Štai čia yra neblogos rusiškos vaikų ūgio, svorio ir galvos apimties lentelės.
Mes pagal visas lenteles mazutes.
Musu ugis 89cm, o svoris 13 kg.
Kazin ar tokio ugio mergyciu yra cia?

Kazin ar tokio ugio mergyciu yra cia?

Sveikos merginos, jau senokai buvau beprisijungusi prie forumo ir vaikuciai uzaugo:)
Labai liuks lentute nurodyta, tik va mano dukryte 5,5m tai ugio 114cm (virs vidutinio) o svorio 16kg (mazo). ir taip nuo kudykystes. Valgo nedaug ir kiekiu ir asortimentu.
o sunelis ugio 110 cm (aukstas), svoris 21kg (labai didelis) ir aisku su maistu neblogai
Zodziu ar cia reikia sunerimti, nes pagal lenteles abu nenormalus???
Labai liuks lentute nurodyta, tik va mano dukryte 5,5m tai ugio 114cm (virs vidutinio) o svorio 16kg (mazo). ir taip nuo kudykystes. Valgo nedaug ir kiekiu ir asortimentu.
o sunelis ugio 110 cm (aukstas), svoris 21kg (labai didelis) ir aisku su maistu neblogai
Zodziu ar cia reikia sunerimti, nes pagal lenteles abu nenormalus???
QUOTE(Nireglina @ 2009 07 29, 19:15)
Niu va musu bernuzelis 1.10m su trupuciuku, tai ugis 88cm, ir svoris 14kg

dabar irgi sunerimau...mano jaunėlis beveik 5 metai: ūgis - 125cm o svoris 33kg
jis visada buvo dičkis... bet svarbiausia, kad gydytoja pažymai į darželį parašė svoris ir ūgis normalūs.

visi žmogučiai individualūs,mūsų dukrytė 3metus ką tik atšventė būdama 99cm ūgio
ir 12,3kg
svorio,optiškai atrodo didiasnė,nes tikrai liesoka,bet kalbi,judri energinga ir sveika,o tai kogero ir svarbiausia

mano mažiui 4,5m ūgis 104cm o svoris 16kg.. gydytoja sako kad normalus tiek svoris kiek ūgis..
šeip atrodo aukštas jis pas mane..

QUOTE(lagita @ 2009 08 22, 11:15)
mano mažiui 4,5m ūgis 104cm o svoris 16kg.. gydytoja sako kad normalus tiek svoris kiek ūgis..
šeip atrodo aukštas jis pas mane..

Sveika,o mano Ervinukas uz tavaji 10 menesiu jaunesnis ir 96cm,o svoris 14kg!
mažojo ūgis 1m 10 cm svoris 18 kg jam dabar 2m 9 mėn tai čia aukštas skaitosi pagal lenteles
man tos lentelės niekaip neatsidaro

QUOTE(zeneta @ 2009 08 24, 20:27)
mažojo ūgis 1m 10 cm svoris 18 kg jam dabar 2m 9 mėn tai čia aukštas skaitosi pagal lenteles
man tos lentelės niekaip neatsidaro 

mes tokio pat ugio, tik siek tiek maziau sveriam, ir mums 5 metai

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.