Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(Selena @ 2005 10 09, 18:21)
Tai kaip cia iseina g.gif .Jei jis gime 47cm,tai turi buti 94cm.?Tai tada visai mazas doh.gif

Manoji gimė 54cm. 4-erių ji buvo kokia 104cm. Per 5-tus styptelėjo kaip reikiant. O šiaip tai nė kiek nepergyvenam nei dėl svorio nei dėl ūgio: normalus tas mano musėliukas. Svarbu, kad yra judri, linksma, gyvybinga ir viskuom domisi. Manau priešingu atveju reikėtų susirūpinti.
Atsakyti
Maniskei 4.5m, o ugis 117cm, svoris 22.5kg.
Aplinkiniai sako, kad auksta mergina. Bet ma atrodo, kad normali:)
Atsakyti
Sveikutes,
tai gal kas kokiu nuorodeliu zino, nes noreciau pasitikrinti del savo maziu. Gabyte penkeriu (tiksliau 5,2) ir jos ugis 1,09, o svoris 19 kg. Adomsiui 3,3 m. ir sveria jis 16,5 kg, o ugis 1 metras. Tai cia vidutinis ar koks krastutinumas? Darzelyje pastebiu, kad dukrele zemesne bendraamziu tarpe, o sunus prie aukstesniu. But idomu i kokia lentele zvilgtelti......
Atsakyti
mamkos, kiekvienoje vaiko medicinėje kortelėje yra specialūs ūgio, svorio grafikai, su visomis detaliomis procentilėmis. Iš jų labai gerai matyti kaip vaikutis auga, kiek viršija ar atsilieka nuo standartinių vidurkių ar normų. Paprašykit gydytojos, kad grafikus parodytų ir galų gale paaiškintų. Mūsų gydytoja visada kai pamatuoja vaikų ūgį, pasveria, prie manęs tuose grafikuose atžymi.
Atsakyti
Na tai mano penkiametis vos vos į rėmus telpa - ūgis 121 cm blink.gif svoris 20 kg. Į ūgį stypsta, o į plotį schmoll.gif
Atsakyti
Radau mergaitėms.

http://www.parents.ru/girls1-5.html
Atsakyti

O čia berniukam:

http://www.parents.ru/boys1-5.html

Tik va bent jau ūgis tai lentelėse nesisiria beveik mergaičiu ir berniukų
Atsakyti
tongue.gif Sveikos, mamytės. Norit kartu pasijuokti iš savęs? Na, pažiūrėkit į savo ūgį veidrodyje.
Aš pažiūrėjau cry.gif . Mano ūgio ir svorio santykis normalus, jei žiųėsiu į 14-kos metų mergaičių lentelę. O man jau 29 - eri su puse tongue.gif
Ir žinot ką, jaučiuosi normali ir sveika. Nepaisant to, kad su apranga sunkoka...
Taigi, kai žiūrit į savo vaikus, tai žiūrėkit ir į savo ūgį.
Tarp kitko, daktarai sako, jog vaiko per aukštas ūgis ir per didelis svoris pagal amžių dažniau rodo endokrininių susirgimų tikimybę, nei mažesnis (kalbu apie telpančius į normas). Tačiau aš manau, kad vis tik daugeliu atveju reikia atsižvelgti į tėvų, senelių ir kitų giminaičių ūgius.
Nors ir aš savo vyručius nuolat lyginu pagal visokiausias lenteles biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Tikra tiesa. Nesu iš aukštųjų - mano ūgis 1,63 m. Dėl savo merginos ūgio nepergyvenu, tik , kad nevalgi jau ji baisiai, tai ir svorio nėr. Bijai žmogus, kad trūksta vaikeliui maistingųjų medžiagų , tai ir bandai lyginti pagal visokias lenteles, tikrini ar norma tongue.gif .
Atsakyti

Kaip as tave suprantu mirksiukas.gif Skaitau, kaip apie save ir savo mergicka. JAu 5,4 metu, o svoris 16 kg cry.gif Kai issirengia, tai sakau renkis greiciau, nes tuoj verkt pradesiu; o nevalgi tai sakes, o judrumas neispasakytas. TAi jau nebezinau ka daryti, nes i ugi stypsta - 113 cm, o svoris, kaip 3 metu vaiko. Na visi sako, nerek noret neimanomo, nes as pati 165 cm ir svoris 46 kg. Ech....ir ka daryt. Ir pati noreciau priaugt svorio ir vaika atmaitint, kad sveikesne atrodytu, bet kazkaip neiseina, gal blogai stengiuos verysad.gif
Atsakyti
Mano lieknutė, judri nerealiai, nevalgi nuo pat mažumės. 6 metukų ūgis 113,5, o svoris 18.7 kg.
Kai buvo 5,5 metų svoris buvo 17.33 kg, o ūgis 109,8. Tuomet ūgis buvo žemesnis už vidutinį ir svoris atitiko ūgį, augimas darnus (čia išvada tokia parašyta).
Atsakyti
Aš jau nebekreipiu dėmesio į tas lenteles ax.gif
Nuo pat gimimo maniškė ilga ir kūna. Visą laiką pergyvendavau, kad svoris permažas ūgiui, bet dabar jau nepergyvenu visai. svarbu vaikas sveikas, ko daugiau norėt. Apetito neturi, o judrumas neišpasakytas, todėl ir kūda kaip šakaliukas. Badar neseniai suėjo 3 m., tai ūgis 1,00 m, o sveria 12 kg ax.gif
Atsakyti