nu bet jei merginos sakot, kad grazi tai vadinasi taip ir yra nors man ji nekokia
gitule aisingas laikosi puikiai, tik jo negalima dziubuoti ant grietineles,nes jis paprasciausiai pokiek laiko nuciuos zemyn, kazkodel tirpt siek tiek pradeda. Jei galvoji dziubuoti torta aisingu, tai pertepant torta nereikia kremo datepti iki krastu, o tada tuos plyselius uztepti buvytes mase (sutrupinti laksteliai sumaisyti su siek tiek pertepimokremo) arba uztepti aisingu ir kai vienas ar kitas budas apdziusta tada galima jau dziubuoti.
Pats tas vadinamas aisingas turi buti neskystas,nutoks, kad padarytas dziubas nesubliukstu
gitule uzeik kada i svecius, kai puosiu aisingu, tai vizualiai bus aiskiau (minejai,kad ir tu is Alytaus)
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2009 07 16, 13:49)
Aga, man ir įdomu. Kartą dariau su paprasta cukraus pudra, viskas gavosi, O jau tris kartus dariau su šokoladine, tai nesigauna nors užsimušk. Būna skstoka, tas dzibukas linksta, o po to pasidaro kaip tešla, lyg jau per daug tos pudros ir nesidzibuoja. Aš apkaltinau, kad pudra šokoladinė. Tai man ir įdomus kitų komentaras
vat su sokoladine pudra niekada nesu bandziusi daryti
bet siaip as tam aisingui naudoju pacia paprasciausia pudra, kartais vienos firmos, kartais ten kokia is lenku parvezta, tai visada gaunasi
na o del sokoladines nieko negaliu pakomentuoti