labukas o čia mano napaleonas pagal Asseni gelytės iš plastelažo receptas irgi Asseni tik norėjau paklausti kažin kodėl man į jį suėjo dvigubai daugiau cukraus pūdros bet šiaip tai masė
Mergaites, kurios gyvenate Vilniuje ir jum reikia visokiu daikciuku tortu puosimui tai jei nezinote yra parduotuve Dasita Savanoriu pr. 178 tel. 852311208
Ten oi kiek jie visko turi siandien pati buvau ir pirkau ir maisiuku ir marcipano ir antgaliuku Nepykit kad cia taip, bet gal kam reikes
Ten oi kiek jie visko turi siandien pati buvau ir pirkau ir maisiuku ir marcipano ir antgaliuku Nepykit kad cia taip, bet gal kam reikes
nu mergaites kepsiu ir as pagaliau savo pirmaji kurini manau meduti , tai tik keli klausimai
1. pries kiek dienu geriausia sutepti?
2. kada puosti, ta prasme sutepus palaikai saldytuve ir tada puosi?
3. papuosus vel saldytuve laikai ar ta pacia dena reikai puosti?
dekui
dekui
QUOTE(Liusii @ 2009 07 21, 22:30)
nu mergaites kepsiu ir as pagaliau savo pirmaji kurini manau meduti , tai tik keli klausimai
dekui
dekui
1.as meduti sutepu pries tris dienas, pvz. treciadieni sutepu,o sestadieni valgom ,kartais ir pries dvi dienas sutepu ir bna skanus tik as plonai lakstus issikocioju, tada jie speja susigerti
2.pries puosiant geriau, kad tortas susistovetu, pabutu bent pora valandu, o tada fantazija liejasi laisvai puosime
3.papuosta torta galima laikyti saldytuve, nebutinai ta pacia diena puosti
p.s. mano pirmas tortas irgi buvo medutis
Sveikos
Ir as noriu pasiguost ir man karamelinis ganasas nesigauna (keiksmazodis )
Ingerele oho ho ho koks grozis Toks lygus, lygus krepsiukas, kaip nulietas!
butke labai grazus torciukas ir gelyciu spalva labai miela O as vis niekaip neprisiruosiu Napoleono issikept O kaip pastilazas ar lengvai pasidaro?
Cipciuk masiniukas labai zaismingas, liuks
ingriduska torciukas tiesiooog nuostabus!!!! Man, tai labiausia tos tapcios patiko Jau tokios mielos, tokios vaikiskos, tikrai tokio naujagimio tapciukes O kaip jas darei, pagal cia merginu idetus sablonus, ar turi gal savu kokiu paslapciu?
Ir as noriu pasiguost ir man karamelinis ganasas nesigauna (keiksmazodis )
Ingerele oho ho ho koks grozis Toks lygus, lygus krepsiukas, kaip nulietas!
butke labai grazus torciukas ir gelyciu spalva labai miela O as vis niekaip neprisiruosiu Napoleono issikept O kaip pastilazas ar lengvai pasidaro?
Cipciuk masiniukas labai zaismingas, liuks
ingriduska torciukas tiesiooog nuostabus!!!! Man, tai labiausia tos tapcios patiko Jau tokios mielos, tokios vaikiskos, tikrai tokio naujagimio tapciukes O kaip jas darei, pagal cia merginu idetus sablonus, ar turi gal savu kokiu paslapciu?
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 21, 22:52)
ačiū pastilažas man labai lengvai gavosi dariau viską pagal Asseni receptą tik kažkodėl man pūdros jam daugiau prireikė o taip masė tai super man labai su ja patiko dirbti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 21, 22:23)
Dasita Savanoriu pr. 178 tel. 852311208
Oi, kaip faina, kaip gerai Aciu uz info!!! Sakykite kokios ten kainos? Ar labai gasdinancios?
QUOTE(eglejk @ 2009 07 21, 23:52)
1.as meduti sutepu pries tris dienas, pvz. treciadieni sutepu,o sestadieni valgom ,kartais ir pries dvi dienas sutepu ir bna skanus tik as plonai lakstus issikocioju, tada jie speja susigerti
2.pries puosiant geriau, kad tortas susistovetu, pabutu bent pora valandu, o tada fantazija liejasi laisvai puosime
labai aciu ryt tada kepu
Na, prapjovem siandien mano Juodaji miska. Tortas be galo skanus. Dar gal vos vos per daug saldumo buvo , nors dejau 250g cukraus pudros ant 900ml grietineles. Ir dar, kai kita karta kepsiu, i vidu nedesiu sokolado sluoksnio. Man kazkaip pasirode, kad butu skaniau be jo O siaip tortas nerealiai skanus
Butke, labai apetitnas Napoleonas
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 21, 22:52)
Aš be jokio šablono, pati kaip plastelino atsignybiau ir nulipdžiau:)
Bet man jie pačiai tokie sunkūs, o va Cypciukui gaunasi tokie lengvi bačiukai..
NA jei gitriat tai labai ačiū...
RUTYTE11
Ačiū uiž info, bet kaip ten kainos, pasakyk kiek tarkim marcipanas kainos...?
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 17:48)
..is ko pintine nupinta?
saldainiu mases
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 22, 09:21)
saldainiu mases
aciu visoms uz pagyrimus. tikrai jis nebuvo kaip nulietas. realybeje matesi ir .,....
Rutyte11 kurioj vietoj mazdaug ta parde. nes ten tu pardziu milijonas. mazdaug nuo centrines gatves ar kazkur viduje?