aciu, kad vakare atvaziavo jaunavedziai ir negailejo zodziu, kai pamate torta.
Tortas, linksmai mociutei, kuri be proto myli kaimo gyvunelius, dievina ramunes ir negali gyventi be mezgimo.
Viduje: apatinis tortas trapios teslos su dziovintom slyvom, persikais ir riesutais (vaisiai ismirkyti rome). Virsuje bananinis, siulu kamuoliuku viduje bulvyte su riesutais, dziovintom slyvom ir romu. Zole - beze, pintine sokoladine saldainiu mase. Gyvuneliai sokoladas, marcipanas, saldainiu mase).
Ir dar vienas berniukas su draugais pievuteje
Viduje balti ir sokoladiniai biskvitai, svelnus varskes kremas, persikai, vynuoges, kivi. Padengtas sokoladne saldainiu mase, zaisliukai, berniukas, gyvuneliai - sokoladine mase, saldainine, marcipanas, pastilazas.
Ir visi kartu
Asseni,tortai tikri meno sedevrai,nuostabus ,truksta ir zodziu...ale ka cia pridursi ir taip viskas aisku...Saunuole
Asseni, betgi kooookie mieli tavo paskutinieji tortukai Patiko močiutei skirtas tortas - toks linksmas Ale kokią gausybę figūrėlių prilipdžius viskas laaaabai gražu ypač karvutė patiko Po šitiekos tortų atostogų tikrai nusipelnei gero tau poilsio
Asseni- nu be zodziu! lb grazus matosi, kad su didele meile ir kantrybe padaryti.. Bet tiesiog nera zodziu!!!!!
... As nesuprantu, kaip taip nuostabiai jums visoms gaunasi libdyti, jau lb igudusios su masemis visos... Kuriat meno sedevrus, ...
... As nesuprantu, kaip taip nuostabiai jums visoms gaunasi libdyti, jau lb igudusios su masemis visos... Kuriat meno sedevrus, ...
QUOTE(Olesta @ 2009 07 25, 11:18)
Olesta, vis dar nezinau, kas yra labiau neitiketina: tavo tortiniai sedevrai, ar tavo is koto verciantis humoro jausmas?......
QUOTE(neramuole @ 2009 07 25, 11:32)
net nezinau kur det mano sios savaites darbelius,
laukiu kritikos ir patarimu, kol dejau savuosius olesta koki grozi mestelejo olesta labai labai grazu spalva is vis super
laukiu kritikos ir patarimu, kol dejau savuosius olesta koki grozi mestelejo olesta labai labai grazu spalva is vis super
Negaliu atsizaveti abiem siais tortukais... Skoninga, neperkrauta, viskas, kaip reikiant
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 14:19)
Labai mieli tortukai, ypac tas mociutei. Tik va kas ten tas raudonas ir susisukes berniukui tarp koju?...
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 11:19)
Nors ir po nesekmingos dienos,bet tortai gime labai sekmingi labai grazu,man irgi labai patiko karvyte
sekmingu atostogu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 22, 22:39)
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Vandenuką sumaišyti su citrinos rūgštimi, užpilti želatiną, palaikyti, paskui ištirpinti ir supilti kartu su gliukoze/medumi į krakmolo, cukraus pudros masę.
Pastilažas labai malonus darbo metu , ilgai galima dirbt, labai elastingas, o paskui kai išdžiūna, tai laiko super.
aš noriu apie šį stebuklą paklausti
1) o citrinos rūgštis, tai paprastos citrinos išspausti, ar pirkti tą tokią supakuotą kaip grūdeliai kur reikia ištirpinti?
2) gliukozės tai būna vaistinėse pirkti taip? o su tikru medum netinka?
3) tos figūrėlės kai sustingsta tai būna labai kietos? nevalgomos?
4) norimai spalvai gauti dedami maistiniai dažai? nes čia tame recepte ji tokia murzinos spalvos gautųsi?
ir dar- spalvai padaryti gal galima naudoti kokių uogų sulčių? pvz vyšnių, juodų serbentų? Turiu galvoj tiek pastilažui, tiek bezė? netiktų?
QUOTE(gitule @ 2009 07 25, 12:58)
Dekui
QUOTE(naitas @ 2009 07 25, 19:12)
labai dailus ir mielas šitas kūrinys. Svarbiausia, su meile ir užsidegimu tai darei, o ir vyras palaikė kompaniją. Ar galima daugiau norėti..
Dekui uz gerus zodzius
QUOTE(Asseni @ 2009 07 26, 11:19)
Asseni, dekui uz gerus zodzius, o jau jusu tortai tai be zodziu man jie labai labai ir ko ta ponia nepatenkinta buvo, tai nesuprantu
Asseni, neimkit i sirdi- buna tiesiog susiraukusiu zmoniu. Daryk ka nori, jie vis vien susirauke ir bumbantys. Pozicija ju tokia gyvenime.
Jus darot ne tortus, o stebuklus. Jus net neisivaizduojat, kiek zmoniu pribloskiat tokiais groziais, kiek sypsenu ir susizavejimo suksniu gaunat svenciu metu, kuo gerioausiu palinkejimu Jums, kuo graziausiu pagyrimu.
Vien mano sventeje buvo keliolika zmoniu, kurie alpo nuo to grozio, klausinejo, kieno rankos tai sukure, zavejosi Jusu sugebejimais. Viena profesionali dailininke buvo, tai gavo nokauta. Kiti dauguma zmoniu irgi is menininku, tikrai jaucia grozi, tai visi be amo.
Geru atostogu! Lauksim griztant.
Jus darot ne tortus, o stebuklus. Jus net neisivaizduojat, kiek zmoniu pribloskiat tokiais groziais, kiek sypsenu ir susizavejimo suksniu gaunat svenciu metu, kuo gerioausiu palinkejimu Jums, kuo graziausiu pagyrimu.
Vien mano sventeje buvo keliolika zmoniu, kurie alpo nuo to grozio, klausinejo, kieno rankos tai sukure, zavejosi Jusu sugebejimais. Viena profesionali dailininke buvo, tai gavo nokauta. Kiti dauguma zmoniu irgi is menininku, tikrai jaucia grozi, tai visi be amo.
Geru atostogu! Lauksim griztant.
nu ka girtis tikrai nera kuom, bet labai dekinga jums nes tik jusu deka uzsimaniau issikepti torta , visiems patiko, labai jums visoms aciu tiesa gelytes is saldainines mases visai gerai laikesi ant grietineles