QUOTE(Meian @ 2009 07 23, 21:53)
Saldvos zelatina tikrai nera pats blogiausias atvejis Gali daryti, kaip su Oetker, tik idek daugiau zelatinos granuliu. O litre vandens as niekada jokios zelatinos nebrinkinu, ir dar nei karta nebuvo blogai (siaip, isvis retas atvejis, kad zelei naudociau vandeni -- ar tai sultys, ar tai grietinele buna paprastai). Tikrai viskas bus liuks. Svarbiausia tikrai leist zelatinai isbrinkti pries kaitinant (20 min tegul pastovi), ir tada graziai ji tau issileis.
Oij, aciu uz atsakyma.. gerai, kad nors sitos buvo namie... nes kitaip buciau kiauliu ausu ta nuovira turejus det, kaip saltiena juokauju
As berods kazkada kai dariau torta, labai labai seniai, tai tokios zelatinos du saukstus uzpyliau puse stiklines vandenuko. Grietines tada dejau 900 ml. O dabar kremas bus is varskes, grietineles ir jogurto na tikiuosi, kad rytdiena bus geresne nei siandiena