Įkraunama...
Įkraunama...

Draugystės metinės

QUOTE(Gugė @ 2009 10 23, 14:18)
Na dar galima būtų į Birštoną, į Sofijos rezidenciją.. Ten siūloma romantiška viduramžių vakarienė..  4u.gif

mane kazkodel i palanga traukia g.gif kokia romantiska vakariene,paskui pasivaiksciojimas papludimiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agners @ 2009 09 23, 11:02)
Buvo man pasakyta pasirenk visam savaigaliui isvaziuoti  ax.gif  sake isidek maudomuka ir visko ko reikes visam savaitgaliui dar uzsimeine kad eisim pasisokti  ax.gif  keles dienas sukau galva kas bus  bigsmile.gif
Na ir sestadienio rytas atnesa pusrycius i lova ir pyragaiti su mano isvajotu zieduku (tai nesuzadetuviu) biggrin.gif  biggrin.gif pavalgome ir sako 12 val isvaziuojam...
Na ka deduosi daiktus o nezinau ir taip klausineju ir taip.... turejau pora ideju kur vaziuosim... na isvaziuojam is namu privaziuojam ta vieta kur galvojau, o jis sustoja dabar sako: buk kantri ir prasau labai nenusim ir uzdeda man salika ant akiu... ir taip buvau apie 1 val. kol atvykome i vietA. Sako gali nusiimti ir ka manot nusiimu ir neatpazystu kur esu... na galiausiai tai buvo viezbutis su pirtimis baseinas ir t.t bet tikrai bet daug viskas nekainavo, nes pataikeme nat akcijos  drinks_cheers.gif

o kaip faina, as tai irgi noreciau, kad man tik pasakytu - "pasiruosk" ir jis viska jau butu suplanaves thumbup.gif jega 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 24, 11:49)
mane kazkodel i palanga traukia g.gif kokia romantiska vakariene,paskui pasivaiksciojimas papludimiu ax.gif

cia irgi faina mintis, bet tiems, kurie gyvena labai toli nuo juros, tai butu tikrai sunkoka islaidu atzvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Keturi metai kartu, ir ka ta proga sukūrus nenutuokiu..... g.gif Daug čia pas Jus idėjų, bet mus diena, darbo dieną. O norėtusi butent ta dienele ir paminėti, tai kažkur išvykti niekaip. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 10 27, 09:40)
Sveikos  4u.gif 

Keturi metai kartu, ir ka ta proga sukūrus nenutuokiu.....  g.gif  Daug čia pas Jus idėjų, bet mus diena, darbo dieną. O norėtusi butent ta dienele ir paminėti, tai kažkur išvykti niekaip.  schmoll.gif

romantiska vakariene namie arba kavineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 29, 14:19)
romantiska vakariene namie arba kavineje mirksiukas.gif

o dar jei pavyktu istrukti is darbo anksteliau, kad galetum romantiskai paruosti namus ir taip padarytum staigmena mylimajam, gryzus is darbo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Galvojau apie vakarienę... O gi man staigmena, vyriškis manasai, pasiemė atostogu doh.gif
Teks kviestis į pasimatymą rolleyes.gif
Atsakyti
o as galiu pamineti, kaip ir dovanele draugui metiniu proga smile.gif padovanojau taure (ne sampano, o kaip varzybu biggrin.gif ) ir isgraviravau - Geriausiam vaikinui 2005-2008m, berods biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 11 03, 09:38)
thumbup.gif  thumbup.gif tai jau buvo 100% pamalonintas lotuliukas.gif

o jei dar diplomas salia iremintas thumbup.gif tikrai manau,kad gera ideja, tik kazin ar MB patiktu g.gif nors man tokios dovaneles smagios ir idomios... nei kokie chalatai, ar slepetes : biggrin.gif
Atsakyti
Aš padariau dviejų dienų išvyką - vieną dieną į Dreverną, Švėkšną ir visus kitus aplinkelius, gamtoj papietavom (viską buvau pasiėmusi), o antrą dieną - po Neringą prasivažinėjom ir prasivaikščiojom. Įspūdžiai buvo nerealūs.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 11 17, 18:46)
Aš padariau dviejų dienų išvyką - vieną dieną į Dreverną, Švėkšną ir visus kitus aplinkelius, gamtoj papietavom (viską buvau pasiėmusi), o antrą dieną - po Neringą prasivažinėjom ir prasivaikščiojom. Įspūdžiai buvo nerealūs.

tobulas laiko praleidimas wub.gif bet, manajam tai butu tikra kancia, nesuprastu jis tokio dalyko, kaip pasvaiksciojimas. verysad.gif
Suku dabar galva, ka cia sumascius, visgi metines jau ant nosies, o ideju - nulis.
Atsakyti
karta buvau nupirkus MB megstama torciuka. kambaryje pasidariau ale piknika, ant grindu pasitiesiau pleduka. pridejau pagalvyciu, vidury torciuka ir sampes buteliuka. pridegiau daaaaug zvakuciu. atrode labai romantiskai. MB velai grizes po darbo buvo nustebes (atrode toks nusikales, bet pamates visa tai tarsi atgyjo)
puikiai vakaras praejo 4u.gif
Atsakyti
Aš padovanojus esu albumą su mūsų visų draugystės metų nuotraukomis .. wub.gif Tai buvo ir kol kas yra mano originaliausia dovana doh.gif biggrin.gif
Atsakyti