QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 20, 14:22)
Cipciuk, gal gali atsakyt
Niu, as ne Cipciukas bet galiu padet. Paciai, kai reikejo glajaus, o sokolado neturejau, tai kazkur radau tokius glajus:
I variantas (sis trubut ir bus Cipciuko)
80 gr sviesto
5 v.š. cukraus
3 v.š. kakavos
2 v.š. pieno
Eiga
Visus produktus išmaišyti ir virti, kol užvirs. Atvėsinkite ir užpilkite ant torto. Viskas
kakavą ir cukrų galima pakeisti šokoladu.
II variantas
Reikes:
6 a.s kakavos
3 v.s. pieno
1 st. cukraus
vanilinas
50g sviesto (margarino)
Eiga:
Kakava, cukru, vanilina ir piena uzvirinam, duodam istirpti cukrui. Kai prades kilti dideli burbulai idedam sviesta, uzvirinam ir nuimam nuo kaitvietes. Truputi atausta ir galima aplieti gamini.
As, asmeniskai, dariau pagal II varianta. Iseiga jo didoka, as porcija pamazinau per puse ir apliejau pilnai didoka vyniotini. Ir aisku cukraus kieki taip pat mazinau. O tu ragauk ir pagal savo skoni daryk.
Sekmes