Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni, aš be žodžių, a nėra kur nors smailiko dramlys krenta nuo infarkto g.gif čia labai tiktų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 05:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake vardinius batelius "Agnetes Style" . Mergaite, kaip ir visos tokio amziaus mergaites, neiskentejo, ir nesulaukius gimtadienio pradare deze. Tik, ziuriu, deze siek tiek apdulkejus, matyt ilgai mama slepe spintoje tongue.gif

Nu tavo darbai kaip nutekinti!!!!Tikrai zandikaulis atvipo ilgam blink.gif

Kaip tau pavyksta taip lygiai ir graziai viska padaryti(tikriausiai vaikai netampo uz kojos ir ranku nekisa i mase g.gif )Nes su maniskiais tai tik kalnas streso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 08:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake vardinius batelius "Agnetes Style" . Mergaite, kaip ir visos tokio amziaus mergaites, neiskentejo, ir nesulaukius gimtadienio pradare deze. Tik, ziuriu, deze siek tiek apdulkejus, matyt ilgai mama slepe spintoje tongue.gif

nuuuuuuuuu....... joooooooo......... bigsmile.gif
neturiu komentaru tokiam groziui bigsmile.gif
tokia tobulybe pradejo temele, saunu thumbup.gif
man iki tokio grozio oi kaip dar toli smile.gif

tikrai cia kokio tai dramblio reiktu krentancio nuo tokiu groziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 15, 23:27)
mergytes pasakykit , nusipirkau torto forma ir ja plaunant pamaciau kad per ta sudurima kur segasi vanduo bega, tai kai ipilsiu tesla ji neisbegs? ar cia ji kokia brokuota?  g.gif

prieš dvi dienas pirkau irgi susegamą formą, "kaiser" ant dugno išspausta. Dabar įpyliau vandens.. nugis teka pro susegimą.. bet kepiau du biskvitus joje, tai kaip niekur nieko.

QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 09:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake

nukvakau.. einu doctor.gif
Atsakyti
Asseni, mergaitei pasisekė su dizaineriu smile.gif Tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 15, 14:55)
Vat Naitas, tau padekliuku kruva 

širdingai dėkoju. notworthy.gif

dabar dar kilo klausimas - kad tortas prie savo padėklo nepriliptų, tai rekomenduojama tą padėklą pabarstyti cukraus pudra. Aš išbandžiau su "juodu mišku". Minkštokas gavosi, bet būtent nuo savo lėkštelės prapjautas gerai kėlėsi. O Tu tai gal dar kokio klijo papili, kad Tavo klientams tortai bevežant nenučiuožtų? laugh.gif

lygtai ingriduska praeitoj temoj pergyveno, kad jos du medaus torto lakšteliai sulūžo imant iš skardos... tai Tu tuos lakštelius ant kepimo popieriaus kočiok ir kepk ant to popieriaus. Tada lengvai ir saugiai iškelsi.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 08:55)

blink.gif blink.gif blink.gif Pamačius tikrai negalovojau, kad tai tortas blink.gif

Tobula bigsmile.gif
Atsakyti
si savaite ne mano tortu gamnimo, nu nesekme po nesekmes doh.gif
dar viena torta reikia puosti, bet jau net baime atsiranda, kad ir tas nepavyks kaip noreciau unsure.gif

bitute, viduje medutis, puosta aisingu

DIDESNE FOTO
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 16, 12:27)
si savaite ne mano tortu gamnimo, nu nesekme po nesekmes  doh.gif
dar viena torta reikia puosti, bet jau net baime atsiranda, kad ir tas nepavyks kaip noreciau  unsure.gif

bitute, viduje medutis, puosta aisingu

DIDESNE FOTO

ATleiskite man mergai...gal jūs labai jau daug norite...nes man linksma miela bitute, graži šelmiška, tokia fyfiška
Atsakyti

Asseni, tortas nuostabus 4u.gif
As ,kai paziuriu, kaip cia merginos puosia,
tai suprantu, kad man dar -100 metu... smile.gif
Atsakyti
Asseni, as apakus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Skaitau dar temukes, dabar 5 pradesiu, negaliu patiket, kad netai ir seniai pradejai kepti tortus. As apakus, neturiu zodziu wub.gif wub.gif wub.gif

Eglejk, o ko tau ta bitute neitinka, labai labai grazi wub.gif Rimtai mirksiukas.gif O aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi doh.gif Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Asseni, nu šakės koks grožis bigsmile.gif thumbup.gif Kai pradėjau skaityt, nesupratau prie ko čia tie bateliai, tik po to dašuto, kad čia torta. Nu super thumbup.gif

Eglejk, labai fainuolytė bitutė wub.gif thumbup.gif

QUOTE(gitule @ 2009 07 16, 13:14)
aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi  doh.gif  Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt  rolleyes.gif

Aga, man ir įdomu. Kartą dariau su paprasta cukraus pudra, viskas gavosi, O jau tris kartus dariau su šokoladine, tai nesigauna nors užsimušk. Būna skstoka, tas dzibukas linksta, o po to pasidaro kaip tešla, lyg jau per daug tos pudros ir nesidzibuoja. Aš apkaltinau, kad pudra šokoladinė. Tai man ir įdomus kitų komentaras 4u.gif
Atsakyti