Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gitule @ 2009 07 22, 00:17)
Butke, labai apetitnas Napoleonas  bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Mamytes jūsų tortai, nepakartojami, dailiarenkės kepejėlės visos, tiek senbuvės, tiek pradedančios , senokai buvau, o jau prikepėt, tai akys raibsta blink.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dazus yahoo.gif assa.gif , dar uzsisakiau ir metalinio blizgesio rinkinuka.
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 21, 22:23)
Mergaites, kurios gyvenate Vilniuje ir jum reikia visokiu daikciuku tortu puosimui tai jei nezinote yra parduotuve Dasita Savanoriu pr. 178 tel. 852311208
Ten oi kiek jie visko turi siandien pati buvau ir pirkau ir maisiuku ir marcipano ir antgaliuku  4u.gif  Nepykit kad cia taip, bet gal kam reikes  4u.gif

coooooooooooooool,nu cia tikrai jegiska info dekui,gal zinai ar dirba savaitgaliais?
Atsakyti
Turiu paguodžiančių žinių bezo kankinėms lotuliukas.gif yra toks daiktas kaip bezo masės milteliai kilogramas 15 lt, kol keliasi foto, aš pabandysiu parašyti atsiliepimus apie šį produktą - baltymų miltukai sujungus juos su šiltu vandeniu ir cukrumi, virsta plakant labai greitai geru bezu, juo bandžiau padaryti gėlėms viduriukus, morengiukus, apipaišyti taures, nu žodžiu dariau eksperimentus kokius tik išmąsčiau, priklijavau bateliams detales ir t.t. geras daiktas toms, kurios niekaip negalite susidraugauti su bezu, aš jį pirkau iš moters, kuri perka dideliais kiekiais ir man pasiūlė nusipirkti, tai aš kaip žydas dėl kompanijos taip sakant, 500 g pasiėmiau pabandymui, kas per daiktas, kuo skiriasi nuo naminio ir panašiai.... juos naudoja koditerijos cechai mirksiukas.gif štai kas iš jų gaunasi:

išplaktas bezas

user posted image

nekreipkite dėmesio, čia tik bandymas ar laikosi, ar džiūsta ir t.t.
user posted image

čia irgi tik šiaip iš likučio
user posted image

viskas padaryta iš 100 gramų miltukų, 100 g cukraus ir 85 ml vandens, jokių sirupų, jokio virimo rolleyes.gif dar kai ką padariau, bet nebaigtas ir nenufotkintas papuošalas ant torto, apie jį vėliau, ten dėjau daug šito bezo, kažkur gi reikėjo padėti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif

Vis ilendu pasigrozet ir pasimokyt is jusu tortuku. As dar tik mokaus ir prireike jusu pagalbos . Savaitgaliui reikia padaryt vaikiska tortuka ir noriu paklaust ar galiu ji visa aptept beze,o paskui prie sonu lipdyt is dengimo mases visokias aplikacijas, pvz traukinuka? Ar man laikys? Nes uzsakovei nelabai patinka dengimo mase dengti tortai. buciau dekinga uz jusu pamastymus
Atsakyti
paragavau morengiukų, nu kaip pirktiniai bigsmile.gif trapūs, formą išlaikė, nesutrūkinėjo, žodžiu gerai viskas, tik aš dėjausi ten vanilės kvapų, aš taip mėgstu ax.gif

niu va gavau oficialų paštą, per kurį galite teirautis bezo miltelių, migdolų plokštelių, florentinų masės, sezamo sėklų biskvitų mišinio ir dar kažko info@kulinarai.lt, nes pagal az skaičių sprendžiu, kad paklausa yra lotuliukas.gif paštas veiks jau nuo šio vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 22 liepos 2009 - 14:08
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 20, 11:25)
Aciu uz atsakyma, recepta gali mestelti smile.gif o tai pala pala, tuos pirstelius reik sudelioti i forma pries sutepant torta?  blink.gif ar jau isemus is formos jais apdelioti ir sujuosti juostele?  g.gif

Oooo, Rugiagele! Didziausi, nuosirdziausi sveikinimai!!! wub.gif Tai kuri ateinanciu metu menesi mums jau laukt mazojo voveriuko? ax.gif

O cia -- zadetasis "damu pirsteliu" receptas:

7 kiausiniai
125 g cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
1/2 citrinos tarkuota cedra (tik pats pats pavirsiukas)
150 g miltu
80 g cukraus pudros

Orkaite ikaitinti iki 220C.

Kiausiniu baltymus atskirt nuo tryniu. Trynius sukt iki purios mases su 50 g cukraus, vaniliniu cukrumi bei citrinos cedra. Baltymus plakti iki standziu putu. Plakant po truputi suberti likusi cukru. Isplaktus baltymus supilti ant tryniu mases, o ant virsaus issijoti miltus. Mase atsargiai ismaisyti.

Tesla deti i konditerini svirksta su 1 cm skersmens apvaliu antgaliu. Ant pergamentinio popieriaus juostos spausti 8 cm ilgio teslos juosteles (patarimas is karto: kokio ilgio spausti, derinkis pagal savo tortine skarda: idealiu atveju, juosteliu ilgis turetu atitikti skardos krastu auksti).

Juosteles kepti orkaiteje apie 5 min, iskepusius sausainius tuoj pat nuimti nuo popieriaus ir atausinti ant groteliu.

* * *

Jeigu sausainiais apdeliosi jau "gatava" torta, tai jie tau ir liks stoveti taip atskirai. g.gif Reiketu jau stingdyti tortuka sausainiuose.

ingriduska, sis tavo tortukas be galo siltas, mielas ir grazus. (sakyciau, kaip ir ji dares zmogus -- nes is tavo bendravimo forume, apie tave pasakytum lygiai ta pati).

Cipciuko masinytes jau net nera reikalo atskirai girt, jos gi visada liuksines... kaip ir visa kita, kas yra Cipciuko wub.gif

Ingerele......... bigsmile.gif blink.gif blink.gif Na nieko sau! Ir tu dar dvejojai, ar pavyks? Cia gi auksciausio lygio grozis! Nepakartojama. Super!
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 22, 14:03)
Turiu paguodžiančių žinių bezo kankinėms lotuliukas.gif yra toks daiktas kaip bezo masės milteliai kilogramas 15 lt, aš kaip žydas dėl kompanijos taip sakant, 500 g pasiėmiau pabandymui, kas per daiktas,

o paprastiem mirtingiem kur jo gauti? ax.gif

oi jau pamaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 22 liepos 2009 - 14:21
Meian

Labai ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
MAlonu ir gera..apsalo širdelė kaip po skanaus ir didelio gabalo torto:))

Ačiū už pirštelių receptą, vis tik savo yra savo...kur jokiu E
Atsakyti
Sveikute,
Norejau jusu konsultacijos, ar galima pastilazu dengti torta? Ar is jo tik gelytes galima daryti?
Atsakyti
skaitau skaitau tas temas,jau smegenys issipute..as neatsimenu visko,turiu kaskart pasiziuret,na nebent n kartu daryta butu...

Gitule.kur dazus pirkai?as ruosiuosi pagal cia merginu duotuslinkus formyciu ir dazu,bet neprisiruosiu ax.gif su skystais zinau,kad ssss... ax.gif
Atsakyti