Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na kur jau gitule nedailios, dar ir kaip dailios wub.gif

cipciuk, tortas tiesiog fantastiskas bigsmile.gif thumbup.gif

rugegele26 patys didziausi sveikinimai nestuke.gif wub.gif cia tas 26 tai tavo metukai? blush2.gif

kazkas klause del aisingo, tai as darau taip: paplaku baltyma su citrinos rugstele ir tada dedu pudros tiek, kol su sakute pakelus dziubas stovi, o nesubliuksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 20 liepos 2009 - 22:46
QUOTE(Olesta @ 2009 07 20, 09:05)
Cipciuk yess.gif  yess.gif  yess.gif jėginis krepšelis wub.gif

Salexa, jeigu darei juodą mišką tiksliai pagal receptą, tai nesaldus ir negalėjo gautis schmoll.gif aš po pirmo paragavimo staigiai perreceptavau jį: į pertepimą dedu vienam indeliui grietinėlės 105 g cukraus ir citrinos rūgštelės 0,5 a.š. Į šokoladą, jei turiu visada vietoj pieno pilu grietinėlę, ir visada daugiausiai maišau vieną plytelę juodo ir vieną balto šokolado ax.gif vyšnių dedu dvigubai, taip kad jaustųsi, va tada tai tortas, ir man ten grietinėlės į pilną normą du indeliai sueina, nemoku aš su vienu padaryti, man torte turi būti kremo rolleyes.gif , kad pjūvyje jis matytųsi ax.gif

dėl masių išlyginimo ant tortų paviršiaus, nėr patikimesnio instrumento, nei rankos ax.gif jei nenorit rankomis, tai per baltą popieriaus lapą ranka pridailinkit smile.gif

Kitam kartui as irgi keisiu sita recepta, dariau pagal originala tik kad vysniu ivariau zyyymiai daugiau bet ir tai, man per saldu. Perlaisciau, nes is antro auksto labai varvejo skystis.
Cia foto user posted image, nekokybiska nes per visus vargus pamirsau nufotografuoti. Nevykes gavosi ryskiai, bet kaip sakoma is klaidu mokomes.
P.S. reikia patarimo, del torto, sestadieni einam i krikstynas noretusi kokio tai gaivesnio torto, bet bijau kad nebutu fiasko (kaip su juodu misku varvet pradejo - per duag matyt sulaisciau) Koks ir gerai laikytu bet ir butu gaivus, nes bsu daug vaiku g.gif
P.S. Cipciuk, man lotute 1 porcija dazu perleido mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 20 liepos 2009 - 23:44
Cipciuk,labai jau grazi pintine,o tas perpynimas wub.gif
Kiek pastebejau,kad manes dazu sarase nera verysad.gif ,tai gal kitam kartui uzsirasykit. Suprantu,kad nezinot kada tas kitas kartas bus,bet gariau veliau negu niekada. Gal jus zinot kaip be dazu galima papuosimu masei ar tam beze isgauti spalva? Turiu rugpjucio 8d iskepti tortuka,bet be dazu galiu padaryti tik saldainiu mase arba saldainiu sokoladine,o taip noretusi kazko kito mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
[
QUOTE(gitule @ 2009 07 20, 21:21)
O kokie zmones  bigsmile.gif  Kur prapuolus tamsta? Prasom sugrizti i airiukes  mirksiukas.gif
As pirkau konditerini sokolada, bet idejus truputi medaus nulipdyti buvo galima. Tik kai pirmas kartas, labai jau jos nedailios  blush2.gif

Dabar papasakosiu savo Juodojo misko fiasko  doh.gif  Iskepiau, sutepiau, kai reikejo aptepti glajumi, gavosi sssss Nesuprantu kaip graziai aptepti sonus  g.gif  O kada jus perkeliat torta ant padekliuko? Jau aptepta glajum ar pries tepant? As perkelinejau aptepta, tai apacia apiro, reikejo vel daryti glaju ir teplioti apacia  unsure.gif . Tada verkdamas maziukas tampe uz kelniu, suluzo keli lapukai  verysad.gif  Ir vienu zodziu gavosi visiska nesamone  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na kai buvo nekokia,, pogoda vdome'' airiukiu vienu metu,tai kazkaip nutilau,dabar sunku isijungt,nieko nezinau,nepazistu blush2.gif daugiau be oftopiku ax.gif
viskas grazu,ko cia kuklinies mirksiukas.gif tik visoms tokiu pradziu thumbup.gif

tepu sokolada as su tokia minksta plona mentele,visai nieko mano akiai kreivai biggrin.gif o dedu uztepus ir pradziuvus su tortine mentele irgi pavyksta per stebukla tongue.gif idesiu savo paskutini ale sedevra pagal Cipciuko griliazini su mazosios nunaguotu bestingstanciu sokoladu,korekcija nepavyko,ale skonis viska atpirko...baltos rozes- marcipanas,tamsios -sokoladas blush2.gif

Jei ilindau,tai zemai lenkiuosi visoms ,negailincios laiko ir info del visu geroves..jus tikros saunuoles 4u.gif as tokia tik neakivaizdine tylomis beskaitanti ,is jusu besimokanti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 20 liepos 2009 - 23:59
Oi naitas lotuliukas.gif ....negaliu , prajuokinaisu su savo vamzdiec lotuliukas.gif .....

meduolytee tau ne tortus kepti , o romanus rašyti reikia lotuliukas.gif prisijuokiau iš tavo karamelės net ašarą nubraukiau .

gitule , nu ko tokia liūdna , tortas gražus ir rožytės superinės thumbup.gif .....aš tortą aptepu ant bet kokio padėkliuko , paskui nukeliu ir padedu ant gražaus , tu turbūt laukiai kol sustings , todėl tau jis ir sutrūkinėjo , tortas juk minkštas , kai pakėliai , tai deformavosi šokoladas ......na yra išeitis , aptepk jau ant reikiamo padėkliuko , paskui gražiai nuvalyk , kas nubėgo šlapiu sudurėliu , truputi pasiterliosi , bet ...... smile.gif .

-----------------------------------------------------------------------------------------

Žinot , turbūt atidarysiu kokią mašinų štampavimo
gamyklėlę hihihi.gif......nesuskaičiuoju jau kelintą lipdau doh.gif , o jų snukučiai vis kitoki gaunasi tongue.gif , nors visada tą patį darau , šitos žandai išsipūtę kaip pas hameką lotuliukas.gif ......MEDUTIS , puošta beze .

user posted image

Salexa
, pasižymėjau pioneer.gif

Wiwi.....ateis ir kitas kartas , o maistui tinka ir kiaušinių dažai , jei turi nuo velykų užsilikusių smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2009 07 21, 00:57)
[
Cipciuko griliazini su mazosios nunaguotu bestingstanciu sokoladu,korekcija nepavyko,ale skonis viska atpirko...baltos rozes- marcipanas,tamsios -sokoladas blush2.gif

Jei ilindau,tai zemai lenkiuosi visoms  ,negailincios laiko ir info del visu geroves..jus tikros saunuoles  4u.gif as tokia tik neakivaizdine tylomis beskaitanti ,is jusu besimokanti ax.gif
user posted image

Grazus tortas,mano nuomone graziai saikingai papuostas wub.gif ir tikiu,kad labai skanus essen.gif .O to nunagavimo,tai nesimato schmoll.gif biggrin.gif .As vis kaupiuosi tu sokoladiniu rozyciu gamybai,bet laaaaaabai bijau,kad nesusitvarkysiu as su ta mase doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 20, 21:46)
na kur jau gitule nedailios, dar ir kaip dailios  wub.gif

Dekui smile.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 23:04)
1.gitule , nu ko tokia liūdna , tortas gražus ir rožytės superinės  thumbup.gif .....aš tortą aptepu ant bet kokio padėkliuko , paskui nukeliu ir padedu ant gražaus , tu turbūt laukiai kol sustings , todėl tau jis ir sutrūkinėjo , tortas juk minkštas , kai pakėliai , tai deformavosi šokoladas ......na yra išeitis , aptepk jau ant reikiamo padėkliuko , paskui gražiai nuvalyk , kas nubėgo šlapiu sudurėliu , truputi pasiterliosi , bet ...... smile.gif .
-----------------------------------------------------------------------------------------

2.Žinot , turbūt atidarysiu kokią mašinų štampavimo
gamyklėlę  hihihi.gif......nesuskaičiuoju jau kelintą lipdau  doh.gif , o jų snukučiai vis kitoki gaunasi  tongue.gif , nors visada tą patį darau , šitos žandai išsipūtę kaip pas hameką  lotuliukas.gif ......MEDUTIS , puošta beze .

1. Aciu smile.gif As ji perkelinejau dar nesustingusi, bet gal perdaug sulaisciau apatini laksta, nes ji pakeliau ir jo apacia labai isirti norejo doh.gif Tai paskui perkeliau, pasidariau dar glajaus ir pataisiau jau ant svaraus padekliuko doh.gif Labai aciu, kad dalinates savo patirtimi 4u.gif
2. Oho, kokia grazi bigsmile.gif O jau spalvos, nerealios thumbup.gif Arteja ir man masinytes lipdymo diena, ko tai neramu darosi biggrin.gif
Atsakyti
labai dailūs nauji darbai, dar maloniau nauji neakivazdiniai vardai hi.gif

nu patikėkit Jūs manim, ką 4u.gif
1. juodo miško dugniniam sluoksniui imkit tik kokius 4 šaukštus sirupėlio, sudrėks nuo vyšnių ir grietinėlės, per viduriuką galima ir 5-6, jei varva per šonus, tai jau per daug, perkelti sunku doh.gif ir pagal originalą labai jau saldu. Dedu 420 grietinėlės, 105 g cukraus, 0,5 a.š. citrinos rūgštelės mirksiukas.gif
2. dėl šokolado jau atsakė thumbup.gif
3. ganašas, kaip MB sako hašišas lotuliukas.gif retai čiakuriai gaunasi, manęs kai snikerio prašo, tai iš karto pranešu, kad bus be to keiksmažodžio blush2.gif
Atsakyti
CYPCIUKAI...
MAšinytė kaip iš filmuko, kaip gyva smile.gif
LAbai daili labai linksma:)
AŠ kaupiuosi labai Torto proginio darymui....Mergytei...kaip bijau:)
Aš tai ne Cypciukas..man baisu...

O čia mano darytas, bet VISŲ JŪSŲ PATARIMAIS PRIFARŠIRUOTAS....
TIKRAI NUOŠIRDUS AČIŪ JUMS VFISOMS.
VIDUJE CYPCIUKO MEDUTIS:) Dengtas Cypciuko mase, gėles ir burbuliukai ir batukai irgi iš tos pačios masės:))
AČIŪ CYPCIUKAI
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikutes merginos ,labai dziugu matyti,kad jus taip staigiai tobulejate ,tad ir as zadu jums nepasiduoti rolleyes.gif ,nes laukia du vestuviniai tortukai blush2.gif

MIELA CIPCIUKE, gal jau kas girdėti apie tuos dazus? man labai jų verkiant user posted image reikia. nepykit jei jau Jums ausis su tais dazais baigiu isuzti ,bet labai labai man ju reikia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniuxx: 21 liepos 2009 - 08:20
Ingriduska saunus tortukas. saunuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 21 liepos 2009 - 08:55
emiga grazus tortukas thumbup.gif

ingriduska koks mielas, bateliai labai faini wub.gif

cipciuk masiniukas fantastiskas thumbup.gif papusti zandukai dar mieliau smile.gif p.s. del tu dazu, kazkada pareiskiau nora ir as i juos, tik nezinau ar dar patekau i sarasiuka ar jau nebe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 21 liepos 2009 - 08:49