tai ka, tempiu ir as vazona su kvietkeliais
zinoma tortas be nuotykiu nepraejo apdengiau ji dengimo mase, nudaziau rudai, nu toks labai molinis atrode, grazus, toks tikras vazonas. Tai ka jus manot, nubego man vienam sone visa mase zemyn!!!
tai as kita diena viska nulupau ir apdziubavau aisingu ir truputuka padaziau rudai pavirsiu, patarkavau sokolado. Viduje medutis.
Tikiuosi patiks uzsakovei
Vyras sake, kad cia mano paskutinis torta, bet as taip nemanau
Papildyta:
DIDESNE FOTO
asseni kokia grazi trobele labai aciu uz fotosesija, dabar daug aiskiau pasidare
olesta, tortukas zvejui labai gera ideja ir sauniai padarytas, tavo stilius delkia siluma
pasiguosiu po preitos perkunijos modemas perdege, namie be interneto sedziu o kita savaite uhh kokia darbinga nusimato, bet va visa informacija naminiam kompe issaugota idomu kaip reiks issisukt
eglejk kol rasiau koki grozi idejai labai labai grazu
olesta, tortukas zvejui labai gera ideja ir sauniai padarytas, tavo stilius delkia siluma
pasiguosiu po preitos perkunijos modemas perdege, namie be interneto sedziu o kita savaite uhh kokia darbinga nusimato, bet va visa informacija naminiam kompe issaugota idomu kaip reiks issisukt
eglejk kol rasiau koki grozi idejai labai labai grazu
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 10:00)
eglejk, nepaliauji stebinti vazonas fainuolis idėją pasiskolinsiu labai patiko ir labai gražiai atrodo tortukas tiek jo šonai, tiek viršus
QUOTE(rutyte11 @ 2009 07 17, 19:30)
Mergaites pagelbekit, patarkit
nusipirkau ispaudus tortui, sakykit kuo geriau juos patept, kad neliptu prie mases bandziau aliejumi, bet vistiek man limpa, reikia peilio galiuku truputuka atkrapstyt, o gal cia taip ir turi buti?
nusipirkau ispaudus tortui, sakykit kuo geriau juos patept, kad neliptu prie mases bandziau aliejumi, bet vistiek man limpa, reikia peilio galiuku truputuka atkrapstyt, o gal cia taip ir turi buti?
Instrukcijoj parasyta,patepti aliejumi ir tada atsargiai dantu krapstuku,jei neiskrenta iskrapstyt,bet galima ir krakmolu barstyt,nors man aliejus labiau patinka.
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 17, 21:13)
Tiesa, labai mielas tortas
Mergaitės, gal kas turite idėjų tortui medinėms (5 metai) ir geležinėms vestuvėms (6 metais)?
Mergaitės, gal kas turite idėjų tortui medinėms (5 metai) ir geležinėms vestuvėms (6 metais)?
Medinems,man tai patiktu koks kelmas ar medzio saka(kaimiete as) ,o gelezinems gali padaryti koki su pasagelem,juk plugo nedarysi
QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 05:43)
Mergaites, kaip ir zadejau atnesu siek tiek vaizdu
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.
Stai taip atrodo sutepto torto sluoksniai. Pradejau jau tepti biskvito mase, bet pagalvojau, kad reiktu Jums parodyti kokie sluoksniai, kad nepagalvotumete, kad viduje tik vienas biskvitas. Cia biskvito storis mazdaus 5 mm. Viduje dar vysnios. Sluoksniu 10.
Aciu uz fotosesija,mane irgi labai suzavejo torto receptas,tiek plonu sluoksneliu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 18, 05:55)
vau, nuo ryto kokie vaizdai tai aš pratęsiu tą kaimo turizmo temą
nes prisipliurpiau apie ežerą nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir vandens lelija - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus
dvi meškerės sulūžo , tai nabagas plikom rankom žuvis iš ežero traukia
nes prisipliurpiau apie ežerą nu ka nieko blatno, vienam užkietėjusiam žvejui 30 metelių stuktelėjo, tai va ir sėdi patenkintas ant ežero kranto, grožisi žuvimis ir vandens lelija - papuošimų komentuoti manau nereikia, mano stilius aiškus
Nugis,grazu,tavo stilius
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 07:00)
zinoma tortas be nuotykiu nepraejo apdengiau ji dengimo mase, nudaziau rudai, nu toks labai molinis atrode, grazus, toks tikras vazonas. Tai ka jus manot, nubego man vienam sone visa mase zemyn!!!
tai as kita diena viska nulupau ir apdziubavau aisingu ir truputuka padaziau rudai pavirsiu, patarkavau sokolado. Viduje medutis.
Tavo tortai visi grazus,turi savo stiliuka!!!
QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 08:43)
Mergaites, kaip ir zadejau atnesu siek tiek vaizdu
Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.
Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.
Stai kas gavosi. Kaimo troba
O cia turbut tikra trobos spalva
Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
Cia jau pilnai apteptas ir siek tiek sulygintas. Sutepiau torta, padariau forma, likuciuis susmulkinas, sumaisiau su minkstu sviestu ir aptepiau torta. Pastaciau i saldytuva stingt.
Kai tortas sustingo, plonai aptepiau sviestiniu kremu (sviestas, kondensofke, citrinos sultys). Uzglaisciau visus likusius nelygumus. Dabar galim dengti mase.
Stai kas gavosi. Kaimo troba
O cia turbut tikra trobos spalva
Viduje tortas su vysniomis, dengtas sokoladine saldainiu mase, stogas pastilazas, labai plonai iskociotas, tad gan minkstas.
Gal butu galima pastilazo receptuka?Ir dar pasitikslinimui:biskvito masei pasigaminti reikia biskvito trupinius sumaisyti su minkstu sviestu(jei gerai supratau)kokiu santykiu mazdaug?
Sitiek vaizdu, oooho...
Olesta, va cia tai zvejys... Nepakartojama
Asseni trobele tokia miela, ir ideja jau tokia grazi Man toks ispudis, kad pradejai daugiau kepti -- vis dazniau pasirodo tavieji kuriniai... labai faina
Eglejk geliu vazonas isvis be zodziu, tobulas!
Olesta, va cia tai zvejys... Nepakartojama
Asseni trobele tokia miela, ir ideja jau tokia grazi Man toks ispudis, kad pradejai daugiau kepti -- vis dazniau pasirodo tavieji kuriniai... labai faina
Eglejk geliu vazonas isvis be zodziu, tobulas!
Labas rytas
Koookie vaizdai is pacio ryto Eina peklon kaip grazu
Asseni, aciu uz fotosesija, labai grazi trobele
Olesta, zvejas jauciu isvirs is koto pamates, o dar zuvis tokias nemazas sugaves, manau paglostys jo savimeile
Eglejk, kookie vazonai, eik tu sau O gelytes- sausainukai? O ant ko pritvirtinai?
O mes siandien savo braskini ragausim, tikiuosi bus skanus
Koookie vaizdai is pacio ryto Eina peklon kaip grazu
Asseni, aciu uz fotosesija, labai grazi trobele
Olesta, zvejas jauciu isvirs is koto pamates, o dar zuvis tokias nemazas sugaves, manau paglostys jo savimeile
Eglejk, kookie vazonai, eik tu sau O gelytes- sausainukai? O ant ko pritvirtinai?
O mes siandien savo braskini ragausim, tikiuosi bus skanus
aseni,gal įkelk savo namuką į papuošimų tėmą,kur su vaizdine medžiagą-kad neprapultų-pravers kam
aciu mergaites uz ivertinimus, uz pagyras
nervu kainavo, bet visai nieko rezultatas, vel isgelbejo mano istikimasis aisingas
geles darytos is medaus torto lakstu mases, tik storiau iskociotos, ikista i jas mediniai iesmeliai ir tada iskepta orkaitej paskui tas gelytes aisingu apipausiauios abieju pusiu
nervu kainavo, bet visai nieko rezultatas, vel isgelbejo mano istikimasis aisingas
geles darytos is medaus torto lakstu mases, tik storiau iskociotos, ikista i jas mediniai iesmeliai ir tada iskepta orkaitej paskui tas gelytes aisingu apipausiauios abieju pusiu
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 00:58)
nusiramink, man tai visa savaite nemano
gerai, kad paskutini torta neseniai baigiau terlioti, rytoj atitempsiu
gerai, kad paskutini torta neseniai baigiau terlioti, rytoj atitempsiu
O man dar nebuvo mano savaitės
QUOTE(Asseni @ 2009 07 18, 08:43)
Dėkui už vaizdinę medžiagą, labai graži triobikė
QUOTE(Olesta @ 2009 07 18, 08:55)
Labai labai fainas ežeriukas
Pasirodau ir aš savo darbą, kad neatrodyčiau kaip veltėdė. Užduotis buvo:
1)išbandyt Mashmelow masę. Gavosi puikiai, tik dar torto nemoku gerai išlyginti, todėl gražiai nepasidengė.
2) palipdyti gėles, tai ir neblogai pavyko, tik dar nemoku kad gautųsi tikroviškai, bet išmoksiu, svarbu buvo masę išbandyt
3)norėjau papaišyt šokoladu, bet plyšo maišiukas, kai paspaudžiaui r aišku viisą aptaškė, tai toks ekspromtinis a la papuošimas gavosi
Ir dar. Šią masę dėjau ant grietinėlės iš vakaro. Kita dieną vežiau 180 km ir puikiausiai išsilaikė, nors buo tikrai plona
ačiū čia žvejo žmonai už idėją dėkoti reiki, jinai prašė ant kabliuko 30 skaičių pakabinti, bet paskui pagalvojau, kad o kaip čia atrodys, plikas kablys ir tas 30, tai padariau kaip man atrodė įdomiau, o ar patiks, tai bus matyt viduje mascarponė su braškėmis buvo
niu, pupainga, ką aš Tau galiu pasakyti, kad kukliniesi visai be reikalo, ne iš karto ir man lygūs gaudavosi, o kai įsigudrini po kokio 50-ojo torto, tai jau pradedi ir be nuotykių daryti, kaip JOLKA999 man pasakytų, nu jau nebeįdomu, kai be nuotykių
niu, pupainga, ką aš Tau galiu pasakyti, kad kukliniesi visai be reikalo, ne iš karto ir man lygūs gaudavosi, o kai įsigudrini po kokio 50-ojo torto, tai jau pradedi ir be nuotykių daryti, kaip JOLKA999 man pasakytų, nu jau nebeįdomu, kai be nuotykių
QUOTE(eglejk @ 2009 07 18, 09:55)
Dekui
Pupainga, grazus tortukas
Olesta, parasyk reakcija zvejo