Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Daividija, ačiū labai už idėjas 4u.gif

Asseni, graži trobelė. Ačiū už foto wub.gif

Olesta, įdomi idėja thumbup.gif

eglejk, labai originalu thumbup.gif

pupainga, fainas tortas. Gerai išsisukai su šokoladu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
Olesta, Asseni - nuostabiai gražūs tortukai wub.gif wub.gif
pupainga - labai gražus tortas wub.gif aš taip ir nesu bandžius marsmallow doh.gif reiktų rast proga, kuo toliau, tuo labiau gundot lotuliukas.gif
Atnešu ir aš tortuką 5 metų berniukui gimtadienio proga wub.gif
user posted image

Viduje Cipsiuko medutis su 2 pertepimais - grietinėlė su grietine+žele gabaliukai ir grietinėlė su braškių jogurtu+truputis želatinos. Puošta grietinėlė
user posted image
Makvynas iš šokolado, darytas su trafaretu, labai su kliurkais doh.gif bet vistiek savim didžiuojuos lotuliukas.gif blush2.gif

Gal galit patart kas nors - kaip nudažyti gerai baltą šokoladą, kartais dedant dažiukus (skystus arba miltelius skiestus degtine) labai sutirštėja šokoladas ir sušoka gabaliukais, kas šiandien su raudonu atsitiko doh.gif aliejaus lašiuką kartais idedu, bet šikart nebepadėjo doh.gif gerai dar, kad iš gerosios pusės kaip lygus atrodo ax.gif Ką ne taip darau? blink.gif
Atsakyti
man nerodo nuotrauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 07 18, 18:32)
man nerodo nuotrauku g.gif

g.gif keista, man rodo, pažiūrėk čia tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 18 liepos 2009 - 18:28
Sakykit, ar tie vadinamieji damu pirsteliai - tai kur IKI parduotuvej buna pirkti kakzokie biskvitiniai pirsteliai? g.gif nes tik tokius maciau pirkt, o noriu torto sonus jais apdeti. Ar jogurtinis tortas ju nepaleis? g.gif
Atsakyti
Aciu kepejeles uz pagyrimus mano kaciukui 4u.gif Neturiu ka pasakyti visos esat saunuoles bandysiu is jusu mokintis ax.gif

Asseni aciu uz pamokele kaip spakliuoti tortuka,as iki siol beveik visus savo keptus tortukus dengiau ant grietineles ax.gif gal del to man jie pusleti gaudavosi g.gif

Atsakyti
o as vis groziuosi jusu tortais ir kaupiuosi pirmam kuriniui blush2.gif taigi noriu dar pasiklausti del dengimo cypciuko mase ar saldainiu mase tai per yoytube maciau kad dengiant islygina tokiu specialiu lygintuvu biggrin.gif jur irgi kazka panasaus naudojat? kaip ta uzdeta mase lyginat ?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 18, 22:47)
o as vis groziuosi jusu tortais ir kaupiuosi pirmam kuriniui  blush2.gif taigi noriu dar pasiklausti del dengimo cypciuko mase ar saldainiu mase tai per yoytube maciau kad dengiant islygina tokiu specialiu lygintuvu  biggrin.gif jur irgi kazka panasaus naudojat? kaip ta uzdeta mase lyginat ?

As lyginu su lopetele tortams,kazkada pirkau maksimoj nzn nei kaip tiksliai vadinasi,uzdengiu saldainiu mase ir virsu paploju kad nebutu puslyciu ir butu lygus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, profesionaliai graziu ir dieviskai skaniu tortu kepejeles! user posted image
Atbegu pas jus po nedideles pertraukeles! O cia jau sena temele baigesi ir nauja isibegejo bigsmile.gif
Niu, mergaites ir saldziai cia gyvenate user posted image Cia jau verda darbas ir tikras saldumynu fabrikas!
Visu tortukai tiesioooog nerealus, fantastiski ir kaip kazkuri cia rase - infarktas tikrai garantuotas lotuliukas.gif Ir kad prekybos centrai ir kepykleles bankrutuos - tikra tiesa thumbup.gif

Cipciukai, jusu tortukai kaip visada idealus, krikstynu tortai vaikiskai silti! O tas pintas zydras krepselis nuostabiai grazus, labai originalus. Oi, kaip laukiu dazu...!
Asseni naujas vardas wub.gif Jus kruopstumo isikunijimas. Dizainerio tortukas ateme zada, kaip tik buvau pas mama - parodziau, ji sako: o kokie bateliai... kaip tik tavo stiliaus, sakau: mama cia tortas doh.gif Ji paziurejo va taip: user posted image sako: Tikrai? O tai, kaip ji cia valgyt??? lotuliukas.gif doh.gif Ir aciu uz fotosesija mirksiukas.gif
Migle79 braskytes - ispudingos, o jau tas sumustinis... oho... ir sugalvok tu taip... SUPER!!!
Olesta savo stiliuje thumbup.gif Jau grietineles - dzibuku meistre! O ta cukru, saldot saldytuve ar saldykly, kiek laiko? Ir koks cukrus paprastas ar pudra?
Srove labai puosnus tortas su sokoladinem rozem. Vis galvoju kaip tas 80 skacius padarytas, taip graziai perpintos juoda ir balta spalvos!
Daividija labai idomi gera ideja su skrynia. Tikra lobiu skrynia thumbup.gif

Ir krepsiukai, gelytes, katytes, bitutes, boruzeles, masinytes, vazoneliai tiesiog superiniai torciukai!
Nepykit, mergaites, jei ka nepaminejau... galva tiesiog apsisuko nuo tokiu kiekiu ir groziu blink.gif Ka reiskia keliom dienom isvaziuoti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes! Tik porai dienu buvau isvykusi,bet dabar paziurejau i jusu tortukus ir atrodo,kad visa menesi nebuvau blink.gif.Nu jau tortu gausybe ir grozybe,kad net amo netekau swoon.gif .Pradesiu nuo to,prie ko sedejau ir N...... kartu, ziurejau ir vis negalejau patiketi,kad cia tortas!!!!!!!!
Taip ASSENI,tai tavo batelis ir jo dezute mane ismuse is pusiausvyros,nu nereaaaaaalus tortas,tikras meno kurinys.Trobele taip pat grazi,bet ziurint i ja ,tai galiu ir pasakyti,kad trobele valgoma biggrin.gif ,o tokia dezute gavus,tai tikrai kaip kokia naujojo ruso blondine laikyciau ant lentynos pasidejusi kaip meno kurini lotuliukas.gif .Zodziu SUPEEEER!Saunuole!!!
EGLEJK nu bitute,tai labai daili:wub:,iki toookios bites man dar toli,vazonas taip pat patiko,jau kuris laikas domejausi kaip vazona iskepti (kaip jis turi atrodyti),tai aciu uz ideja aciuks.gif
CIPCIUK,krikstynu tortai labai grazus,jusu darbai kaip visada nepriekaistingi thumbup.gif.Nezinau kokios ten tos spalvos turejo buti,bet man ir tos kuriom maciau foto,tikrai nieko nepagadino schmoll.gif .Taip,kad gal jau nieko ir nesaudykit lotuliukas.gif
EIWILE,labai dailus mergaitiskas tortukas, tas kaciukas tai gryn is to vaikisko filmuko "KITI" wub.gif rolleyes.gif ,labai graziai padariai.
SAVITRE ir PUPAINGA,kadangi as pati neseniai pirma kart isbandziau tortu puosima,tai galiu pasakyti,kad viskas jusu tortukams yra gerai 4u.gif ,mano geles taip pat nelabai kaip atrodo,o ir visokiu nelaimiu taip pat neisvengiau lotuliukas.gif ,dar tikriausiai ne vienas kartas bus ne toks kokio noreciau,bet kaip sakoma gyveni ir mokaisi mirksiukas.gif
VAIDULYTE,nu jau krepselio rozyciu grozis wub.gif ,nezinau ka as darau ne taip g.gif ,bet man tokios nesigauna nors tu ka doh.gif
JOLKA999 zinok dar ir taip nusibezdzionauti ne belen kas moketu schmoll.gif ,ideja gal ir ne tavo,bet va darbas tai sauniai atliktas thumbup.gif
OLESTA,zvejyba thumbup.gif,gerai ir zuvys rankose lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, galima ir man dažų po 1 blush2.gif kaupiuosi dengimo masei, gėlytėms blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk,gal galetumet pasakyti,kokiu spalvu dazai bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 19 liepos 2009 - 08:39