Asseni, aš be žodžių, a nėra kur nors smailiko dramlys krenta nuo infarkto čia labai tiktų
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 05:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake vardinius batelius "Agnetes Style" . Mergaite, kaip ir visos tokio amziaus mergaites, neiskentejo, ir nesulaukius gimtadienio pradare deze. Tik, ziuriu, deze siek tiek apdulkejus, matyt ilgai mama slepe spintoje
Nu tavo darbai kaip nutekinti!!!!Tikrai zandikaulis atvipo ilgam
Kaip tau pavyksta taip lygiai ir graziai viska padaryti(tikriausiai vaikai netampo uz kojos ir ranku nekisa i mase )Nes su maniskiais tai tik kalnas streso
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 08:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake vardinius batelius "Agnetes Style" . Mergaite, kaip ir visos tokio amziaus mergaites, neiskentejo, ir nesulaukius gimtadienio pradare deze. Tik, ziuriu, deze siek tiek apdulkejus, matyt ilgai mama slepe spintoje
nuuuuuuuuu....... joooooooo.........
neturiu komentaru tokiam groziui
tokia tobulybe pradejo temele, saunu
man iki tokio grozio oi kaip dar toli
tikrai cia kokio tai dramblio reiktu krentancio nuo tokiu groziu
QUOTE(Liusii @ 2009 07 15, 23:27)
mergytes pasakykit , nusipirkau torto forma ir ja plaunant pamaciau kad per ta sudurima kur segasi vanduo bega, tai kai ipilsiu tesla ji neisbegs? ar cia ji kokia brokuota?
prieš dvi dienas pirkau irgi susegamą formą, "kaiser" ant dugno išspausta. Dabar įpyliau vandens.. nugis teka pro susegimą.. bet kepiau du biskvitus joje, tai kaip niekur nieko.
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 09:55)
Mama savo dukrai 18 gimtadienio proga pas dizaineri uzsake
nukvakau.. einu
Asseni, mergaitei pasisekė su dizaineriu Tobula
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 15, 14:55)
Vat Naitas, tau padekliuku kruva
širdingai dėkoju.
dabar dar kilo klausimas - kad tortas prie savo padėklo nepriliptų, tai rekomenduojama tą padėklą pabarstyti cukraus pudra. Aš išbandžiau su "juodu mišku". Minkštokas gavosi, bet būtent nuo savo lėkštelės prapjautas gerai kėlėsi. O Tu tai gal dar kokio klijo papili, kad Tavo klientams tortai bevežant nenučiuožtų?
lygtai ingriduska praeitoj temoj pergyveno, kad jos du medaus torto lakšteliai sulūžo imant iš skardos... tai Tu tuos lakštelius ant kepimo popieriaus kočiok ir kepk ant to popieriaus. Tada lengvai ir saugiai iškelsi.
QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 08:55)
Pamačius tikrai negalovojau, kad tai tortas
Tobula
si savaite ne mano tortu gamnimo, nu nesekme po nesekmes
dar viena torta reikia puosti, bet jau net baime atsiranda, kad ir tas nepavyks kaip noreciau
bitute, viduje medutis, puosta aisingu
DIDESNE FOTO
dar viena torta reikia puosti, bet jau net baime atsiranda, kad ir tas nepavyks kaip noreciau
DIDESNE FOTO
QUOTE(eglejk @ 2009 07 16, 12:27)
si savaite ne mano tortu gamnimo, nu nesekme po nesekmes
DIDESNE FOTO
DIDESNE FOTO
ATleiskite man mergai...gal jūs labai jau daug norite...nes man linksma miela bitute, graži šelmiška, tokia fyfiška
Asseni, as apakus Skaitau dar temukes, dabar 5 pradesiu, negaliu patiket, kad netai ir seniai pradejai kepti tortus. As apakus, neturiu zodziu
Eglejk, o ko tau ta bitute neitinka, labai labai grazi Rimtai O aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt
Eglejk, o ko tau ta bitute neitinka, labai labai grazi Rimtai O aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt
Asseni, nu šakės koks grožis Kai pradėjau skaityt, nesupratau prie ko čia tie bateliai, tik po to dašuto, kad čia torta. Nu super
Eglejk, labai fainuolytė bitutė
Aga, man ir įdomu. Kartą dariau su paprasta cukraus pudra, viskas gavosi, O jau tris kartus dariau su šokoladine, tai nesigauna nors užsimušk. Būna skstoka, tas dzibukas linksta, o po to pasidaro kaip tešla, lyg jau per daug tos pudros ir nesidzibuoja. Aš apkaltinau, kad pudra šokoladinė. Tai man ir įdomus kitų komentaras
Eglejk, labai fainuolytė bitutė
QUOTE(gitule @ 2009 07 16, 13:14)
aisingu apdziubuotas taip ir laikosi? Idomu kokia jo konsistencija turi buti, dabar pasidarius turiu saldytuve, jeigu kokia detale prilipdyti reikia, bandziau kazkada det dar daugiau pudros, bet vos ne tesla gaunasi Tai galvoju kaip tokiems graziems dziubukams konsistencija reikia nutaikyt
Aga, man ir įdomu. Kartą dariau su paprasta cukraus pudra, viskas gavosi, O jau tris kartus dariau su šokoladine, tai nesigauna nors užsimušk. Būna skstoka, tas dzibukas linksta, o po to pasidaro kaip tešla, lyg jau per daug tos pudros ir nesidzibuoja. Aš apkaltinau, kad pudra šokoladinė. Tai man ir įdomus kitų komentaras