Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 02:04)
kaimynės gimtadieniui .

koks gražus tortas wub.gif ir jau kiek darbo sudėta unsure.gif man tai norėtųsi tą tortą už rankenėlės pakelti bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 20, 05:25)
vielutės surbitone smile.gif .

hm, o tai paprasta floristinė netinka iš parduotuvės?

QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 20, 10:37)
Mergaites man beze isejo yahoo.gif nezinau ar cia atsitiktinumas ar gerai isviriau cukru,

nuoširdžiai sveikinu 4u.gif aš dar nepasiryžau pabandyt tą beze unsure.gif
Atsakyti
Noriu daryt šokoladinį glaistą, bet ne iš pirktinio šokolado, o iš naminio. Radau kad Cipciukas daro iš kakavos, pieno, cukraus ir sviesto. O kokiom proporcijom?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 19, 22:04)

--------------------------------------------------------------------------------------------

O čia per kančias ( karštį  doh.gif ) išgimdytas tortas , kaimynės gimtadieniui .

labai jau dailiai pavyko isgimdyt lotuliukas.gif Man per karscius gaunasi kose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 07 19, 23:46)
Taip, tai itin lengvi ir trapūs biskvitiniai pirsteliai -- "Savioardi", kaip pakrikštijo italai, ar "Lady fingers", kaip vadina anglai bei prancūzai. Jų būna visuose prekybos centruose, bet kaip teisingai pastebėjai, esantys IKI yra turbūt geriausio skonio.

Šiaip jie tikrai puikiai pasitarnauja kaip tortukų ar šarločių šonų apdaila, dailiai atrodo. Jogurtinis tortas jų nepaleis, bet geriausia, kad jame būtų želatinos -- tada gražiai laikysis (piršteliai itin lengvai išmirksta, tad svarbu, kad "neišdribtų" nuėmus torto formos kraštus).

Skaniausi - kepti su citrinos cedra (tvirtai esu įsitikinusi, kad be citrinos jie tiesiog "kažkas saldaus"). Siūlau išsikept namie. Duot receptą?  mirksiukas.gif
Aš nenaudoju ir nelabai manyčiau, kad jo tikrai reikia... Delniukai ne tik puikiai lygina, bet ir yra kur kas jautresni...
Tokio tipo skulptūrėlių Lietuvoje nėra (bent jau mano žiniomis) ir jos yra nevalgomos (plastikinės). Reikėtų užsakinėti internetu, betgi paprastai šios figūrėlės tikrai būna ne iš pigiųjų... kiek teko matyti, paprastai įmantresnio dizaino figūrėlių kaina sukasi tarp 100 - 250 LTL doh.gif

"Lengvai prieinamų" valgomų (cukrinių) figūrėlių teko matyti parduodamų Vilniuje, cukrainėse.

Aciu uz atsakyma, recepta gali mestelti smile.gif o tai pala pala, tuos pirstelius reik sudelioti i forma pries sutepant torta? blink.gif ar jau isemus is formos jais apdelioti ir sujuosti juostele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 20, 01:06)
rasi parduotuvėse tokių.. bet mano supratimu, labai atsargiai su jomis, tomis figūrėlėmis.. tik vienas žingsnis iki kičo.  schmoll.gif

vat to ir bijau ,bet pati lipdyti irgi nedristu is cukrines mases,nes gausis babokai isivaizduoju ,bet dar turiu saldytuve mases ,tai jauciu reiks pabandyti ka nors sukonstruoti blush2.gif
gal kuri zino kaip reikia teisingai aisinga pasidaryti ,kad stipriaii laikytu? bandyciau nerinukus is ju padaryti jaunosios suknelei jei kas isvis man gautusi ax.gif

o gal kas turit kokiu lengvesniu ideju vestuviu tortui be jaunuju? ,bet nenoriu to tradicinio su kvietkais -beje pas mane geles ,o ypac rozes siaubingos gaunasi,kad ir kiek jasd besukcioau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nerandu aisingo recepto,imeskit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 07 20, 12:33)
nerandu aisingo recepto,imeskit prasau 4u.gif

Cipciukas buvo davusi tokį aisingo receptą:
1 baltymas
230 g cukraus pudros
2,5 v.š vandens

viską sukti arba plakti ne trumpiau 9 minučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 07 19, 22:47)
Iš tiesų tai labai nesunku, pagal čia dariau, apverčiau šalboną, įkišau į imautę, sutvirtinai, nusipiešiau visus kontūrus, o tada tarpelius spalvotai nuspalvinau mirksiukas.gif tikrai ne taip sunku kaip atrodo mirksiukas.gif
Mano mažius 6 gimtadieniui užsiprašė tokio žmogaus voro doh.gif reiks bandyt šią savaitę nupaišyt unsure.gif

As jauciu nusikopinsiu ant kepimo popieriaus ir apvedziosiu sokoladu, kai sustings, atsargiai perkelsiu ant torto. Turbut turetu gautis g.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 19, 23:04)
O čia per kančias ( karštį  doh.gif ) išgimdytas tortas , kaimynės gimtadieniui .

OHO !!!! bigsmile.gif Po bemieges nakties akys is kart atsimerke, nerealus grozis wub.gif
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 20, 07:37)
Mergaites man beze isejo yahoo.gif

Kaip smagu, sveikinu 4u.gif
Siandien kepsiu juodaji miska. Dariau lapelius is baltojo sokolado, gavosi puikiai is pirmo karto clap.gif , paguldziau maziuka, eisiu rozytes konstruot,ziuresim kas gausis, jeigu gausis doh.gif
Atsakyti
naitas , tortukas tikrai nesudėtingas , gal kiek perpynimas užtruko , bet man patiko tai daryti , tai nė nepajutau , kaip jį apjuosiau tongue.gif , o va už rankenėlės neeeeeeeeeeeeee negalima lotuliukas.gif , paliks krepšys bę jos doh.gif .

Tinka ir ta vielutė , ne baisiai kuo ir skiriasi , gal metaliukas viduj kitoks - nerudyjantis .

Daividija , cukrų dėk į šaldymo kamerą , skirtą grietinėliai plakti , o bezui karščiai nebaisūs schmoll.gif , ji nuo jo ne tyžta , o džiūna smile.gif ....ne tokia jau ji ir bloga pasirodo tongue.gif .

Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 07 19, 22:38)
sveikutes kepejeles  smile.gif
negaliu atsizeti jusu groziu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

merginos as cia su klausimuku ,gal kartais zinot kur butu galima lietuvoje uzsisakyti stai tokiu grozybiu vestuviniam tortui papuosti ? http://www.weddingcaketoppers.com/  beje gal kuri zinot ar cia valgomos tos skulptureles buna , ar tik plastikines kokios ,o gal cia parduodamos ju kepimo formos patiems keptis? - na nelabai as uzsanskai suprantu ,o dar ir kepime bei dekoravime naujoke ,tai sorry uz galbut kvailokus klausimukus ,bet labai tikiuosi ,kad kuri nors atsakis man  blush2.gif

Ten maciau yra visokiu statuleliu [URL=http://www.kulinarijosmenas.visiems.lt/]
Atsakyti
reikia pasiūlymų gaivaus torto receptų 4u.gif 4u.gif 4u.gif einu einciklopediją pavartysiu ax.gif
Atsakyti
CYPSIUKO KREPSELIS'BEPROTISKAI FANTASTISKAS' wub.gif wub.gif
Atsakyti