Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 07 25, 10:25)
o bezas gi pats iš savęs blizga, ar aš nusipaistau???? taurę kai paišaliojau čia anądien, tai blizga tikrai  g.gif tai taip ir nesakot ane su kuo skaičius daryti ant saldainių masės, tiek to, einu eksperimentuoti ant savo galvos, gal nenučiuoš unsure.gif  lotuliukas.gif

Vaidullka, tikrai turi kuom džiaugtis, puikiai apdengei tortuką, o jei dar tie rutuliukai ploneliukai būtų buvę, tai galėtum ir didžiuotis ne tik džiaugtis, šaunuolė  4u.gif  aš po pietų irgi tikiuosi pasidžiaugti, o kol kas einu bezo plakti  lotuliukas.gif

man atrodo ,kad gal čia purškiamas tas perlamutras taip blyzga g.gif man ir per daug to blyzgesio blush2.gif aš jo visai nedėčiau-mėgstu kuo naturalesnius tortus blush2.gif šiap viskas labai gražu-ir lėliukas kir rožytes smile.gif
olesta,laukiam pasirodymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 25 liepos 2009 - 09:38
Nuoširdžiai dėkoju Asenni už pagalbą ir konsultacijas špakliavimo dengimo klausimais 4u.gif wub.gif
T A D A M, dzibų ir kremo fėja atskrenda su juoduoju mišku pusseserės 30-mečiui, buvo nuplanuota ant viršaus dėti raizgytą taurę su želė viduje, tipo šampanas, ale visai ji netiko jam, tai ekspromtu buvo panaudota likusi saldainių masė nuo torto dengimo, gėlytės ant viršaus pirktinės, ant drapiruotės Cipciuko ir ant šono irgi, viduriukai iš bezo ir karoliukų, dėžė išraizgyta bezu, pabarstyta karoliukais - nu vsio atsakaita baigta, aš asmeniškai juo labai patenkinta, valgyti neleisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

ir šonu iš kito šono blush2.gif

user posted image

miškų sezonas baigtas iki kitos savaitės smile.gif
Atsakyti
olesta,labai jaukus tortas-neapkrautas thumbup.gif
kaip suprantu pati baliui busi-tai valgyt leisk -dėl skonio komplimentų pažers-ne tik dėl grožio thumbup.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif skonį aš žinau, kitiems nebūtina lotuliukas.gif , nes vėl apkraus užsakymais lotuliukas.gif blush2.gif būsiu būsiu, pusseserė kitos dovanos nenorėjo, sako iškepk man 3 kg panašiai tortą ir bus gana, nu jau 3 kg 14-ai suaugusių ir krūvai vaikų, iškepiau dviaukštį, pusę svorio nudraskysim vis tiek, bet svarbu įspūdis...specialiai neperkrautas, nemėgsta pusseserė tokių, čia special for her kaip sakant, solenezantė žino tik apie vidų, išorė staigmena biggrin.gif
Atsakyti
labukas, isreikst susizavejimiu ir ziurke nebepades, mergaites Jus auksarankes, viena balsu juokiaus is daividijos krepsininku, isputus akis baltai pavydejau cypciukui ir aseeni tortu kruopstumo ir puosnumo, olestai jolkai rugiageliai is tortuku delkiamos silumos, mergaites jusu tortai kazkas tokio, as namie kol kas vis dar be neto, taip visu pasiilgau wub.gif pasilgau jusu rankomis sukurtu groziu wub.gif net nezinau kur det mano sios savaites darbelius, medutis su zele gabaliukais, kadangi pries atiduodant nuciuoze beze, greitai sona aplijavau sokoladiniu tinkleliu
user posted image

juodasis miskas, gelytes is pastilazo ax.gif
user posted image

juodasis miskas, dengta meian mase, kazko man cia truksta,nors uzsakovei labai patiko,ji prase kuklucio unsure.gif kokios spalvos ar atspalvio lapeliai tiktu prie melynu gelyciu, mano tureti zali labai jau ne i tema atrode doh.gif
user posted image

laukiu kritikos ir patarimu, kol dejau savuosius olesta koki grozi mestelejo wub.gif olesta labai labai grazu spalva is vis super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 25 liepos 2009 - 10:36
QUOTE(Olesta @ 2009 07 25, 12:25)
ačiū  4u.gif  skonį aš žinau, kitiems nebūtina lotuliukas.gif , nes vėl apkraus užsakymais  lotuliukas.gif  blush2.gif būsiu būsiu, pusseserė kitos dovanos nenorėjo, sako iškepk man 3 kg panašiai tortą ir bus gana, nu jau 3 kg 14-ai suaugusių ir krūvai vaikų, iškepiau dviaukštį, pusę svorio nudraskysim vis tiek, bet svarbu įspūdis...specialiai neperkrautas, nemėgsta pusseserė tokių, čia special for her kaip sakant, solenezantė žino tik apie vidų, išorė staigmena  biggrin.gif

labai ispudingas tortukas thumbup.gif o kodel puse svorio nudraskysit? g.gif tai tas virsus nevalgomas ar neskanus? blush2.gif
Atsakyti
Olesta, nuostabus torciukas wub.gif wub.gif

Ir dar labai norejau pagirti Asseni vestuvini torta, turbut pats graziausias vestuvinis tortas, koki esu maciusi wub.gif wub.gif Bet kiek teko matyt -man visi jos tortai superiniai 4u.gif

O as panasu, kad savaji Juodaji miska ciut perlaisciau lotuliukas.gif doh.gif zinojau, kad negalima daug lieti, bet biskvitas toks storas pasirode, tai padauginau blush2.gif truputeli sunkiasi pro apacia doh.gif
Atsakyti
neramuole,o jei lapelius baltus papieštum iš grietinėlės ar bezė g.gif
Atsakyti
Nėr korvalolio tai nors to gudobelės ekstrakto paskolinkit bo čia geruoju nesibaigs lotuliukas.gif Kieeeeek tortų pridėjot..... Šaunuolytės jūs VISOS 4u.gif

Rugiagėle, pas tave ne kairės rankos schmoll.gif abi dešinios nė neabejok - puikus šiltas tortukas, gražiai tie piršteliai su kaspinėliu žiūrisi ir be abejo ežiukas fainuolis thumbup.gif

Olesta, taviškiai tortai dvelkia šiluma..... jau tas širdelė su batukais tai išsilydžiau blush2.gif laaaaabai mielas wub.gif tiapukai nors lipk į juos ir pėdink lotuliukas.gif ir tas šokoladinis apipintas - toks solidus rimtas ir laaaabai gražus tortas. Būtinai po to pasidalink savo pasiekimais, kas liečia užrašus ax.gif pamenu kai man reikėjo užrašą daryt tai širdis pakulnėse buvo - vo čia tai reikia rankų iš teisingos vietos augančių.
Kol parašiau ir sekantį tortuką jau matau - nugi tobulas.

Asseni, dievulėliau koks įspūdingas gėliuotasis vestuvinis tortas wub.gif gal kiek ir nepanašus į tradiciškai atrodančius bet laaabai originalus ir išskirtinis, žodžiu, liuksiškas ir gėlytės tokios švelnios nu čiki viskas; dėžutė irgi nereali wub.gif

Daividija, taip prisižvengiau iš tavo pasakojimo lotuliukas.gif ačiū už gerą vitaminų dozę 4u.gif Sūniukas tai gudruolis nesnaudžia lotuliukas.gif o tai nelikt kremo gali, ko čia laukt - mama gi vėl išplaks. O tortas su krepšininkais tai super ir lentą kaip įdomiais sumastei padaryt - išradingumo tau netrūksta thumbup.gif o aš kažką lipdyt išvis nesirįžtu, nes ir su plastilinu nesigauna nieko doro....

Jolka, laaaabai man patiko tavo tortukas, laaaabai dailus ir ypač šonai puikiai atrodo, reiks nusibeždžioniaut blush2.gif

Cipciuk, kaip gerai, kad viskas laimingai baigėsi abiems pusėms - ir jums ir užsakovui thumbup.gif įsivaizduoju koks jums šokas buvo blink.gif , betgi jums į persiją ojjjjjjjjj dar kaip anksti hihihi.gif laaaabai gražus švelnus tortas gavosi, leliukas irgi mielas toks wub.gif

Neramuole, gražūūūūūūūūs laaaaaabai tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Neramuole, sveika sugrįžusi labai laukiau Tavo įspūdingųjų darbų, darbeliai visi gražūs be žodžių, o prie mėlynojo tortuko gal būtų tikę balti lapeliai arba kito atspalvio mėlyna, bet ir be lapelių labai dailu thumbup.gif tas dviaukštis tai super puper atrodo thumbup.gif rožių kaip ir sakiau atvažiuoju su buteliu, lauk - noriu mokytis, nes mano ataugos nuo pečių kažką ne taip daro lotuliukas.gif

ačiū, mergaitės už pagyrimus 4u.gif užrašą padariau su bezu ir apibarsčiau karoliukais, labai gerai laikosi, nes tortas apstingęs šaldytuve. O nudraskymą tai skaitau tą drapiruotę, nu vargiai tikiu, kad ją kas valgys, o masė tai skani, aš į ją įsipilu dar kvapų norimų, kad nedvoktų želatina ir cukraus pudra, nu dovanokit aš jos be kvapų minkyt negaliu, man svilinamom kiaulėm neša lotuliukas.gif dasidedu migdolų ar vanilės ir liuks, tas pats su bezu man blush2.gif nebent vaikai sudraskys tą torto suknelę lotuliukas.gif šiaip viskas puiku, mažai laistytas, bet apačios buvo šlapios ir niekas niekur nepatirpo, lygiai pasidengė, tikrai šį kartą neturiu nei ką slėpti, nei iš ko pasijuokti, likau patenkinta labai mase, tik jos padauginau, tortas apačia 26, o viršus 21 cm, kitą kartą gal reikėtų mažesnio, kokio 18-inio, sveria virš 5 kg, o masės buvau pasidariusi iš 200 g saldainių ir vieno su kruopelyte pakelio pudros, tai va kaip matot, du tokie didžiausi tortai apdengti, juostele apjuosti ir dar dvigubai drapiruotei masės liko, o masė man viena iš skaniausių kiek jau teko daryti - išbandžiau Meian, pastiliažą (su šituo tie patys nuotykiai kaip ir Jums, dvigubai cukraus pudros suėjo ir skilinėja dirbant, pamatysiyt kokie suaižėję makvynai), liko nebandyta tik Cipciuko tortų dengimo masė. Bet va saldaininė ir Meian tai puikios, dirbk ir norėk, su saldainine tai netgi dar lengviau, nes ilgai galima cackintis ir apdengti neskubant be klosčių ...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 25, 08:18)
T A D A M, dzibų ir kremo fėja atskrenda su juoduoju mišku

labai labai grazu,neperkrauta,labai lygiai padengta thumbup.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 07 25, 08:32)
labukas, isreikst susizavejimiu ir ziurke nebepades

Tu irgi neblogesne auksaranke,visi tortukai kaip is parduotuves,dailus,grazus thumbup.gif

Is viso,visos tikros konditeres,ne kursu laikyt nereikia,viena is kitos visko ismokstat,isradingumo nei vienai netruksta,po keliu meteliu net didziausius tortu puosimo profus lenksit savo meno kuriniais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o dengimo mase minkant turi visai nelipti prie ranku? g.gif Darau sokoladine dengimo mase, bet kiek bebarstau minkant pudros, man ji vistiek limpa prie ranku labai g.gif
Atsakyti