Man viena karta pritruko tos pudros Dan Suker, tai idejau kakzokios kitokios - pigesnes. Tai grumstuku ir pasiliko...
Ačiū už atsakymus
O tą šokoladą, kai sustingsta, galima naudot gėlytėm ar papuošimams, kuriuos nusipiešt ant popieriaus ir po to nulupt reikia
Rugiagėle, priimk ir nuo manęs sveikinimus, nors ne į temą čia visai
O tą šokoladą, kai sustingsta, galima naudot gėlytėm ar papuošimams, kuriuos nusipiešt ant popieriaus ir po to nulupt reikia
Rugiagėle, priimk ir nuo manęs sveikinimus, nors ne į temą čia visai
Aciu
kitų firmų pudra smirda, Dan sukerio geriausia esanti LT, dar labai geros yra Lenkijoje, tokia pat gera kaip Dan sukerio žiopla mažai pasiėmiau
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 20, 20:12)
Ačiū už atsakymus
Jeigu grynas , niekuo neskiestas - taip tinka , jei ipylei nors kiek pieno , vandens ar idėjai sviesto - netinka , links tavo papuošimai .
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 21:18)
Jeigu grynas , niekuo neskiestas - taip tinka , jei ipylei nors kiek pieno , vandens ar idėjai sviesto - netinka , links tavo papuošimai .
et, aš vis užbėgu už akių su savo "atradimais" šeštadienį dariau tuos papuošimus.. cut cut įpyliau pienuko į šildomą šokoladą. totalus vamzdiec gavos nestovėjo grožybės...
gyveni ir mokaisi
tiesiog AČIŪ kad čia visos esat
Rugiagele - nuosirdziausi sveikinimai !!!!!!! as irgi noreciau jau vel
o dabar mano savaitgalinio torto fiasko aprasymas. uzsinorejo moteryte snikerso , nu iskepiau , viskas super, bet su karameliniu ganasu pravalas( iki siol dengdavau grietinele, bet per karscius jin man nikaip nesiplake, net saldytas cukrus nepadejo). sakau, pasidarysiu karamelini ganasa- isviriau kol parudavo, supyliau pamazu grietinele- susoko i gumula, tada dar trupuiti pasildziau ir pasidare vientisa mase. saldziau kokias 6-7 va, paskui pabandziau plakti, tai niekas nesiplake. siaubingai susibiesinau, pasidariau beze ir papuosiau, o tuos kremus i saldikli sudejau, bet jauciu mesiu lauk......... nes nervu pritampe daug nors nusisauk.
o dabar mano savaitgalinio torto fiasko aprasymas. uzsinorejo moteryte snikerso , nu iskepiau , viskas super, bet su karameliniu ganasu pravalas( iki siol dengdavau grietinele, bet per karscius jin man nikaip nesiplake, net saldytas cukrus nepadejo). sakau, pasidarysiu karamelini ganasa- isviriau kol parudavo, supyliau pamazu grietinele- susoko i gumula, tada dar trupuiti pasildziau ir pasidare vientisa mase. saldziau kokias 6-7 va, paskui pabandziau plakti, tai niekas nesiplake. siaubingai susibiesinau, pasidariau beze ir papuosiau, o tuos kremus i saldikli sudejau, bet jauciu mesiu lauk......... nes nervu pritampe daug nors nusisauk.
Gitule,kiek zinau esi is Airijos...man irgi buvo tokia beda su sokoladinemis rozemis...naudojau Lidlo ivairu sokolada ir buvo ssssssss...,nors bandziau daug kartu..tada nusipirkau pienisko ir juodo konditerinio ir buvo super nors pastovejus saldytuve lgiau sukaulejo,bet pries darant palaikiau kambario tempoj ir per maiseli issiminke ir lipdesi puikiai
man idejus daugiau medaus pasidare lipni mase ir nestovejo ziedlapiai ..nulinkdavo ir prilipdavo,nors padauginau tik vos vos...gal sokoladas kaltas
QUOTE(pupainga @ 2009 07 20, 13:30)
Man ir taip buvo, tai aš pašildžiau ir dar medaus dar šiek tiek įdėjau, tada viskas gavosi
man idejus daugiau medaus pasidare lipni mase ir nestovejo ziedlapiai ..nulinkdavo ir prilipdavo,nors padauginau tik vos vos...gal sokoladas kaltas
QUOTE(emiga @ 2009 07 20, 20:35)
Gitule,kiek zinau esi is Airijos...man irgi buvo tokia beda su sokoladinemis rozemis...naudojau Lidlo ivairu sokolada ir buvo ssssssss...,nors bandziau daug kartu..tada nusipirkau pienisko ir juodo konditerinio ir buvo super nors pastovejus saldytuve lgiau sukaulejo,bet pries darant palaikiau kambario tempoj ir per maiseli issiminke ir lipdesi puikiai
O kokie zmones Kur prapuolus tamsta? Prasom sugrizti i airiukes
As pirkau konditerini sokolada, bet idejus truputi medaus nulipdyti buvo galima. Tik kai pirmas kartas, labai jau jos nedailios
Dabar papasakosiu savo Juodojo misko fiasko Iskepiau, sutepiau, kai reikejo aptepti glajumi, gavosi sssss Nesuprantu kaip graziai aptepti sonus O kada jus perkeliat torta ant padekliuko? Jau aptepta glajum ar pries tepant? As perkelinejau aptepta, tai apacia apiro, reikejo vel daryti glaju ir teplioti apacia . Tada verkdamas maziukas tampe uz kelniu, suluzo keli lapukai Ir vienu zodziu gavosi visiska nesamone
grazus torciukas,o rozes dar grazesnes saunuole mielai gabaliuka to torto dabar sukirsciau seniai sau ji bekepiau
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 20, 21:25)
grazus torciukas,o rozes dar grazesnes saunuole mielai gabaliuka to torto dabar sukirsciau seniai sau ji bekepiau
Aciu
Nu bet kiek nervu kainavo, vos neapsiverkiau Gal kad antra naktis be miego, nes dukryte serga, dar suneliui kaip tik tada mamos reikejo, ech...
Nu kaip graziai aptepti sokoladu neisterliojant padekliuko?