eiwile, gražus tortukas, toks lyg ir paprastas, bet labai efektingas
secondsun, Napoleonas skaniai atrodo
toks tiiikras natūralus tortukas, norėčiau paragauti
o dzibuot visai gražiai tau sekėsi
QUOTE(Olesta @ 2009 07 23, 11:38)
kur tie tavo dzibeliuoti tortukai
laukiu nesulaukiu
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 23, 14:28)
Kažkur buvo parašyta ką daryt kai Cipciuko gėlių masė trupa. Pasidariau ir jokio elastingumo, sutrupa
Jei trupa - per mažai želatinos
pasidaryk dar šiek tiek želatinos tirpalo ir pamėgink damaišyt į masę turėtų pasitaisyt, jei dar neišmetei. Dar kart parašysiu savo pastebėjimą - Cipciukas naudoja kažkokią ypač stiprią želatiną, paprastos želatinos reik dėt daugiau
pvz. aš dedu 9 g paprastos rupios želatinos 0,5-ei porcijos (dar nei kart nepadvedė tie mano imami 9 gramai
) ir dar vienas pastebėjimas - paskutiniu metu darau taip, kaip patarė Meiana, už ką esu jai laaaabai dėkinga
- vis trupučiuuuuuką pasitepu alyvuogių aliejumi (galima sviestu) rankas kai minkau gėlyčių masę - nu žinokit liuks
tuomet masė lengviau pasiduoda lamdymui, pvz., kai reikia išplonint ir padaryt pasibangavusius rožyčių žiedlapius