Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tai ka, tempiu ir as vazona su kvietkeliais lotuliukas.gif
zinoma tortas be nuotykiu nepraejo doh.gif apdengiau ji dengimo mase, nudaziau rudai, nu toks labai molinis atrode, grazus, toks tikras vazonas. Tai ka jus manot, nubego man vienam sone visa mase zemyn!!! mega_shok.gif
tai as kita diena viska nulupau ir apdziubavau aisingu ir truputuka padaziau rudai pavirsiu, patarkavau sokolado. Viduje medutis.
Tikiuosi patiks uzsakovei blush2.gif
Vyras sake, kad cia mano paskutinis torta, bet as taip nemanau lotuliukas.gif
Papildyta:
DIDESNE FOTO
Atsakyti
asseni kokia grazi trobele thumbup.gif labai aciu uz fotosesija, dabar daug aiskiau pasidare thumbup.gif
olesta, tortukas zvejui labai gera ideja ir sauniai padarytas, tavo stilius delkia siluma wub.gif

pasiguosiu po preitos perkunijos modemas perdege, namie be interneto sedziu o kita savaite uhh kokia darbinga nusimato, bet va visa informacija naminiam kompe issaugota doh.gif idomu kaip reiks issisukt

eglejk kol rasiau koki grozi idejai bigsmile.gif labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 18 liepos 2009 - 09:14
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 10:00)
tai ka, tempiu ir as vazona su kvietkeliais  lotuliukas.gif

eglejk, nepaliauji stebinti bigsmile.gif vazonas fainuolis thumbup.gif idėją pasiskolinsiu labai patiko blush2.gif ir labai gražiai atrodo tortukas tiek jo šonai, tiek viršus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 liepos 2009 - 09:39
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 17, 19:30)
Mergaites pagelbekit, patarkit  4u.gif
nusipirkau ispaudus tortui, sakykit kuo geriau juos patept, kad neliptu prie mases g.gif  bandziau aliejumi, bet vistiek man limpa, reikia peilio galiuku truputuka atkrapstyt, o gal cia taip ir turi buti?

Instrukcijoj parasyta,patepti aliejumi ir tada atsargiai dantu krapstuku,jei neiskrenta iskrapstyt,bet galima ir krakmolu barstyt,nors man aliejus labiau patinka.

QUOTE(Migle79 @ 2009 07 17, 21:13)
Tiesa, labai mielas tortas 4u.gif
Mergaitės, gal kas turite idėjų tortui medinėms (5 metai) ir geležinėms vestuvėms (6 metais)?

Medinems,man tai patiktu koks kelmas ar medzio saka(kaimiete as) blush2.gif ,o gelezinems gali padaryti koki su pasagelem,juk plugo nedarysi g.gif
QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 05:43)
Mergaites, kaip ir zadejau atnesu siek tiek vaizdu

Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.

Aciu uz fotosesija,mane irgi labai suzavejo torto receptas,tiek plonu sluoksneliu wub.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 07 18, 05:55)
vau, nuo ryto kokie vaizdai  thumbup.gif  tai aš pratęsiu tą kaimo turizmo temą  ax.gif
nes prisipliurpiau apie ežerą g.gif  nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir „vandens lelija“ - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus lotuliukas.gif    4u.gif
dvi meškerės sulūžo doh.gif , tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia  blush2.gif

Nugis,grazu,tavo stilius thumbup.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 07:00)
tai ka, tempiu ir as vazona su kvietkeliais  lotuliukas.gif
zinoma tortas be nuotykiu nepraejo  doh.gif  apdengiau ji dengimo mase, nudaziau rudai, nu toks labai molinis atrode, grazus, toks tikras vazonas. Tai ka jus manot, nubego man vienam sone visa mase zemyn!!!  mega_shok.gif
tai as kita diena viska nulupau ir apdziubavau aisingu ir truputuka padaziau rudai pavirsiu, patarkavau sokolado. Viduje medutis.
Tikiuosi patiks uzsakovei  blush2.gif
Vyras sake, kad cia mano paskutinis torta, bet as taip nemanau  lotuliukas.gif

Tavo tortai visi grazus,turi savo stiliuka!!!
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 08:43)

Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.
user posted image
Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.
user posted image
Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.
user posted image

Stai kas gavosi. Kaimo troba
user posted image
O cia turbut tikra trobos spalva
user posted image
Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.

Gal butu galima pastilazo receptuka?Ir dar pasitikslinimui:biskvito masei pasigaminti reikia biskvito trupinius sumaisyti su minkstu sviestu(jei gerai supratau)kokiu santykiu mazdaug?
Atsakyti
Sitiek vaizdu, oooho... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Olesta, va cia tai zvejys... Nepakartojama bigsmile.gif
Asseni trobele tokia miela, ir ideja jau tokia grazi wub.gif Man toks ispudis, kad pradejai daugiau kepti -- vis dazniau pasirodo tavieji kuriniai... labai faina
Eglejk geliu vazonas isvis be zodziu, tobulas! blink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Koookie vaizdai is pacio ryto bigsmile.gif Eina peklon kaip grazu thumbup.gif wub.gif
Asseni, aciu uz fotosesija, labai grazi trobele 4u.gif
Olesta, zvejas jauciu isvirs is koto pamates, o dar zuvis tokias nemazas sugaves, manau paglostys jo savimeile thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Eglejk, kookie vazonai, eik tu sau bigsmile.gif wub.gif O gelytes- sausainukai? O ant ko pritvirtinai?
O mes siandien savo braskini ragausim, tikiuosi bus skanus rolleyes.gif
Atsakyti
aseni,gal įkelk savo namuką į papuošimų tėmą,kur su vaizdine medžiagą-kad neprapultų-pravers kam mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz ivertinimus, uz pagyras 4u.gif
nervu kainavo, bet visai nieko rezultatas, vel isgelbejo mano istikimasis aisingas biggrin.gif

geles darytos is medaus torto lakstu mases, tik storiau iskociotos, ikista i jas mediniai iesmeliai ir tada iskepta orkaitej ax.gif paskui tas gelytes aisingu apipausiauios abieju pusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 00:58)
nusiramink, man tai visa savaite nemano  mirksiukas.gif lotuliukas.gif
gerai, kad paskutini torta neseniai baigiau terlioti, rytoj atitempsiu  ax.gif

O man dar nebuvo mano savaitės lotuliukas.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 08:43)
Stai kas gavosi. Kaimo troba

Dėkui už vaizdinę medžiagą, labai graži triobikė thumbup.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 07 18, 08:55)
dvi meškerės sulūžo doh.gif , tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia  blush2.gif

Labai labai fainas ežeriukas thumbup.gif

Pasirodau ir aš savo darbą, kad neatrodyčiau kaip veltėdė. Užduotis buvo:
1)išbandyt Mashmelow masę. Gavosi puikiai, tik dar torto nemoku gerai išlyginti, todėl gražiai nepasidengė.
2) palipdyti gėles, tai ir neblogai pavyko, tik dar nemoku kad gautųsi tikroviškai, bet išmoksiu, svarbu buvo masę išbandyt
3)norėjau papaišyt šokoladu, bet plyšo maišiukas, kai paspaudžiaui r aišku viisą aptaškė, tai toks ekspromtinis a la papuošimas gavosi doh.gif

user posted image

Ir dar. Šią masę dėjau ant grietinėlės iš vakaro. Kita dieną vežiau 180 km ir puikiausiai išsilaikė, nors buo tikrai plona ax.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif čia žvejo žmonai už idėją dėkoti reiki, jinai prašė ant kabliuko 30 skaičių pakabinti, bet paskui pagalvojau, kad o kaip čia atrodys, plikas kablys ir tas 30, tai padariau kaip man atrodė įdomiau, o ar patiks, tai bus matyt 4u.gif ax.gif viduje mascarponė su braškėmis buvo ax.gif

niu, pupainga, ką aš Tau galiu pasakyti, kad kukliniesi visai be reikalo, ne iš karto ir man lygūs gaudavosi, o kai įsigudrini po kokio 50-ojo torto, tai jau pradedi ir be nuotykių daryti, kaip JOLKA999 man pasakytų, nu jau nebeįdomu, kai be nuotykių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 09:55)
geles darytos is medaus torto lakstu mases, tik storiau iskociotos, ikista i jas mediniai iesmeliai ir tada iskepta orkaitej  ax.gif  paskui tas gelytes aisingu apipausiauios abieju pusiu smile.gif

Dekui mirksiukas.gif
Pupainga, grazus tortukas 4u.gif
Olesta, parasyk reakcija zvejo bigsmile.gif
Atsakyti