Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk first.gif wub.gif ,begalo labai labai grazu!
Atsakyti
blink.gif karsta.gif wacko.gif wacko.gif daaaaaaaaaaaaaaaaa, vo čia tai bent savaitgalio darbai, kaip driokstelėjo, tai tikrai Kairys musėt nugriuvo kur su lėktuvu (neduok Tu Dieve žinoma, tphu tphu tphu)

nu kad man ir tolis iki šitų šedevrų 2.gif 2.gif 2.gif ale va mano atogražos lotuliukas.gif

prieš papuošimą

user posted image

batukai saldaininiai, padėti ant balto šokolado širdelės, gėlytės Cipciuko masės

user posted image

ir iš arčiau

user posted image

na ir dar vienas, bet jau užrašas neduok sviete, kokio kreivumo, sorry, aplietas Glacce šokoladine glazūra, šonai ganašu, gėlytės ir cukrinės, ir saldaininės ir pirktinės doh.gif

user posted image

boružė dar plika ir nieko naujo ten nebus tai nedėsiu mirksiukas.gif viskas išsinešdinu vėl į virtuvę rolleyes.gif

Atsakyti
cipsiuko vestuvinis tai nerealus thumbup.gif tikras vestuvinis tortas thumbup.gif thumbup.gif
olesta,kokia graži širdelė su batukais-tokia šilta šilta mergaitiška 4u.gif
Atsakyti
tu zmogau nepasicekavink cia bent viena dienuke, tai prideda toooookiu groziu, kad is klumpiu vercia bigsmile.gif karsta.gif

cipciuk, olesta, eiwilw
, tortukams zodziu truksta thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, nera ne ka sakyt... swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Olesta, labai fainuoliskas tortukas su batukais. Super! thumbup.gif
Atsakyti
OLESTA...
kaip gražuuu,
kokie batukėliai gražūs, nekaltas, vaikiškas snieginis tortukas...mergaitiškasi iki nugriuvimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 01:13)
Na , o šitas mano kūrinys oj kaip ilgai lauktas  doh.gif , užsisakė prieš pora mėnesių , na truputi ne toks kokį nurodė  ax.gif ...tu skarmalų tik vienas kabo , o turėjo būti net trys , bet man atrodo , kad vieno per akis  g.gif .

ėėėėėėėėė, aaaaaaaaaaahhh... man reikia akių suvedimo hihihi.gif
na, nematėm mes tų trijų skarmalų, tai negalim pasakyt, kaip būtų atrodę... bet kad ir su vienu atrodo super gražiai.

ir va knieti paklausti: tortų šoneliai ar ne baltu kaspinu apjuosti? nu jau toks lygumas per vidurį blink.gif

ir jau gėlių grožis rolleyes.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 01:13)
O čia ta statulėlė , kur Meian pardavinėjo , tik niekas kažkodėl nepirko g.gif  ....na aš jau turėjau , tai va pirmą kartą ir panaudojau  ax.gif ....

topsecret.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 10:37)
batukai saldaininiai, padėti ant balto šokolado širdelės, gėlytės Cipciuko masės

Labai mielas, šiltas ir švelnus torčiukas wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 24, 10:37)
na ir dar vienas, bet jau užrašas neduok sviete, kokio kreivumo, sorry, aplietas Glacce šokoladine glazūra, šonai ganašu, gėlytės ir cukrinės, ir saldaininės ir pirktinės  doh.gif

oi negaliu lotuliukas.gif perskaičiau - "majauskienei 70" laugh.gif .. galvoju, ir kam ta pavardė ant torto unsure.gif o po to tik įsižiūrėjau, kad čia "ilgiausių" doh.gif
taip ir toliau, Olesta thumbup.gif
Atsakyti
Visoms dideliaisias AČIŪ ... aciuks.gif ....tik va rugiageles gaila unsure.gif , nabagė apnėmo ....nė žodelio laugh.gif

Olesta , tavo tortai su grietinėlę n u o s t a b ū s wub.gif wub.gif....visas tortukas , nuostabus , ir teptiukai koki fainuoliai wub.gif .....ir tas kitas ale pintinėlė taip pat šaunus good.gif

O iki Kairio pilotažo man dar toli irnesakyk.gif....va kai kada nors padarysiu kanors tokio ....nu tokio ....nu ....ai , va tada pasakysiu , kad netoli nuo Kairio esu tongue.gif .

Naitas bigsmile.gif .....ką ten šnipždi .....turbūt aš gerai supratau mirksiukas.gif
Ne ten nėra jokios juostelės schmoll.gif , tiesiog lygiai apteptas bezas .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 liepos 2009 - 10:04
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 11:01)
Visoms dideliaisias AČIŪ ... aciuks.gif ....tik va rugiageles gaila  unsure.gif  , nabagė apnėmo ....nė žodelio  laugh.gif

Olesta ,  tavo tortai su grietinėlę n u o s t a b ū s  wub.gif  wub.gif....visas tortukas , nuostabus , ir  teptiukai koki fainuoliai  wub.gif .....ir tas kitas ale pintinėlė taip pat šaunus    good.gif

O iki Kairio pilotažo man dar toli  irnesakyk.gif....va kai kada nors padarysiu kanors tokio ....nu tokio ....nu ....ai , va tada pasakysiu , kad netoli nuo Kairio esu  tongue.gif .

Be zado, nes neturiu ka pridurti... man tas vestuvinis kazkas nerealaus...visi grazus, bet vestuvinis man labiausiai... gaila kad jau mano vestuves buvo lotuliukas.gif

O va man tortu gamyba reiktu uzbaigt... nes nesiseka ziauriai. ***** ezys man atrodo plikas liks, kol bus suvalgytas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 12:01)
Ne ten nėra jokios juostelės  schmoll.gif , tiesiog lygiai apteptas bezas .

nu bet jau taip lygiai mega_shok.gif
Atsakyti
Olestos tortai irgi nerealiai grazus wub.gif

nu bet jus ir mokat g.gif as jauciu gyvenime tokio nepadarysiu doh.gif

o ar galima saldainines mases gelytes deti ant plaktos grietineles kremo?
Atsakyti
ka ne taip darau kad puosiant grietinele ar beze kremu dariau is milteliu kur olesta (man is pradziu rstas grazus gaunasi o po nakties beveik nieko nelieka?
Atsakyti