Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

OLESTA,niu gi grozis ,abu tortai grazus,bet ta sirdele wub.gif wub.gif
Bandysiu ir as ta ganasa isplakti,vakar pasidariau ir i saldytuva,viskas pagal nurodymus biggrin.gif .Nu jau kaip as savo sedevra idesiu,tai karvalolio jums panickos tikrai reikes,kad kosmarai nesisapnuotu nakti lotuliukas.gif
CIPCIUK,aciu uz patarima,tik va dabar galvoju,kad su ta atidara deze ir dar keliu aukstu torta tikrai nesamone daryti schmoll.gif ,nu gi jei ir "zmoniskai" ji padaryciau,ten gi dar prie torto reiktu ideti instrukcija su issamiu paaiskinimu ka reikia nuimti,kad galetum atpjauti ir t.t doh.gif .Jau busiu virs savo sugebejimu pasokusi su tokiom idejom doh.gif .Ne reikia atvesti,nes po to padarysiu koki "isgasti" tai bus man pomidorai2.gif pomidorai2.gif
P.S ir as manau ,kad vieno " skuduro" lotuliukas.gif per akis thumbup.gif
Jau buvau prasiusi,bet ats negavau.Kaip pasigaminti marcipanine mase? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 23, 21:13)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Na truputi buvau dingusi  ax.gif , persiprašau , jei kas ko klausėte ....atvelku to kaltininkus , savaitgalio darbai , na dar keletas , bet nenoriu kartotis , tai nedėsiu  irnesakyk.gif

Einu atsistatyti isnirusio zandikaulio blink.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 06:37)
blink.gif  karsta.gif  wacko.gif  wacko.gif daaaaaaaaaaaaaaaaa, vo čia tai bent savaitgalio darbai, kaip driokstelėjo, tai tikrai Kairys musėt nugriuvo kur su lėktuvu (neduok Tu Dieve žinoma, tphu tphu tphu)

po tavo irgi thumbup.gif labai dailus,grazus!!!

Einu mokytis toliau puosti tortus smartass.gif
Atsakyti
labas ,pasakykit man kiek deti zelatinos paprastos i cipciuko mase tortams,neradau niekur tos baltosios stipriosios,tai kiek deti paprastos klingai pirkau,kiek zinau reik det daugiau ar ne?
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 07 24, 01:13]
Ingerele ....mano veizolai išsivertė pamačius tavo tortą blink.gif wub.gif

Jei jusu veizolai isisverte tai mano tada apsiverte aukstyn kojom. lotuliukas.gif labai grazus tortai jusu.

Olesta giriu ir tave nes tu grietineles specė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 07 24, 12:20)
labas ,pasakykit man kiek deti zelatinos paprastos i cipciuko mase tortams,neradau niekur tos baltosios stipriosios,tai kiek deti paprastos klingai pirkau,kiek zinau reik det daugiau ar ne?

KAdangi dariau tą masę savaitgalį.
DĖjau vieną sriubinį kupina šaukštą želatinos ir 2 kupinus šaukštus aliejaus, 1 kiaušas ir cukraus pudra apie 500g
Atsakyti
vajetus ačiū labai 4u.gif o su boruže jaučiu einu pagyrų temą pakelsiu, ko tais apspangus tokia dabar jinai senokai smile.gif

[SIZE=7]saldainines gėlytes galima dėti ant grietinėlės tik tada, jei jos darytos be sviesto ir palaikytos mėnesį sausai, ir yra kaip kauliukai, kitu atveju išsiskleis
Atsakyti
Nu jau tortu grazumas blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif

Sakykit, noriu padaryt Juodaji miska ir apdengt sokoladine saldainiu mase -kuom reikia aptept torta pries dengiant? g.gif ar tiks sviestinis kremas? g.gif

Antras klausimas blondiniskas blush2.gif -ar grietinele galiu plakti kokteilineje -na virtuviniuose kombainuose yra toks daiktas kaip kokteiline biggrin.gif ar reikia butinai kazkokiu spec mikseriu g.gif nesijuokit blush2.gif lotuliukas.gif

Ir trecias klausimas -kaip lipdyti papuosimus prie apdengimo mases? g.gif skaiciau kazkur tikrai, bet va nepamenu doh.gif papuosimai pvz. is tos pacios mases....
atsiprasau is karto uz pasikartojancius klausimus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 24 liepos 2009 - 11:50
Cipciuk, Olesta - Jūs tikros šaunuolės. Tortai nuostabūs. O jau vestuvinis tai net žadą atėmė blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 07 24, 12:48)
Nu jau tortu grazumas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif

Sakykit, noriu padaryt Juodaji miska ir apdengt sokoladine saldainiu mase -kuom reikia aptept torta pries dengiant?  g.gif ar tiks sviestinis kremas? g.gif

Antras klausimas blondiniskas  blush2.gif  -ar grietinele galiu plakti kokteilineje -na virtuviniuose kombainuose yra toks daiktas kaip kokteiline biggrin.gif ar reikia butinai kazkokiu spec mikseriu g.gif nesijuokit  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ir trecias klausimas -kaip lipdyti papuosimus prie apdengimo mases?  g.gif skaiciau kazkur tikrai, bet va nepamenu doh.gif papuosimai pvz. is tos pacios mases....
atsiprasau is karto uz pasikartojancius klausimus... blush2.gif

1 - tiks, tik prieš tai dar apipjovus tortą dadėk sviesto, kondencofkės, viską permalk blenderiu, aptepk tortą plonai ta košele, apstingdink šaldytuve, paskui plonai aptepk sviestiniu kremu ir jau galėsi dengti

2 - plaku mikseriu, kokteilinės neturiu

3 - blogąją papuošimų pusę kol jie minkšti, patepi trupučiu degtinės ir prilygini pirštukais, jei degtinės neturi, gali klijuoti aisingu arba tiesiog paimk gabaliuką dengimo masės, užpilk truputėliu lašeliu karšto vandens ir pasidarysi ale klijus 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk,niu jau grooozis ohmy.gif apsiverkciau turbut,kai reiktu toki grozi ardyti biggrin.gif
Olesta kokie saunus tortukai thumbup.gif thumbup.gif jau tas krikstynu koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 09:57)
1 - tiks, tik prieš tai dar apipjovus tortą dadėk sviesto, kondencofkės, viską permalk blenderiu, aptepk tortą plonai ta košele, apstingdink šaldytuve, paskui plonai aptepk sviestiniu kremu ir jau galėsi dengti

2 - plaku mikseriu, kokteilinės neturiu

3 - blogąją papuošimų pusę kol jie minkšti, patepi trupučiu degtinės ir prilygini pirštukais, jei degtinės neturi, gali klijuoti aisingu arba tiesiog paimk gabaliuką dengimo masės, užpilk truputėliu lašeliu karšto vandens ir pasidarysi ale klijus 4u.gif

Dekavoju sirdingai uz atsakymus blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, Olestos ta sirdele labai miela... man tai turbut abi rankos kaires, nu nesigauna graziai tortai, nors nusauk..
Atsakyti