Cipciuk ,begalo labai labai grazu!
daaaaaaaaaaaaaaaaa, vo čia tai bent savaitgalio darbai, kaip driokstelėjo, tai tikrai Kairys musėt nugriuvo kur su lėktuvu (neduok Tu Dieve žinoma, tphu tphu tphu)
nu kad man ir tolis iki šitų šedevrų ale va mano atogražos
prieš papuošimą
batukai saldaininiai, padėti ant balto šokolado širdelės, gėlytės Cipciuko masės
ir iš arčiau
na ir dar vienas, bet jau užrašas neduok sviete, kokio kreivumo, sorry, aplietas Glacce šokoladine glazūra, šonai ganašu, gėlytės ir cukrinės, ir saldaininės ir pirktinės
boružė dar plika ir nieko naujo ten nebus tai nedėsiu viskas išsinešdinu vėl į virtuvę
nu kad man ir tolis iki šitų šedevrų ale va mano atogražos
prieš papuošimą
batukai saldaininiai, padėti ant balto šokolado širdelės, gėlytės Cipciuko masės
ir iš arčiau
na ir dar vienas, bet jau užrašas neduok sviete, kokio kreivumo, sorry, aplietas Glacce šokoladine glazūra, šonai ganašu, gėlytės ir cukrinės, ir saldaininės ir pirktinės
boružė dar plika ir nieko naujo ten nebus tai nedėsiu viskas išsinešdinu vėl į virtuvę
cipsiuko vestuvinis tai nerealus tikras vestuvinis tortas
olesta,kokia graži širdelė su batukais-tokia šilta šilta mergaitiška
olesta,kokia graži širdelė su batukais-tokia šilta šilta mergaitiška
tu zmogau nepasicekavink cia bent viena dienuke, tai prideda toooookiu groziu, kad is klumpiu vercia
cipciuk, olesta, eiwilw, tortukams zodziu truksta
cipciuk, olesta, eiwilw, tortukams zodziu truksta
Cipciuk, nera ne ka sakyt...
Olesta, labai fainuoliskas tortukas su batukais. Super!
Olesta, labai fainuoliskas tortukas su batukais. Super!
OLESTA...
kaip gražuuu,
kokie batukėliai gražūs, nekaltas, vaikiškas snieginis tortukas...mergaitiškasi iki nugriuvimo
kaip gražuuu,
kokie batukėliai gražūs, nekaltas, vaikiškas snieginis tortukas...mergaitiškasi iki nugriuvimo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 01:13)
Na , o šitas mano kūrinys oj kaip ilgai lauktas , užsisakė prieš pora mėnesių , na truputi ne toks kokį nurodė ...tu skarmalų tik vienas kabo , o turėjo būti net trys , bet man atrodo , kad vieno per akis .
ėėėėėėėėė, aaaaaaaaaaahhh... man reikia akių suvedimo
na, nematėm mes tų trijų skarmalų, tai negalim pasakyt, kaip būtų atrodę... bet kad ir su vienu atrodo super gražiai.
ir va knieti paklausti: tortų šoneliai ar ne baltu kaspinu apjuosti? nu jau toks lygumas per vidurį
ir jau gėlių grožis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 01:13)
O čia ta statulėlė , kur Meian pardavinėjo , tik niekas kažkodėl nepirko ....na aš jau turėjau , tai va pirmą kartą ir panaudojau ....
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 10:37)
Labai mielas, šiltas ir švelnus torčiukas
QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 10:37)
oi negaliu perskaičiau - "majauskienei 70" .. galvoju, ir kam ta pavardė ant torto o po to tik įsižiūrėjau, kad čia "ilgiausių"
taip ir toliau, Olesta
Visoms dideliaisias AČIŪ ... ....tik va rugiageles gaila , nabagė apnėmo ....nė žodelio
Olesta , tavo tortai su grietinėlę n u o s t a b ū s ....visas tortukas , nuostabus , ir teptiukai koki fainuoliai .....ir tas kitas ale pintinėlė taip pat šaunus
O iki Kairio pilotažo man dar toli ....va kai kada nors padarysiu kanors tokio ....nu tokio ....nu ....ai , va tada pasakysiu , kad netoli nuo Kairio esu .
Naitas .....ką ten šnipždi .....turbūt aš gerai supratau
Ne ten nėra jokios juostelės , tiesiog lygiai apteptas bezas .
Olesta , tavo tortai su grietinėlę n u o s t a b ū s ....visas tortukas , nuostabus , ir teptiukai koki fainuoliai .....ir tas kitas ale pintinėlė taip pat šaunus
O iki Kairio pilotažo man dar toli ....va kai kada nors padarysiu kanors tokio ....nu tokio ....nu ....ai , va tada pasakysiu , kad netoli nuo Kairio esu .
Naitas .....ką ten šnipždi .....turbūt aš gerai supratau
Ne ten nėra jokios juostelės , tiesiog lygiai apteptas bezas .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 11:01)
Visoms dideliaisias AČIŪ ... ....tik va rugiageles gaila , nabagė apnėmo ....nė žodelio
Be zado, nes neturiu ka pridurti... man tas vestuvinis kazkas nerealaus...visi grazus, bet vestuvinis man labiausiai... gaila kad jau mano vestuves buvo
O va man tortu gamyba reiktu uzbaigt... nes nesiseka ziauriai. ***** ezys man atrodo plikas liks, kol bus suvalgytas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 12:01)
nu bet jau taip lygiai
Olestos tortai irgi nerealiai grazus
nu bet jus ir mokat as jauciu gyvenime tokio nepadarysiu
o ar galima saldainines mases gelytes deti ant plaktos grietineles kremo?
nu bet jus ir mokat as jauciu gyvenime tokio nepadarysiu
o ar galima saldainines mases gelytes deti ant plaktos grietineles kremo?
ka ne taip darau kad puosiant grietinele ar beze kremu dariau is milteliu kur olesta (man is pradziu rstas grazus gaunasi o po nakties beveik nieko nelieka?