AČIŪ NERAMUOLIAI už linkėjimus:)
Užrašas, batai, pats apdengimas VISKAS CYPCIUKO MASĖ
Tik pudros vienur daugiau, kitur mažiau:)
O apdengimas tiksliai pagal receptuka 500g pudros, 2 š aliejaus,1 š želatinos, 1 kiaušo baltymas
QUOTE(gitule @ 2009 07 21, 12:04)
JAU MATAU Labai grazus, o kaip dailiai krepselis nupintas
Jeigu paprastam ganasui reikia imti 1:1, jeigu 100g sokolado, tai 100ml grietineles Grietinele uzkaitinti beveik iki virimo, tada sudeti sulauzyta sokolada, istirpinti ir atvesusi ideti i saldytuva. As plaku nakti palaikius saldytuve
Jeigu paprastam ganasui reikia imti 1:1, jeigu 100g sokolado, tai 100ml grietineles Grietinele uzkaitinti beveik iki virimo, tada sudeti sulauzyta sokolada, istirpinti ir atvesusi ideti i saldytuva. As plaku nakti palaikius saldytuve
Ganasas su sokoladu labiau tinka puosimui,pertepimui ar abiem atvejam?
abiems tik į pertepimą man asmeniškai per sunkus pilvui kremas, geriau su mascarpone
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 11:39)
okei okei okei dedu dedu dedu
vertejo palaukti tokio grozio saunumelis to krepselio
QUOTE(eglejk @ 2009 07 21, 14:40)
vertejo palaukti tokio grozio saunumelis to krepselio
..is ko pintine nupinta?
Sveikos kepejeles,
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 21, 12:21)
Ganasas su sokoladu labiau tinka puosimui,pertepimui ar abiem atvejam?
As papuosimams naudoju, viduje norisi lengvesnio kremo
QUOTE(eiwile @ 2009 07 21, 15:23)
Sveikos kepejeles,
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
Kepiau tik viena karta, gal kitos kitaip patars.
1.Gesinau su actu
2.I sirupa pyliau
QUOTE(eiwile @ 2009 07 21, 17:23)
Sveikos kepejeles,
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
Bandysiu kepti "Juodaji miska" ir man kaip visada iskilo keletas klausimu sos:
1.Reikia nugesinti soda,o kaip ja nugesinti?su actu ar grietine?
2.Konjaka pilti ant vysniu ar tik i sirupa nuo vysniu?
as tai ji nekarta kepiau
1.soda nugesinu actu.
2. gali daryti kaip nori, gali ir vysnias mirkinti alkoholyje(nebutinai konijake), o paskui supilti i sirupa kai ismirkasta ir tada sulaistyti, arba nemirkint, o is karto i sirupa supilti, zodziu kaip tau norisi
as vis kepdavau, kadir vaikai valgo, tai nepyliau jokio alkoholio. O su alkoholiu kai dariau, tai ismirkinau vysnias ir tada supyliau i sirupa(tiesa, as nesirupu laisciau, o sunka, kur buna kai atsyla saldytos vysnios, arba praskiestu kompotu)
tikiuosi suprasi ka cia prirasiau
dar uzmirsau parasyti,, kad kai darysi sokolada, dek pora saukstu grietineles, tada sokoladas kai pjausi nebus kietas (as dejau jau isplakta, nes uzmirsdavau pasilikt neplaktos )
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 11:31)
na nezinau merginos nepykit jus ant to ganaso taip. as dariau viena karta rudaji ganasa ir jis man pavyko. is vakaro uzviriau grietinele istirpinau sokolda ismaisiau kartu ir i saldytuva. ryte su mikseriu kuo puikiausiai issiplake. naitai nepyk ant to kuo puikiausiai. o isplakta mase gavosi kaip gritenele standziai isplakta.
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 21, 11:37)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 21, 11:57)
naitas , šitas tai puikiai plakasi , bet jos varksta su tuo karameliniu , na užkaito man jį pabandyti , kas ten per čiuda - juda
ar prisipažinsi, jeigu susimausi pirmą kartą?
Sveikos! Jauciu,kad kazka busiu pravepsojus ,o dabar is serijos "PASIKLYDUSI AVELE" kas tas ganasas ,na tiksliau supratau,kad kremas,bet kaip ji tiksliai gaminti ir kokiam puosimui jis tinka?Ir dar reikia pagalbos ,kaip pasigaminti marcipanine mase?
Papildyta:
As manau,kad is sokoladines saldainiu mases,na cia bent jau man taip atrodo,nes tik tas saldainiu mases ir esu isbandzius
Papildyta:
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 16:48)
..is ko pintine nupinta?
As manau,kad is sokoladines saldainiu mases,na cia bent jau man taip atrodo,nes tik tas saldainiu mases ir esu isbandzius
ganašas yra kremas iš grietinėlės ir šokolado, santykiu 1:1, tinkamas labai papuošimui tortų, pas mane tinklapyje ryškus pavyzdys yra 2 aukštų 60 mečio rudas tortas, va ten viskas ganašu rudu apdzibuota, puošnu ir be galo skanu užkaitini grietinėlę beveiki iki virimo ir nuuėmus tada puodą sudėti suaužytą šokoladą gabaliukais, maišyti kol taps vienalytė masė, ataušinus kišti į šaldytuvą kelioms valandoms, o geriausiai per naktį ir ryte plakti galima daryti ir su baltu, ir su rudu ir su pieniniu šokoladu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 21, 21:26)
ganašas yra kremas iš grietinėlės ir šokolado, santykiu 1:1, tinkamas labai papuošimui tortų, pas mane tinklapyje ryškus pavyzdys yra 2 aukštų 60 mečio rudas tortas, va ten viskas ganašu rudu apdzibuota, puošnu ir be galo skanu užkaitini grietinėlę beveiki iki virimo ir nuuėmus tada puodą sudėti suaužytą šokoladą gabaliukais, maišyti kol taps vienalytė masė, ataušinus kišti į šaldytuvą kelioms valandoms, o geriausiai per naktį ir ryte plakti galima daryti ir su baltu, ir su rudu ir su pieniniu šokoladu
Labai dekoju ,nu jau cia MB tikriausiai iki nukritimo apsirys ,jis gali valgyti sokalada su sokoladu ir dar sokoladuota .Tik va nezinau kaip man su tais dzibais bus,nebandziau niekada,baisu,kad is torto nesigautu didelis dzibas