Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Man viena karta pritruko tos pudros Dan Suker, tai idejau kakzokios kitokios - pigesnes. Tai grumstuku ir pasiliko...
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

O tą šokoladą, kai sustingsta, galima naudot gėlytėm ar papuošimams, kuriuos nusipiešt ant popieriaus ir po to nulupt reikia g.gif

Rugiagėle, priimk ir nuo manęs sveikinimus, nors ne į temą čia visai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 20 liepos 2009 - 19:13
Aciu wub.gif
Atsakyti
kitų firmų pudra smirda, Dan sukerio geriausia esanti LT, dar labai geros yra Lenkijoje, tokia pat gera kaip Dan sukerio ax.gif žiopla mažai pasiėmiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 20, 20:12)
Ačiū už atsakymus  4u.gif

O tą šokoladą, kai sustingsta, galima naudot gėlytėm ar papuošimams, kuriuos nusipiešt ant popieriaus ir po to nulupt reikia  g.gif

Jeigu grynas , niekuo neskiestas - taip tinka , jei ipylei nors kiek pieno , vandens ar idėjai sviesto - netinka schmoll.gif , links tavo papuošimai .

Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 21:18)
Jeigu grynas , niekuo neskiestas - taip tinka , jei ipylei nors kiek pieno , vandens ar idėjai sviesto - netinka schmoll.gif  , links tavo papuošimai .

et, aš vis užbėgu už akių su savo "atradimais" lotuliukas.gif šeštadienį dariau tuos papuošimus.. cut cut įpyliau pienuko į šildomą šokoladą. totalus vamzdiec gavos lotuliukas.gif nestovėjo grožybės...
gyveni ir mokaisi unsure.gif
tiesiog AČIŪ kad čia visos esat 4u.gif

Atsakyti
Rugiagele - nuosirdziausi sveikinimai !!!!!!! nestuke.gif as irgi noreciau jau vel nestuke.gif

o dabar mano savaitgalinio torto fiasko aprasymas. uzsinorejo moteryte snikerso , nu iskepiau , viskas super, bet su karameliniu ganasu pravalas( iki siol dengdavau grietinele, bet per karscius jin man nikaip nesiplake, net saldytas cukrus nepadejo). sakau, pasidarysiu karamelini ganasa- isviriau kol parudavo, supyliau pamazu grietinele- susoko i gumula, tada dar trupuiti pasildziau ir pasidare vientisa mase. saldziau kokias 6-7 va, paskui pabandziau plakti, tai niekas nesiplake. siaubingai susibiesinau, pasidariau beze ir papuosiau, o tuos kremus i saldikli sudejau, bet jauciu mesiu lauk......... nes nervu pritampe daug nors nusisauk.

Atsakyti
Gitule,kiek zinau esi is Airijos...man irgi buvo tokia beda su sokoladinemis rozemis...naudojau Lidlo ivairu sokolada ir buvo ssssssss...,nors bandziau daug kartu..tada nusipirkau pienisko ir juodo konditerinio ir buvo super thumbup.gif nors pastovejus saldytuve lgiau sukaulejo,bet pries darant palaikiau kambario tempoj ir per maiseli issiminke ir lipdesi puikiai

QUOTE(pupainga @ 2009 07 20, 13:30)
Man ir taip buvo, tai aš pašildžiau ir dar medaus dar šiek tiek įdėjau, tada viskas gavosi 4u.gif

man idejus daugiau medaus pasidare lipni mase ir nestovejo ziedlapiai ..nulinkdavo ir prilipdavo,nors padauginau tik vos vos...gal sokoladas kaltas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 20 liepos 2009 - 21:36
QUOTE(emiga @ 2009 07 20, 20:35)
Gitule,kiek zinau esi is Airijos...man irgi buvo tokia beda su sokoladinemis rozemis...naudojau Lidlo ivairu sokolada ir buvo ssssssss...,nors bandziau daug kartu..tada nusipirkau pienisko ir juodo konditerinio  ir buvo super  thumbup.gif nors pastovejus saldytuve lgiau sukaulejo,bet pries darant palaikiau kambario tempoj ir per maiseli issiminke ir lipdesi puikiai
man idejus daugiau medaus pasidare lipni mase ir nestovejo ziedlapiai ..nulinkdavo ir prilipdavo,nors padauginau tik vos vos...gal sokoladas kaltas  g.gif

O kokie zmones bigsmile.gif Kur prapuolus tamsta? Prasom sugrizti i airiukes mirksiukas.gif
As pirkau konditerini sokolada, bet idejus truputi medaus nulipdyti buvo galima. Tik kai pirmas kartas, labai jau jos nedailios blush2.gif

user posted image

Dabar papasakosiu savo Juodojo misko fiasko doh.gif Iskepiau, sutepiau, kai reikejo aptepti glajumi, gavosi sssss Nesuprantu kaip graziai aptepti sonus g.gif O kada jus perkeliat torta ant padekliuko? Jau aptepta glajum ar pries tepant? As perkelinejau aptepta, tai apacia apiro, reikejo vel daryti glaju ir teplioti apacia unsure.gif . Tada verkdamas maziukas tampe uz kelniu, suluzo keli lapukai verysad.gif Ir vienu zodziu gavosi visiska nesamone verysad.gif verysad.gif verysad.gif

user posted image
Atsakyti
grazus torciukas,o rozes dar grazesnes bigsmile.gif saunuole thumbup.gif mielai gabaliuka to torto dabar sukirsciau biggrin.gif seniai sau ji bekepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 20, 21:25)
grazus torciukas,o rozes dar grazesnes bigsmile.gif saunuole thumbup.gif mielai gabaliuka to torto dabar sukirsciau biggrin.gif seniai sau ji bekepiau ax.gif

Aciu blush2.gif
Nu bet kiek nervu kainavo, vos neapsiverkiau verysad.gif Gal kad antra naktis be miego, nes dukryte serga, dar suneliui kaip tik tada mamos reikejo, ech...
Nu kaip graziai aptepti sokoladu neisterliojant padekliuko? verysad.gif
Atsakyti