Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai grazus krepselis, Cipciuk wub.gif
Atsakyti
Rugiagėle26 bigsmile.gif o avatarčikas čia šiaip sau, ar jau sveikinti reikėtų blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk krepsiukas pasakiskai grazus bigsmile.gif O jau narcizu kaip pasiilgau,j au tokie grazus jie pas jus?

rugiagele26 ar sis, tavo naujas avataras reiskia naujas permainas? wub.gif
Papildyta:
Olesta skaitai mano mintis biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, krepšelis superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oij, merginos, kokios Jus pastabios blush-anim-cl.gif huh.gif jau pilneju kaip sakant nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 20, 14:48)
Oij, merginos, kokios Jus pastabios  blush-anim-cl.gif  huh.gif jau pilneju kaip sakant  nestuke.gif

tuomet as pirma as pirma sveikinu. lotuliukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
PIrmiausia nuo karštosios naujienos
RUGIAGELE , nepatikėsi bet jau kokias 2 savaites apie tai galvoju, kažkokia tu man kaprizinga paskutiniu metu ir aš tave jau ėmiau įtarinėti...
PAsirodo visiškai pagrįstai lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
SVEIKINIMAI nestuke.gif nestuke.gif ta proga:)

Cypciukai jūsų krikštynų tortai
KRepšeliukas pilnas gražių gėlių labai šaunūs ir vykę......

MERGINOS
LABAI LABAI VISOMS JUMS AČIŪ, TIESIOG UŽ TAI AKD JŪS ESTAE smile.gif
KAD DALINATĖS. RYt iškrausim fotkes ir jums atnešiu savo krikštynų tortą.
Jis sulipdytas iš visų jūsų patarimų, paguodų, receptų, pamokymų...
Ir gavosi toks visai neblogas, kaip pirmas proginis tortas:)
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 20, 13:48)
Oij, merginos, kokios Jus pastabios  blush-anim-cl.gif  huh.gif jau pilneju kaip sakant  nestuke.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....uh puh puh....user posted image......o sakei niekas nepastebės , klyyyyyyyyyyyydai mirksiukas.gif

JOLKA999 ....dėkui smile.gif , kažkaip Kernagis prisiminė verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 14:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .....uh puh puh....user posted image......o sakei niekas nepastebės , klyyyyyyyyyyyydai  mirksiukas.gif
JOLKA999 ....dėkui  smile.gif  , kažkaip Kernagis prisiminė  verysad.gif .

Nu sitaip dar nepuskuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kad juokas sueme lotuliukas.gif

Jo, turbut ir buvau ir esu tokia kaprizinga del nestumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Kaip sakant reiktu su sia tema i plepesius eiti...
Atsakyti
Cipciuk, gal gali atsakyt blush2.gif
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 20, 10:07)
Noriu daryt šokoladinį glaistą, bet ne iš pirktinio šokolado, o iš naminio. Radau kad Cipciukas daro iš kakavos, pieno, cukraus ir sviesto. O kokiom proporcijom?

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 20, 13:48)

Oiiiiiiiii!!!!! rugiagele26 DZIDZIAUSI, NUOSIRDZIAUSI, SILCIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti