Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 07 23, 21:53)

Saldvos zelatina tikrai nera pats blogiausias atvejis  mirksiukas.gif Gali daryti, kaip su Oetker, tik idek daugiau zelatinos granuliu. O litre vandens as niekada jokios zelatinos nebrinkinu, ir dar nei karta nebuvo blogai (siaip, isvis retas atvejis, kad zelei naudociau vandeni -- ar tai sultys, ar tai grietinele buna paprastai). Tikrai viskas bus liuks. Svarbiausia tikrai leist zelatinai isbrinkti pries kaitinant (20 min tegul pastovi), ir tada graziai ji tau issileis.

Oij, aciu uz atsakyma.. karsta.gif gerai, kad nors sitos buvo namie... nes kitaip buciau kiauliu ausu ta nuovira turejus det, kaip saltiena hihihi.gif juokauju lotuliukas.gif

As berods kazkada kai dariau torta, labai labai seniai, tai tokios zelatinos du saukstus uzpyliau puse stiklines vandenuko. Grietines tada dejau 900 ml. O dabar kremas bus is varskes, grietineles ir jogurto rolleyes.gif na tikiuosi, kad rytdiena bus geresne nei siandiena doh.gif
Atsakyti
Negaliu mielosios įkelti foto, radikalas streikuoja, tai pasirodysiu su savo darbais rytoj 4u.gif

koks dailutis tortukas su saldaininėmis masėmis wub.gif
Atsakyti
Ingerele ....mano veizolai išsivertė pamačius tavo tortą blink.gif wub.gif

sencondsun ....nu kaip aš dabar valgyčiau tavo tortuką essen.gif....šaunuolė .

eiwile .....koks gražus tavo tipo " negriukas " .... wub.gif ...toks lygutis , spalvos gražios .

butke , ir man tas pats su Asseti pastilažu , kai padariau pagal jos pudros kiekį , tai galima buvo iš tos masės lietinius kepti lotuliukas.gif ...skysta , Asseti , nu tu ten kažką ne taip parašiai , ten 500 g. pudros suėjo , plius pyliau aliejaus , nes džiūvo kaip velnias doh.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Na truputi buvau dingusi ax.gif , persiprašau , jei kas ko klausėte ....atvelku to kaltininkus , savaitgalio darbai , na dar keletas , bet nenoriu kartotis , tai nedėsiu irnesakyk.gif

Pagalvėlė --- dariau 18- tam gimtadieniui , visko mergina norėjo doh.gif , tik tortuką per mažą užsisakė tongue.gif , tai netilpo ant pagalvėlės sudėti , dar ir lūpdažio norėjo ir tušo , sakiau kitam gimtadieniui bus kitas atributas , šiam užteks batelio , karolių ir piniginės biggrin.gif

user posted image

Šitą tortą dovanėlę kažkam neš dovanų , lygtai berniukui g.gif ....jis net į Vilnių keliaus doh.gif

user posted image

Na , o šitas mano kūrinys oj kaip ilgai lauktas doh.gif , užsisakė prieš pora mėnesių , na truputi ne toks kokį nurodė ax.gif ...tu skarmalų tik vienas kabo , o turėjo būti net trys , bet man atrodo , kad vieno per akis g.gif .

user posted image

user posted image

O čia ta statulėlė , kur Meian pardavinėjo , tik niekas kažkodėl nepirko g.gif ....na aš jau turėjau , tai va pirmą kartą ir panaudojau ax.gif ....

user posted image

Visi tortai Medučiai , pagalvėlė ir dovanėlė apdengtos mase iš Asseti pastilažo , vestuvinio tik skarmalas iš jos ax.gif , kitka viskas beze , purkšta dezodorantu PERLAS ......ai gėlytės iš mano masės ...fsio , atsiskaičiau ir einu miegoti , ate visoms .... biggrin.gif .

Taip radikalas paskelbė streiką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Cipciuk,as apakau ir apalpau nuo grozio! thumbup.gif tikrai tikrai,vos matau,ka rasyt biggrin.gif

Atsakyti
Na, Cipciuk, tortai - nerealus!!!!!! Ypac su skarmalu lotuliukas.gif

10 balu, kaip visada
Atsakyti
nu bet jau Cypciuko talentas bigsmile.gif as be zodziu.... tortai nerealus wub.gif
Atsakyti
CIPCIUK!!!!! first.gif thumb_yello.gif .Na labai grazu!!! As kaip tik dabar ziurinejau kaip padaryti dezutes ir pagalveles lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o cia jus sast ir pristatot savo grozius ir tokius kokiu ieskojau bigsmile.gif .
Dar klausimelis rolleyes.gif ,jei daryti keliu aukstu torta,o vienas is aukstu butu pravira dezute,tai kaip pvz reikia ta torta pjaustyti g.gif ,kiek as cia visokiu pamokslu prisiziurejau,tai suprantu,kad dezes dagtis yra kieta?Ar as cia ne taip ka supratau?
PATARKIT man panickos,nes jau turiu ideja,bet va neduoda ramybes tas pjaustymas g.gif
Atsakyti
Gal kas korvalolio po ranka turit user posted image user posted image user posted image user posted image Cipciuk, FANTASTIŠKI KŪRINIAI wub.gif wub.gif wub.gif pagalvėlė, dovanėlė - nuostabūs tortai, nu bet vestuvinis blink.gif blink.gif blink.gif nerealaus grožio first.gif man irgi atrodo, kad sočiai gana vienos palos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 07 24, 00:51)
CIPCIUK!!!!! first.gif  thumb_yello.gif .Na labai grazu!!! As kaip tik dabar ziurinejau kaip padaryti dezutes ir pagalveles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,o cia jus sast ir pristatot savo grozius ir tokius kokiu ieskojau bigsmile.gif .
Dar klausimelis rolleyes.gif ,jei daryti keliu aukstu torta,o vienas is aukstu butu pravira dezute,tai kaip pvz reikia ta torta pjaustyti g.gif ,kiek as cia visokiu pamokslu prisiziurejau,tai suprantu,kad dezes dagtis yra kieta?Ar as cia ne taip ka supratau?
PATARKIT man panickos,nes jau turiu ideja,bet va neduoda ramybes tas pjaustymas g.gif

Na kaip gi jį galima pjauti - peiliu tongue.gif....o jei rimtai , tai to dangčio aišku nevalgysi , jei darysi iš mano gėlių masės - na gali jį graužti , tik , kad kietas velniškai lotuliukas.gif ...galima zūbų netekti , kitas variantas ----kepi , kad ir medučio torto dangtį , tik tešlą užminkai laaaaaaaaabai kietą , iškepi , tada ją aptepi sviestiniu kremu ir aptrauki Asseti ar bet kokia kita mase , jau minkščiau kramtyti tongue.gif .....va taip būtent daryčiau aš .....o pjaustai , tiesiog nuimi dangtį ir duri peilį .....ir kapec dėžutei essen.gif

Ačiū mergaitės už įvertinimą aciuks.gif....pavargau aš su jais velniškai doh.gif , net miegas neima unsure.gif .
Papildyta:

RiMami ...deja korvololio jau seniai nebeveža , liko tik gudobelės ekstraktas ...vui , užkrito kaip vadinasi g.gif blush2.gif .....aaaaaaaaaa krategis tongue.gif
Atsakyti

RiMami,teisingai sakei ,kad cia be karvalolio neapsieisim ,bet jei Cipciukas sako ,kd jo jau nebeveza ,tai duokit nors tu gudobeliu karsta.gif

Cipciuk ,jus auksiniu ranku ir ideju meistre. Nu niekaip nesuprantu kaip galima is cukraus ir miltu pasiuti pagalve ,batus ir karolius su pinigine. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 24, 00:13)

huh.gif blink.gif wacko.gif huh.gif blink.gif wacko.gif huh.gif blink.gif wacko.gif huh.gif blink.gif wacko.gif
Papildyta:
user posted image user posted image
Atsakyti
CYPCIUKAI.......
AUKŠTASISI PILOTAŽAS...palyginus su JŪSŲ TORTAIS KAIRIO Skrydis po tiltu nublanksta...
Tiesiog žavu, basutės tobulumas wub.gif wub.gif , net padelis priklijuota ir net pakalti Kulniukia:)))
VEstuvinis tai iš viso iš fantastikos srities.......
Atsakyti