Dėl pirkimo tai dažnai apžiūriu normaliame knygyne, o nusiperku internetu, nes pigiau vos ne dvigubai
O šiaip, turiu namie labai nemažai - ir sovietmečio, ir vėlesnių laikų. Pradedu atsirinkinėti, ką pasilikti, kas, mano požiūriu, turi vertę ar bus skaitoma dar kartą, o gal šiaip gražiai papuoš lentyną. Likusias nešu į biblioteką ir dedu į tam skirtą lentyną, tegul skaito visi.
Pati ir toliau nenustoju pirkti, tačiau imu ir iš bibliotekos, nes perskaitant per mėnesį po 5-7, šiek tiek daugoka gaunasi ir daiktine, ir pinigine prasme, o ir pati savęs neberasčiau tarp jų.
dazniausiai imu is bibliotekos ir skolinuosi is drauges.
Aš knygas perku. Man labai patinka lankytis knygynuose, patinka paimti į rankas naują knygą, labai patinka popieriaus kvapas Man labai smagu laikyti rankose naują daiktą. Nemėgstu skolintis, nemėgstu ir skolinti, paskui turi atsiminti kur pas ką kas. Nepatinka ir skolintis iš bibliotekų, reikia atsiminti grąžinimo laiką, buvo kelis kartus ir kad prasitęsiau, bet kažkaip nepratęsė man knygų, esu mokėjus ir skolų žodžiu, nesiseka man su bibliotekom. Einu tik jei labai reikia knygos, ji seniai leista ir nerandu niekur nusipirkti net naudotos.
Patikusias laikau, man patinka turėti knygų, kai kurias tikrai žinau, kad skaitysiu darkart, mažiau patikusias, lengvas knygas skaitomas "pailsėjimui" parduodu mažiausiai dvigubai pigiau, tegu gyvena naują gyvenimą kažkieno kito rankose