labutis.tesiam tema.kuo ramesnis vaikas-tuo storesnis ,kuo judresnis -tuo ilgesnis.čia tik mano pastebėjimas ,nes taip atrodo ,ir yra.nenuorama vyresnėlis -lygiai 6metu ,123ūgis ,18 svoris.per liemeni kelnės laikosi tik sesės ,o kitu atveju ,kai ir pagal ilgi ,tinka,reikia diržo ar gumos geros.miegalė mano3,6vos 95 cm ūgis ,bet sveria16 kg.o jaunėlis dar ir žindukliukas ,vos 79cm .ūgio /1,7metu /
sveria15kg

valgiukas ar nevalgiukas ,mano gydytoja sakė ,perdaug reikšmės neturi ,nes normaliam vaikui maistas sudega labai greitai,nu čia tipo ,kaip su galingo tūrio mašina-kuo daugiau juda ,tuo daugiau valgo ir daugiau sudegina benzo

tunka tik mažai judantys vaikai ,svori nulemia genai ,o ir nervu sistema virškinimui savita reikšme duoda.jaunėliai -ramūs ,linksmi ,tad stori vaikiukai ,na vyresniam biski stogas pavažiaves ,tai ir džiūna iš nervu

mano nuomone ,lentelės nedaug ką reiškia ir dėl normu nukripimų nereikia sau galvos sukti.svarbu ,kad vaikui netrūktu natūralių vitaminų
pieno produktų ir viskas bus gerai.tiesa ,vyresnėlis atsisako betkokios mėsos ,vat čia bėda.daugiau gal svetu ir sotesnis būtų jei ją valgytų?
negaliu gyventi be braškių,jei negausiu ,vogti eisiu