Asseni, nu šakės koks grožis

Kai pradėjau skaityt, nesupratau prie ko čia tie bateliai, tik po to dašuto, kad čia torta. Nu super
Eglejk, labai fainuolytė bitutė
QUOTE(gitule @ 2009 07 16, 13:14)
aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi

Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt
Aga, man ir įdomu. Kartą dariau su paprasta cukraus pudra, viskas gavosi, O jau tris kartus dariau su šokoladine, tai nesigauna nors užsimušk. Būna skstoka, tas dzibukas linksta, o po to pasidaro kaip tešla, lyg jau per daug tos pudros ir nesidzibuoja. Aš apkaltinau, kad pudra šokoladinė. Tai man ir įdomus kitų komentaras