Atnesu ir as savo meduti. krepselis saldainiu mase, gelytes cukrine mase.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 23:04)
Oi naitas ....negaliu , prajuokinaisu su savo vamzdiec .....
meduolytee tau ne tortus kepti , o romanus rašyti reikia prisijuokiau iš tavo karamelės net ašarą nubraukiau .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Žinot , turbūt atidarysiu kokią mašinų štampavimo
gamyklėlę ......nesuskaičiuoju jau kelintą lipdau , o jų snukučiai vis kitoki gaunasi , nors visada tą patį darau , šitos žandai išsipūtę kaip pas hameką ......MEDUTIS , puošta beze .
Salexa , pasižymėjau
Wiwi.....ateis ir kitas kartas , o maistui tinka ir kiaušinių dažai , jei turi nuo velykų užsilikusių .
meduolytee tau ne tortus kepti , o romanus rašyti reikia prisijuokiau iš tavo karamelės net ašarą nubraukiau .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Žinot , turbūt atidarysiu kokią mašinų štampavimo
gamyklėlę ......nesuskaičiuoju jau kelintą lipdau , o jų snukučiai vis kitoki gaunasi , nors visada tą patį darau , šitos žandai išsipūtę kaip pas hameką ......MEDUTIS , puošta beze .
Salexa , pasižymėjau
Wiwi.....ateis ir kitas kartas , o maistui tinka ir kiaušinių dažai , jei turi nuo velykų užsilikusių .
labai nuotaika vaikams pakelia tokie linksmi masiniukai ir t.t. gaila valgyti manes laukia princese...nezinau nezinau...bijau kokia klipyta padaryti,tai mazoji dar apsiverks.
QUOTE(wiwi @ 2009 07 20, 23:09)
Grazus tortas,mano nuomone graziai saikingai papuostas ir tikiu,kad labai skanus .O to nunagavimo,tai nesimato .As vis kaupiuosi tu sokoladiniu rozyciu gamybai,bet laaaaaabai bijau,kad nesusitvarkysiu as su ta mase
nebijok -viskas baisu,kol nepabandai,kai pabandai-pavyksta arba ne....as nepavykusiu negaliu palikti ,nervai ima ir bandau,bandau,bandau..vistiek ,kas panasaus iseina
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 21, 07:01)
O čia mano darytas, bet VISŲ JŪSŲ PATARIMAIS PRIFARŠIRUOTAS....
TIKRAI NUOŠIRDUS AČIŪ JUMS VFISOMS.
VIDUJE CYPCIUKO MEDUTIS:) Dengtas Cypciuko mase, gėles ir burbuliukai ir batukai irgi iš tos pačios masės:))
AČIŪ CYPCIUKAI
TIKRAI NUOŠIRDUS AČIŪ JUMS VFISOMS.
VIDUJE CYPCIUKO MEDUTIS:) Dengtas Cypciuko mase, gėles ir burbuliukai ir batukai irgi iš tos pačios masės:))
AČIŪ CYPCIUKAI
man tai saunus,mielas torciukas,toks naujagimiu kvepiantis[tik as buciau vienspalvius rutuliukus apacioj dejus,na man taip atrodo,nepyk,jei kas]..nuotraukose taip graziai blizga...ar cia ta mase tokia,nes nebandziau dar jos?
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 07:58)
Atnesu ir as savo meduti. krepselis saldainiu mase, gelytes cukrine mase.
tavo grozybes pas mane padare dingau...
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 10:04)
labai nuotaika vaikams pakelia tokie linksmi masiniukai ir t.t. gaila valgyti manes laukia princese...nezinau nezinau...bijau kokia klipyta padaryti,tai mazoji dar apsiverks.
nebijok -viskas baisu,kol nepabandai,kai pabandai-pavyksta arba ne....as nepavykusiu negaliu palikti ,nervai ima ir bandau,bandau,bandau..vistiek ,kas panasaus iseina
Pasiguodei, kad bijai klipytą padaryt ir iškart save pasiguodei kitu sakiniu
Ačiū už pagyras ir už pastebėjimus:))
Aš irgi būčiau dariusi tik mėlynus kamuoliukus:) BEt masės neužteko mėlynos.....buvo likusi oranžinė, tai padariau oranžinius:)
Čia tie kamuoliukai užmaskuoja popierių kepimo ant kurio tortas padėtas..tokio dydžio servetėles neturėjau:(
O blizga nes viską aptepiau ištirpinta želatina, su šepetėliu akvareliniu, kad sukibtų prikibtų..vežiau 120 km ir mašinoje jis praleido keletą valandų kokiame 40 laipsnių karštyje..viską atlaikė tas ŠAUNUOLIS CYPCIUKO MEDUTIS:)
INGRELE ŠIAIP NE TAIP PAMAČIAU TAVO GRAŽŪJĮ GĖLĖTĄJĮ TORTUKĄ..
ŠAunuolė...
O princesę aš irgi darysiu...ojojoj kaip aš bijau kaliausę pagaminti
Aš irgi būčiau dariusi tik mėlynus kamuoliukus:) BEt masės neužteko mėlynos.....buvo likusi oranžinė, tai padariau oranžinius:)
Čia tie kamuoliukai užmaskuoja popierių kepimo ant kurio tortas padėtas..tokio dydžio servetėles neturėjau:(
O blizga nes viską aptepiau ištirpinta želatina, su šepetėliu akvareliniu, kad sukibtų prikibtų..vežiau 120 km ir mašinoje jis praleido keletą valandų kokiame 40 laipsnių karštyje..viską atlaikė tas ŠAUNUOLIS CYPCIUKO MEDUTIS:)
INGRELE ŠIAIP NE TAIP PAMAČIAU TAVO GRAŽŪJĮ GĖLĖTĄJĮ TORTUKĄ..
ŠAunuolė...
O princesę aš irgi darysiu...ojojoj kaip aš bijau kaliausę pagaminti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 21, 09:57)
3. ganašas, kaip MB sako hašišas retai čiakuriai gaunasi, manęs kai snikerio prašo, tai iš karto pranešu, kad bus be to keiksmažodžio
hašišas
atrodo, "Kulinarijos enciklopediją" (o gal konditerijos) varčiau, ir ten labai paprastai parašyta, kaip padaryti ganašą; t.y. užkaitinti grietinėlę, joje ištirpinti šokoladą, gerai išmaišyti ir gerai atvėsinti. Ir tipo puikiausiai išsiplaka..
norėčiau pamatyti gyvai tą "puikiausiai išsiplaka"
QUOTE(naitas @ 2009 07 21, 11:21)
hašišas
atrodo, "Kulinarijos enciklopediją" (o gal konditerijos) varčiau, ir ten labai paprastai parašyta, kaip padaryti ganašą; t.y. užkaitinti grietinėlę, joje ištirpinti šokoladą, gerai išmaišyti ir gerai atvėsinti. Ir tipo puikiausiai išsiplaka..
na nezinau merginos nepykit jus ant to ganaso taip. as dariau viena karta rudaji ganasa ir jis man pavyko. is vakaro uzviriau grietinele istirpinau sokolda ismaisiau kartu ir i saldytuva. ryte su mikseriu kuo puikiausiai issiplake. naitai nepyk ant to kuo puikiausiai. o isplakta mase gavosi kaip gritenele standziai isplakta.
ir man gavosi idealus ganasas siandien
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 10:18)
Ingerele , nieka nematau
QUOTE(Asseni @ 2009 07 21, 11:38)
Ingerele
neisikelia didesnes Asseni gal jei nesunku gali parasyti kiek mazdaug cukraus pudros 100 g. saldainiu dedi? man niekaip nesigauna tokia mase kaip pas jus. gelyciu lapeliai nuleipsta
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 10:39)
neisikelia didesnes Asseni gal jei nesunku gali parasyti kiek mazdaug cukraus pudros 100 g. saldainiu dedi? man niekaip nesigauna tokia mase kaip pas jus. gelyciu lapeliai nuleipsta
Ikelk per Radikal.ru, nes man visiskai nuotraukos nerodo. O del cukraus pudros.... Dedu is akies, gal kokie 250 gr. Net nezinau. Ziuriu pagal konsistencija
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 21, 08:12)
Pasiguodei, kad bijai klipytą padaryt ir iškart save pasiguodei kitu sakiniu
bijau bijau,ale bandysiu ir bandysiu tuos padurkus