sveikos,
o gal turit ideju, kaip vyra pasveikinti metiniu proga per atstuma?
jis uzsieni as LT
QUOTE(Dar nemama86 @ 2010 06 02, 09:58)
O sekesi taip, kad i fotosesija aktu ejau fotografuotis viena, kadangi jam si mintis nelabai patiko... Dabar laukiu rezultatu (rytoj bus greiciausiai ) Na bet pamatyti kokie rezultatai bus tai jis nori...
Taip ir maniau.
As pati planuoju 5 santuokos metuku proga ne tik svente, bet ir fotosesija, taciau planuoju kazka romantisko, su senoviskais apdarais, kazkaip man tos sex fotosesijos nelabai ziurisi tokia proga, o ir vyrai i tokias fotosesijas nelabai patraukliai ziuri, mes ir namuose pasidarome ten visokiu sex.
padovanok DIDELI meskina
Labu visoms
Arteja 1 metai kaip kartu su vaikinu,noreciau nustebinti gal patartumet kaip? Nes geda,kad per musu diena visada gryzusi is darbo randu suruostu jo staigmenu,tai zvakiu pilna kambari,tai romantiska vakariene,geles... Net nezinau kaip jy nustebinti,kad nebutu kazkas banalaus. Pagaliau ir man juk reikia kazkaip del mylimo vyro pasistengti
Arteja 1 metai kaip kartu su vaikinu,noreciau nustebinti gal patartumet kaip? Nes geda,kad per musu diena visada gryzusi is darbo randu suruostu jo staigmenu,tai zvakiu pilna kambari,tai romantiska vakariene,geles... Net nezinau kaip jy nustebinti,kad nebutu kazkas banalaus. Pagaliau ir man juk reikia kazkaip del mylimo vyro pasistengti
Sveikos, nors ir istekejusi uz savo ilgamecio mylymojo, bet pasidalinsiu patirtimi
pirmasias metines paminejom nueje i restorana
antrasias metines nuvaziave i Palanga ir ten praleide visa dienele
treciasias - isvaziavom i kintus, vente
ketvirtasias tai baigem kurtis name ir isikraustem kartu gyventi
penktasias - suorganizavau isvyka laivu i Nida be telefonu ir kitokiu galejusiu mums trukdyti dalyku...jis man pasipirso
sestosios - pagimdziau dukryte ( na ten kelios dienos po metiniu )
septintosios - isvyka i Rusnes sala su maudynemis ir pikniku
astuntosios - nuvykom i Juros svente i ta pacia vieta kur susiazinom, o susipazinom per juros svente
devintosios - kelios dienos pries pagimdau sunu
o siais metais bus desimtosios, planuojam kelis men anksciau susituokti baznycioje nes turim tik civiline santuoka
Labai vyrams patinka fotosesijos merginu, na tokiu pikantiskesniu foto tik patys tame jie nenori dalyvauti
pirmasias metines paminejom nueje i restorana
antrasias metines nuvaziave i Palanga ir ten praleide visa dienele
treciasias - isvaziavom i kintus, vente
ketvirtasias tai baigem kurtis name ir isikraustem kartu gyventi
penktasias - suorganizavau isvyka laivu i Nida be telefonu ir kitokiu galejusiu mums trukdyti dalyku...jis man pasipirso
sestosios - pagimdziau dukryte ( na ten kelios dienos po metiniu )
septintosios - isvyka i Rusnes sala su maudynemis ir pikniku
astuntosios - nuvykom i Juros svente i ta pacia vieta kur susiazinom, o susipazinom per juros svente
devintosios - kelios dienos pries pagimdau sunu
o siais metais bus desimtosios, planuojam kelis men anksciau susituokti baznycioje nes turim tik civiline santuoka
Labai vyrams patinka fotosesijos merginu, na tokiu pikantiskesniu foto tik patys tame jie nenori dalyvauti
Sveikos:)
noreciau jusu nuomone isgirst:)
greit bus 3 metai kaip kartu, ir dar rugpjuti musu vestuves galvoju gal 3 m draugystes proga nupirkt kokias grazias taurias, jas isgraviruot, kartu sampano isgert kur ant piliakalnio, o tas taures pasilikt ir vestuvem kad tokia ilgai isliekanti simboline dovana butu
ka manot?
greit bus 3 metai kaip kartu, ir dar rugpjuti musu vestuves galvoju gal 3 m draugystes proga nupirkt kokias grazias taurias, jas isgraviruot, kartu sampano isgert kur ant piliakalnio, o tas taures pasilikt ir vestuvem kad tokia ilgai isliekanti simboline dovana butu
ka manot?
QUOTE(vivita @ 2011 04 05, 18:10)
Sveikos:)
ka manot?
ka manot?
na MB tokio dalyko nesuprastų o kiek žadat tų taurių pirkti kad visom vestuvėm užtektų?
na bet čia žinoma kiekvienam pagal skonį ir supratimą
Mano MB sake kad labai grazu butu ypac jei jos butu isskirtines ir kiek suprantu maniskiui tikrai patiktu,nes sake pats ziurinejo tokiu Siaip kiek suprantu cia taures tik porai o ne paprastas rinkinys su 6vnt. Maciau yra visokiu pirkti ir krikstoliniu ir su svarovskiais,kiekvienam pagal skoni
Taip taip, tik mums dviems man labai grazu pasidabruotos
o kaip manot gerai kad ir vestuvese is ju gert sampana?
QUOTE(vivita @ 2011 04 06, 16:45)
Taip taip, tik mums dviems man labai grazu pasidabruotos
Tai butinai per vestuves is tokiu ir tegerti!