Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 18:08)
  wub.gif  wub.gif , nu kada man išeis toki šilti dušiai tortukai  verysad.gif , pasenau matyt , atšalau nuo visokių gyvunėlių  tongue.gif .....o koks gražus kaspiniukas  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 24, 18:28)
Aciu.Reikes isbandyti.O tu pirteliu galikus nupjaustot lygiai ar sustatot taip apvalius?

Uzmirsau pamineti, as galiukus nupjoviau, nes man per auksti buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 24 liepos 2009 - 19:04
Daividija, Jolka999 - labai gražūs Jūsų torčiukai wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 24, 16:32-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 07 24, 16:32)
Oi skaniai pasijuokiau  lotuliukas.gif  - nu tortas fantastiskas ir Lavrinovicius laaabai panasus  thumbup.gif labai fainiai kamuolys atrodo kai toks didelis, nu labai fainas, linksmas, siltas tortas. Jegele  thumbup.gif

Norejau paklaust - ar ne per trumpai pastilazui dziuti para? Ar galiu rytoj ryte sudeti ant beze? Nu sakes - klausiu galiu ar ne, nu bet turiu det noriu ar ne ...  doh.gif

Tikiuos uzteks laiko isdziut per nakti, nes pries tai pastilazo lipdinius laikiau tris dienas, tai laike super.

Isdzius per para,mano lavrinovicius sudziuvo i kaula lotuliukas.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 24, 16:40)
DAVIDIJA,TORTAS  TAVO thumbup.gif ,NESUPRANTU,KODEL TU JAIS NEPATENKINTA g.gif VISADA TAU GAUNASI PUIKIAI 4u.gif

Nugis sakiau,kad lavrinovicius nugriuvo,susilauze kojas ir sugadino krasta torto.Dabar vaikai pasidalino kuno dalis ir grauzia doh.gif
Ir su ta beze man irgi nelabai sekasi,va is antro karto teko daryti.

Tavo labai grazus,spalvyte tokia gerule thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 24, 15:24)
Mein o tu kur savo sedevrus slepi? smile.gif

blush2.gif Nieko neslepiu, jokiu nauju idomiu nuotrauku kompe neturiu mirksiukas.gif Reikia perrasyt.... tada ir idesiu... blush2.gif

QUOTE(daividija @ 2009 07 24, 18:40)
Imesiu pazvengt savo krepsininkus lotuliukas.gif

Juokiausi balsu, na, tikrai, jau seniai nebuvau taip skaniai pasijuokus... Aciu lotuliukas.gif

O tortas tai klasiskas!!! Figureles neitiketinos, tokios visapusiskai superines, ir viskas tikrai labai graziai atrodo. Labai, labai grazu. Ir kiek demesio detalems... blink.gif Negaliu atsiziureti...

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 24, 19:40)
TORTAS MANO MAZYLIUI.

Labai jaukus wub.gif
Atsakyti
Merginos help doh.gif Darau Juodaji miska, bet gavau tik 35 proc grietinele, isplakiau, sutepiau ir.....pamaciau, kad pamirsau grietineles standikli idet doh.gif doh.gif kaip manot sustings, ar jau cia fiasko bus visiskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 24, 20:15)
Isdzius per para,mano lavrinovicius sudziuvo i kaula lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif Sudeginau mikseri beplakdama beze doh.gif varau i maksima, tam vakarui gal uzteks naujojo mikseriuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Davidija, jau prizižvengiau, tai iki nugriuvimo. Jau pasakot moki, tai nerealiai. O ir tortas labai įdomus ir liuksiškas thumbup.gif
QUOTE(pumpica @ 2009 07 24, 20:45)
Merginos help doh.gif Darau Juodaji miska, bet gavau tik 35 proc grietinele, isplakiau, sutepiau ir.....pamaciau, kad pamirsau grietineles standikli idet  doh.gif  doh.gif kaip manot sustings, ar jau cia fiasko bus visiskas verysad.gif

Tai jeigu išsiplakė, tai ir laikysis. Čia moteros retai deda standiklio. Aš juodam miškui nedėjau ir laikėsi kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 07 24, 18:05)

Tai jeigu išsiplakė, tai ir laikysis. Čia moteros retai deda standiklio. Aš juodam miškui nedėjau ir laikėsi  kuo puikiausiai.

Na, manau gal issiplake...pirma kart plakiau grietinele, tai ir nelabai isivaizduoju, kokia ji turi but pilnai issiplakus g.gif blush2.gif paciai net juokinga is savo kulinariniu sedevru darymo esant zaliai zaliai lotuliukas.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Daividijos krepsininkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 07 24, 20:45)
Merginos help doh.gif Darau Juodaji miska, bet gavau tik 35 proc grietinele, isplakiau, sutepiau ir.....pamaciau, kad pamirsau grietineles standikli idet  doh.gif  doh.gif kaip manot sustings, ar jau cia fiasko bus visiskas verysad.gif

kepu juodąjį mišką nebežinau kelioliktą ar keliasdešimtą kartą, niekada nededu standiklio, niekada schmoll.gif jokio fiasko nebus, patikėk manim mirksiukas.gif
Atsakyti
HELP - SOS - GELBĖKITE - PADĖKITE - apsidengiau dviaukštį juodą mišką saldainių mase, viskas čiki, viskas puiku, net nieko slėpti šį kartą neprisireikė, o pasakykit Jūs man dabar su kuo man ant tos saldainių masės skaičius ar tai išdzibuoti, ar tai parašyti, ar tai dar ką padaryti g.gif nebežinau, bezą bijau dėti, kad nuo drėgmės nenučiuožtų, nors ir dengtas sviestiniu kremu tortas ir su špakliovke, nebežinau, gal susapnuosiu ką nors g.gif
Atsakyti
As irgi dariau Juodaji miska smile.gif ,noriu virsu aplieti sokoladu,gal kas pasakyt gali tikslias proporcijas 25cm tortui g.gif
Atsakyti