Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dai'na @ 2009 07 24, 23:27)
As irgi dariau Juodaji miska smile.gif ,noriu virsu aplieti sokoladu,gal kas pasakyt gali tikslias proporcijas 25cm tortui g.gif

galiu aš - vakar dengiau glazūra 26 cm skersmens torto paviršių ir 200 g šokolado buvo ryškiai per daug, negailėdama storai apipyliau viršų ir dar liko boružės galvai, o boružė irgi iš pilno juodo miško, tai patikėk, 100 gramų šokolado per akis. daryk Glacce glazūrą ir vargo neturėsi nei dengiant, nei pjaustant mirksiukas.gif 100 g šokolado, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai grietinėlės, liuks glajus, gražiai blizga, o skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 22:30)
galiu aš - vakar dengiau glazūra 26 cm skersmens torto paviršių ir 200 g šokolado buvo ryškiai per daug, negailėdama storai apipyliau viršų ir dar liko boružės galvai, o boružė irgi iš pilno juodo miško, tai patikėk, 100 gramų šokolado per akis. daryk Glacce glazūrą ir vargo neturėsi nei dengiant, nei pjaustant  mirksiukas.gif  100 g šokolado, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai grietinėlės, liuks glajus, gražiai blizga, o skanumėlis  thumbup.gif

O grietinele kokio riebumo tinka? g.gif cia viska istirpini ir sumaisai g.gif
O kaip su paciu sokoladu ir pienuku kokiom proporcijom? g.gif
niekada nedarius blush2.gif tai noriu viska gerai issiaiskint,kad pavyktu
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 23, 10:44)
Gitule, kiek uz persiuntima dazu mokejai? (is Sweet Graces)

Apie 8 eurus 4u.gif Su dazais ir atsiuntimu mokejau 19 su centais euro smile.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 23, 22:13)
Na truputi buvau dingusi  ax.gif

Cipciuk, nugriuvau ir vel atsikeliau blink.gif As apakus nuo tokiu groziu blink.gif blink.gif Zemai lenkiu galva pries jus, nerealiai thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 07:37)

Jetus koks siltas ir grazus tortukas wub.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 24, 11:33)
man tai turbut abi rankos kaires, nu nesigauna graziai tortai, nors nusauk..

Nu nu, tada as beranke isvis lotuliukas.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 07 24, 12:17)
O as ateinu parodyti savo pirma vestuvini torta. Jis kiek kitoks nei iprate visi matyt vestuviniu. Bet cia buvo labai netiketas prasymas. Labai bijojau daryt. Nes tik pirmadieni paprase. Leido spresti paciai kaip bus papuostas tortas.
Ir labai nevykusi dezute  verysad.gif . Viduje bananinis tortas, gelytes saldainiai

Nerealu thumbup.gif Nematau kurioj vietoj tau dezute nevykus schmoll.gif Laaaabai grazu wub.gif
Jolka999, Daividija, labai grazu thumbup.gif

O as zinokit padariau sokoladine aplikacija ir labai bijau kai reiks ant torto perkelt unsure.gif Labai bijau, kad nesuluztu. Kazin ar ne per mazai sokolado uztepiau;

user posted image

Gelbekit, kaip ji normaliai uzkelt ant torto? Per nakti palaikysiu saldytuve ir ant jau pagaminto torto uzdesiu ir tada ta popieriu nuimsiu, o kazin normaliai nusiims? Pirma karta dariau toki dalykeli ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 24, 18:52-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 07 24, 18:52)
Dekui  4u.gif Sudeginau mikseri beplakdama beze  doh.gif varau i maksima, tam vakarui gal uzteks naujojo mikseriuko  lotuliukas.gif

as irgi viena brauna supleskinau verysad.gif didziosios kepejos, kokiu firmu ir kokiu galingumu turit mixerius, kad neprisipirkt kokiu vienkartiniu unsure.gif nes mokytis mokytis noriu reik ir ganase ismokt ir dar beze eilej ax.gif
Atsakyti
oi daividija, prisijuokiau iki asaru is tavo pasakojimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet krepsininkai tai super, nu man tai apskritai nesigauna joki zmogai nusilipinti doh.gif

rugegele26 neeiliniai tavo sigebejimai su tok abiemkairiom rankom, fantastika thumbup.gif

Aleliuja vaikai mano, nu Asseni tortai griuk negyvas, nuostabiai fantastiski wub.gif wub.gif tokio vestuvinioir as neatsisakyciau ax.gif
Atsakyti
Kapec mergaitės doh.gif ...varau į penciją , nu juokas juokais , bet dar tokio nuotykio neturėjau ....................savaitę su daugiau , derinausi su žmogum dėl krikštynų torto , gal 10 žinučių turiu , ne mažiau ir skambučių , išsirinkome kokio nori , viskas okei .......skambina vyrukas man šiandien pasiklausti , kada jam rytoj tortą pasiimti galima.................nutirpo man kojos , ir ne tik ....sakau ..." kokio torto ? " unsure.gif ......jis ...." krikštynų " unsure.gif ..." tai , kad aš jo neturiu , o ir užsisakėt jūs jį kitai savaitei "..........................................sako " ne , rytojui "......vos neapsisiusiojau doh.gif , tai gerai , kad visus papuošimus jau buvau pasidariusi , liko tik sutepti ir papuošti , įsivaizduokite kas būtų jei jis nebūtų paskambines ..... unsure.gif AMEN man , krikštynos be torto blink.gif , štai jis - tas nuodėmingasis ............... blush2.gif

Juodasis miškas , apteptas sviestiniu kremu , puoštas ......ai .......detalės iš mano gėlių masės , žmogeliukas - geriau patylėsiu , neaiškaus amžiaus.... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Labai noriu pagirti Daividija , tortas nerealus wub.gif , ir lavrinovičiai superiniai .....mūsu dziabukų lipintoja profė .

JOLKA999 , džiaugtis reikia , kad toks beze išeina , puikus tortukas mažyliui . thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk kaip visada nepriekaistinga wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Cipciukai, mano naktiniai košmarai pas Jus vos neatsidūrė realiame gyvenime lotuliukas.gif na bet svarbiausiai, kad viskas gerai baigėsi smile.gif o tortas labai šaunus smile.gif

glazūros darymas: dedam ant puodo su vandeniu bliūdelį, lėkštutę ar ką, kad gautųsi, taip, kad garai šildo apačią, sulaužom šokoladą, sudedam sviestą ir grietinėlę, ir pamažu šildant ištirpinam, šiltą pilam ant torto ir išlyginam, jeigu kartais apstingtų per greitai, ir norit pataisyti, pasikaitinat platų peilį karštam vandenyje, nusausinat ir karštu peiliu pataisot kur reikia. Tik kai tirpdysite šokoladą, žiūrėkit, kad vanduo virtų ant silpniausuios padalos, kad neatsiskirtų kakavos sviestas 4u.gif sėkmės. Glazūra yra paruošta, kai patampa vientisa be jokių šokolado ir sviesto gabaliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labiau patiko Cipciuko senoviniai tortai, šis ir gražus, bet to blizgesio man per daug blush2.gif

O aš iš paskos atsivelku saviškį, ne dėl pagyrų, o savim pasidžiaugti lotuliukas.gif Pirmą kartą aprengiau tortą. Meian masė aišku nelabai gavos, pudros per daug g.gif Bet rezultatu aš esu patenkinta, nes gavosi be klosčių bigsmile.gif Pakankamai lygus viršus (kur kampai nelygūs, tai ten dukrytė ragavo doh.gif ) Burbuliukai irgi iš šios masės, nes daug liko. Ar aš ją galiu kur nors laikyti? ar daryt kažką iš jos? Nu o su spalvom visiškas pravalas, nes skysti dažai, tai spalva tokia triedaliuko doh.gif
Cipciuko gėlyčių masė manę neklauso manęs, bet aš ją dar pakankinsiu lotuliukas.gif Išmest tai gaila blush2.gif
user posted image
Atsakyti
o bezas gi pats iš savęs blizga, ar aš nusipaistau???? taurę kai paišaliojau čia anądien, tai blizga tikrai g.gif tai taip ir nesakot ane su kuo skaičius daryti ant saldainių masės, tiek to, einu eksperimentuoti ant savo galvos, gal nenučiuoš unsure.gif lotuliukas.gif

Vaidullka, tikrai turi kuom džiaugtis, puikiai apdengei tortuką, o jei dar tie rutuliukai ploneliukai būtų buvę, tai galėtum ir didžiuotis ne tik džiaugtis, šaunuolė 4u.gif aš po pietų irgi tikiuosi pasidžiaugti, o kol kas einu bezo plakti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 25, 00:20)
Apie 8 eurus  4u.gif  Su dazais ir atsiuntimu mokejau 19 su centais euro  smile.gif
Cipciuk, nugriuvau ir vel atsikeliau  blink.gif  As apakus nuo tokiu groziu  blink.gif  blink.gif  Zemai lenkiu galva pries jus, nerealiai  thumbup.gif  4u.gif
Jetus koks siltas ir grazus tortukas  wub.gif

Nu nu, tada as beranke isvis  lotuliukas.gif
Nerealu  thumbup.gif  Nematau kurioj vietoj tau dezute nevykus  schmoll.gif  Laaaabai grazu  wub.gif
Jolka999, Daividija, labai grazu  thumbup.gif

O as zinokit padariau sokoladine aplikacija ir labai bijau kai reiks ant torto perkelt  unsure.gif  Labai bijau, kad nesuluztu. Kazin ar ne per mazai sokolado uztepiau;

user posted image

Gelbekit, kaip ji normaliai uzkelt ant torto? Per nakti palaikysiu saldytuve ir ant jau pagaminto torto uzdesiu ir tada ta popieriu nuimsiu, o kazin normaliai nusiims? Pirma karta dariau toki dalykeli  ax.gif

O kaip ji daroma ir kaip isgaunate spalvas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 22:08)

Juodasis miškas , apteptas sviestiniu kremu , puoštas ......ai .......detalės iš mano gėlių masės , žmogeliukas - geriau patylėsiu , neaiškaus amžiaus.... lotuliukas.gif

va,ir stresas nebaisus,tortas labai grazus,su zmoguciais ir man tas pats,su tais veidais doh.gif Bet grazu grazu thumbup.gif
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 25, 07:06)
Man labiau patiko Cipciuko senoviniai tortai, šis ir gražus, bet to blizgesio man per daug  blush2.gif

O aš iš paskos atsivelku saviškį, ne dėl pagyrų, o savim pasidžiaugti  lotuliukas.gif  Pirmą kartą aprengiau tortą.

Saunu,kad pavyko mase,ir tikrai lygiai apdengei thumbup.gif Is mases pasidaryk gelyciu,jos ilgai gali stovet,turesi,kai prireiks!!
Atsakyti