Sveikos mane kazkaip uzpuole knygu skaitymo, pirkimo manija ir vat mastau ar tik neleidziu pinigeliu vejams, labai megstu skaityti ir nors smagu kaupti knygu kolekcija Taciau nepigiai tos knygos kainuoja siais laikais. Butu idomu isgirsti jusu nuomone
Tikrai nesvaistai pinigu vejais.
As esu sukaupusi jau nemaza biblioteka ir vis dar kaupiu (perku). Knygos tikrai siais laikais kainuoja nemazai ir nekiekvienas jas gali nusipirkti. Savo knygu niekaip neskolinu, todel, kad nenoriu, jog knyga griztu, aplankstytais ar apriebaluotais lapais, apibruzintais virseliais ir t.t.
As esu sukaupusi jau nemaza biblioteka ir vis dar kaupiu (perku). Knygos tikrai siais laikais kainuoja nemazai ir nekiekvienas jas gali nusipirkti. Savo knygu niekaip neskolinu, todel, kad nenoriu, jog knyga griztu, aplankstytais ar apriebaluotais lapais, apibruzintais virseliais ir t.t.
QUOTE(aga1 @ 2009 07 15, 03:08)
Tikrai nesvaistai pinigu vejais.
As irgi laikausi nuomones neskolinti, gaila kad sugadins
QUOTE(mango123 @ 2009 07 15, 13:51)
As irgi laikausi nuomones neskolinti, gaila kad sugadins
arba visai negrązins
pati imu knygas is bibliotekos. pirkti, ypac dabar, labai brangu
Kaip kada. Dažniausiai iš bibliotekos, nors dabar knygynai neblogas nuolaidas siūlo tai kartais ir nusiperku, o kartais ir koks draugas paskolina Skolinti tikrai nebijau, matyt, kad skolinu tik tiems, kas žinau tikrai gražins, o "suskaityt" knygas ir pati sugebu tai nebijau, kad ten koks puslapis užsilenkęs bus.
Perku, skolintis nemegstu ir pati neskolinu - yra knygu, kurios taip ir negrizo pas mane
imu is bibliotekos, perku. mano naujausias atradimas ..., galima nemokamai parsisiusti daug geru knygu
Perku laaabai retai, dažniausiai imu iš bibliotekos. Neskolinu.
QUOTE(Pašol @ 2009 07 15, 17:51)
imu iš bibliotekos, nematau pirkimo prasmės. turiu nusipirkus tas knygas, kurias skaityt norisi dar 10 kartų, o iš tokių bibliotekos nesukaupsi
Ir aš taippat Daugiausiai knygų imu iš bibliotekos. Perku tik tas, kurias dar n kartų skaitysiu, vartysiu. Net tų "nevienkartinių: keli šimtai prisikaupė. Skolinu žmonėms, kuriais pasitikiu ir žinau, kad atgausiu knygą tokią, kokią ir paskolinau.
Ir perku (dažniausiai akcijines, nes pigiau), ir skolinuosi, ir imu iš bibliotekos. Skolinu. Pati "atradusi" puikią knygą, mielai dalinuosi ja su draugėmis. Juk po to taip šaunu tą gerąją kartu aptarinėti