Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Atnesu ir as savo meduti. krepselis saldainiu mase, gelytes cukrine mase.

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 21 liepos 2009 - 09:00
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 23:04)
Oi naitas   lotuliukas.gif ....negaliu , prajuokinaisu su savo vamzdiec  lotuliukas.gif .....

meduolytee tau ne tortus kepti , o romanus rašyti reikia  lotuliukas.gif prisijuokiau iš tavo karamelės net ašarą nubraukiau .

-----------------------------------------------------------------------------------------

Žinot , turbūt atidarysiu kokią mašinų štampavimo
gamyklėlę   hihihi.gif......nesuskaičiuoju jau kelintą lipdau  doh.gif , o jų snukučiai vis kitoki gaunasi  tongue.gif , nors visada tą patį darau , šitos žandai išsipūtę kaip pas hameką  lotuliukas.gif ......MEDUTIS , puošta beze .

Salexa
, pasižymėjau   pioneer.gif
Wiwi.....ateis ir kitas kartas , o maistui tinka ir kiaušinių dažai , jei turi nuo velykų užsilikusių  smile.gif .

labai nuotaika vaikams pakelia tokie linksmi masiniukai ir t.t. gaila valgyti verysad.gif manes laukia princese...nezinau nezinau...bijau kokia klipyta padaryti,tai mazoji dar apsiverks.

QUOTE(wiwi @ 2009 07 20, 23:09)
Grazus tortas,mano nuomone graziai saikingai papuostas wub.gif  ir tikiu,kad labai skanus essen.gif .O to nunagavimo,tai nesimato schmoll.gif  biggrin.gif .As vis kaupiuosi tu sokoladiniu rozyciu gamybai,bet laaaaaabai bijau,kad nesusitvarkysiu as su ta mase doh.gif   schmoll.gif

ax.gif nebijok -viskas baisu,kol nepabandai,kai pabandai-pavyksta arba ne....as nepavykusiu negaliu palikti ,nervai ima ir bandau,bandau,bandau..vistiek ,kas panasaus iseina tongue.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 07 21, 07:01)
O čia mano darytas, bet VISŲ JŪSŲ PATARIMAIS PRIFARŠIRUOTAS....
TIKRAI NUOŠIRDUS AČIŪ JUMS VFISOMS.
VIDUJE CYPCIUKO MEDUTIS:) Dengtas Cypciuko mase, gėles ir burbuliukai ir batukai irgi iš tos pačios masės:))
AČIŪ CYPCIUKAI

man tai saunus,mielas torciukas,toks naujagimiu kvepiantis[tik as buciau vienspalvius rutuliukus apacioj dejus,na man taip atrodo,nepyk,jei kas]..nuotraukose taip graziai blizga...ar cia ta mase tokia,nes nebandziau dar jos? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 07:58)
Atnesu ir as savo meduti. krepselis saldainiu mase, gelytes cukrine mase.

tavo grozybes pas mane padare dingau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 21 liepos 2009 - 09:08
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 10:04)
labai nuotaika vaikams pakelia tokie linksmi masiniukai ir t.t. gaila valgyti verysad.gif manes laukia princese...nezinau nezinau...bijau kokia klipyta padaryti,tai mazoji dar apsiverks.

ax.gif nebijok -viskas baisu,kol nepabandai,kai pabandai-pavyksta arba ne....as nepavykusiu negaliu palikti ,nervai ima ir bandau,bandau,bandau..vistiek ,kas panasaus iseina  tongue.gif

Pasiguodei, kad bijai klipytą padaryt ir iškart save pasiguodei kitu sakiniu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras ir už pastebėjimus:))
Aš irgi būčiau dariusi tik mėlynus kamuoliukus:) BEt masės neužteko mėlynos.....buvo likusi oranžinė, tai padariau oranžinius:)
Čia tie kamuoliukai užmaskuoja popierių kepimo ant kurio tortas padėtas..tokio dydžio servetėles neturėjau:(
O blizga nes viską aptepiau ištirpinta želatina, su šepetėliu akvareliniu, kad sukibtų prikibtų..vežiau 120 km ir mašinoje jis praleido keletą valandų kokiame 40 laipsnių karštyje..viską atlaikė tas ŠAUNUOLIS CYPCIUKO MEDUTIS:)

INGRELE ŠIAIP NE TAIP PAMAČIAU TAVO GRAŽŪJĮ GĖLĖTĄJĮ TORTUKĄ..
ŠAunuolė...

O princesę aš irgi darysiu...ojojoj kaip aš bijau kaliausę pagaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 21 liepos 2009 - 09:13

kaip tai kaip tai padare dingau. lekiu vel ikelt :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 21 liepos 2009 - 09:20
QUOTE(Olesta @ 2009 07 21, 09:57)
3. ganašas, kaip MB sako hašišas lotuliukas.gif retai čiakuriai gaunasi, manęs kai snikerio prašo, tai iš karto pranešu, kad bus be to keiksmažodžio blush2.gif

hašišas thumbup.gif bigsmile.gif
atrodo, "Kulinarijos enciklopediją" (o gal konditerijos) varčiau, ir ten labai paprastai parašyta, kaip padaryti ganašą; t.y. užkaitinti grietinėlę, joje ištirpinti šokoladą, gerai išmaišyti ir gerai atvėsinti. Ir tipo puikiausiai išsiplaka..
norėčiau pamatyti gyvai tą "puikiausiai išsiplaka" mad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 21, 11:21)
hašišas  thumbup.gif  bigsmile.gif
atrodo, "Kulinarijos enciklopediją" (o gal konditerijos) varčiau, ir ten labai paprastai parašyta, kaip padaryti ganašą; t.y. užkaitinti grietinėlę, joje ištirpinti šokoladą, gerai išmaišyti ir gerai atvėsinti. Ir tipo puikiausiai išsiplaka..
norėčiau pamatyti gyvai tą "puikiausiai išsiplaka" mad.gif

na nezinau merginos nepykit jus ant to ganaso taip. as dariau viena karta rudaji ganasa ir jis man pavyko. is vakaro uzviriau grietinele istirpinau sokolda ismaisiau kartu ir i saldytuva. ryte su mikseriu kuo puikiausiai issiplake. naitai nepyk ant to kuo puikiausiai. lotuliukas.gif o isplakta mase gavosi kaip gritenele standziai isplakta. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 21 liepos 2009 - 09:32
ir man gavosi idealus ganasas siandien sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 10:18)
kaip tai kaip tai padare dingau. lekiu vel ikelt  :
user posted image

Ingerele lens.gif , nieka nematau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 liepos 2009 - 09:39
QUOTE(Asseni @ 2009 07 21, 11:38)
Ingerele  lens.gif

neisikelia didesnes verysad.gif Asseni gal jei nesunku gali parasyti kiek mazdaug cukraus pudros 100 g. saldainiu dedi? man niekaip nesigauna tokia mase kaip pas jus. gelyciu lapeliai nuleipsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 21 liepos 2009 - 09:40
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 21, 10:39)
neisikelia didesnes  verysad.gif  Asseni gal jei nesunku gali parasyti kiek mazdaug cukraus pudros 100 g. saldainiu dedi? man niekaip nesigauna tokia mase kaip pas jus. gelyciu lapeliai nuleipsta doh.gif

Ikelk per Radikal.ru, nes man visiskai nuotraukos nerodo. O del cukraus pudros.... Dedu is akies, gal kokie 250 gr. Net nezinau. Ziuriu pagal konsistencija
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 21, 08:12)
Pasiguodei, kad bijai klipytą padaryt ir iškart save pasiguodei kitu sakiniu  biggrin.gif

bijau bijau,ale bandysiu ir bandysiu tuos padurkus tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti