Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labukas o čia mano napaleonas pagal Asseni gelytės iš plastelažo receptas irgi Asseni tik norėjau paklausti kažin kodėl man į jį suėjo dvigubai daugiau cukraus pūdros g.gif bet šiaip tai masė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, kurios gyvenate Vilniuje ir jum reikia visokiu daikciuku tortu puosimui tai jei nezinote yra parduotuve Dasita Savanoriu pr. 178 tel. 852311208
Ten oi kiek jie visko turi siandien pati buvau ir pirkau ir maisiuku ir marcipano ir antgaliuku 4u.gif Nepykit kad cia taip, bet gal kam reikes 4u.gif
Atsakyti
nu mergaites kepsiu ir as pagaliau savo pirmaji kurini biggrin.gif manau meduti , tai tik keli klausimai
1. pries kiek dienu geriausia sutepti?
2. kada puosti, ta prasme sutepus palaikai saldytuve ir tada puosi?
3. papuosus vel saldytuve laikai ar ta pacia dena reikai puosti?
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 21, 22:30)
nu mergaites kepsiu ir as pagaliau savo pirmaji kurini  biggrin.gif manau meduti , tai tik keli klausimai
1. pries kiek dienu geriausia sutepti?
2. kada puosti, ta prasme sutepus palaikai saldytuve ir tada puosi?
3. papuosus vel saldytuve laikai ar ta pacia dena reikai puosti?
dekui  4u.gif

1.as meduti sutepu pries tris dienas, pvz. treciadieni sutepu,o sestadieni valgom smile.gif,kartais ir pries dvi dienas sutepu ir bna skanus smile.gif tik as plonai lakstus issikocioju, tada jie speja susigerti wink.gif
2.pries puosiant geriau, kad tortas susistovetu, pabutu bent pora valandu, o tada fantazija liejasi laisvai puosime rolleyes.gif
3.papuosta torta galima laikyti saldytuve, nebutinai ta pacia diena puosti wink.gif

p.s. mano pirmas tortas irgi buvo medutis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir as noriu pasiguost ir man karamelinis ganasas nesigauna schmoll.gif (keiksmazodis lotuliukas.gif )

Ingerele oho ho ho koks grozis bigsmile.gif Toks lygus, lygus krepsiukas, kaip nulietas!
butke labai grazus torciukas ir gelyciu spalva labai miela wub.gif O as vis niekaip neprisiruosiu Napoleono issikept doh.gif O kaip pastilazas ar lengvai pasidaro?

Cipciuk masiniukas labai zaismingas, liuks thumbup.gif

ingriduska torciukas tiesiooog nuostabus!!!! Man, tai labiausia tos tapcios patiko biggrin.gif Jau tokios mielos, tokios vaikiskos, tikrai tokio naujagimio tapciukes wub.gif wub.gif wub.gif O kaip jas darei, pagal cia merginu idetus sablonus, ar turi gal savu kokiu paslapciu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 21, 22:52)

butke labai grazus torciukas ir gelyciu spalva labai miela  wub.gif O as vis niekaip neprisiruosiu Napoleono issikept  doh.gif  O kaip pastilazas ar lengvai pasidaro?

ačiū blush2.gif pastilažas man labai lengvai gavosi dariau viską pagal Asseni receptą tik kažkodėl man pūdros jam daugiau prireikė g.gif o taip masė tai super thumbup.gif thumbup.gif man labai su ja patiko dirbti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 21, 22:23)
Dasita Savanoriu pr. 178 tel. 852311208

Oi, kaip faina, kaip gerai thumbup.gif Aciu uz info!!! Sakykite kokios ten kainos? Ar labai gasdinancios? fear.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 21, 23:52)
1.as meduti sutepu pries tris dienas, pvz. treciadieni sutepu,o sestadieni valgom smile.gif,kartais ir pries dvi dienas sutepu ir bna skanus smile.gif tik as plonai lakstus issikocioju, tada jie speja susigerti wink.gif
2.pries puosiant geriau, kad tortas susistovetu, pabutu bent pora valandu, o tada fantazija liejasi laisvai puosime  rolleyes.gif
3.papuosta torta galima laikyti saldytuve, nebutinai ta pacia diena puosti wink.gif

p.s. mano pirmas tortas irgi buvo medutis  4u.gif

labai aciu 4u.gif ryt tada kepu tongue.gif
Atsakyti
Na, prapjovem siandien mano Juodaji miska. Tortas be galo skanus. Dar gal vos vos per daug saldumo buvo , nors dejau 250g cukraus pudros ant 900ml grietineles. Ir dar, kai kita karta kepsiu, i vidu nedesiu sokolado sluoksnio. Man kazkaip pasirode, kad butu skaniau be jo rolleyes.gif O siaip tortas nerealiai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Butke, labai apetitnas Napoleonas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 21, 22:52)

ingriduska torciukas tiesiooog nuostabus!!!! Man, tai labiausia tos tapcios patiko  biggrin.gif Jau tokios mielos, tokios vaikiskos, tikrai tokio naujagimio tapciukes  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O kaip jas darei, pagal cia merginu idetus sablonus, ar turi gal savu kokiu paslapciu?  blush2.gif

Aš be jokio šablono, pati kaip plastelino atsignybiau ir nulipdžiau:)
Bet man jie pačiai tokie sunkūs, o va Cypciukui gaunasi tokie lengvi bačiukai..
NA jei gitriat tai labai ačiū...

RUTYTE11
Ačiū uiž info, bet kaip ten kainos, pasakyk kiek tarkim marcipanas kainos...?
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 17:48)
drinks_cheers.gif ..is ko pintine nupinta?

saldainiu mases smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 22, 09:21)
saldainiu  mases smile.gif

aciu visoms uz pagyrimus. tikrai jis nebuvo kaip nulietas. realybeje matesi ir .,.... doh.gif

Rutyte11 kurioj vietoj mazdaug ta parde. nes ten tu pardziu doh.gif milijonas. mazdaug nuo centrines gatves ar kazkur viduje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 22 liepos 2009 - 07:25