Mum ir arteja treju metu svente, bet dar tolokai tai kazkaip nelabai imu i galva, bet galiu pasakyti kaip atsventeme dvieju metu sukati na tiksliau ka MB sumaste.
Buvo man pasakyta pasirenk visam savaigaliui isvaziuoti
sake isidek maudomuka ir visko ko reikes visam savaitgaliui dar uzsimeine kad eisim pasisokti
keles dienas sukau galva kas bus
Na ir sestadienio rytas atnesa pusrycius i lova ir pyragaiti su mano isvajotu zieduku (tai nesuzadetuviu)
pavalgome ir sako 12 val isvaziuojam...
Na ka deduosi daiktus o nezinau ir taip klausineju ir taip.... turejau pora ideju kur vaziuosim... na isvaziuojam is namu privaziuojam ta vieta kur galvojau, o jis sustoja dabar sako: buk kantri ir prasau labai nenusim ir uzdeda man salika ant akiu... ir taip buvau apie 1 val. kol atvykome i vietA. Sako gali nusiimti ir ka manot nusiimu ir neatpazystu kur esu... na galiausiai tai buvo viezbutis su pirtimis baseinas ir t.t bet tikrai bet daug viskas nekainavo, nes pataikeme nat akcijos
O as padovanojau diploma, ten rasiau kad sveikiname pabaigus dvieju metu studijas meiles ir draugystes universitete isduodama tam ir tam... ten daugiau visokios info nuo saves parasiau
Na maiau isides i stalciu ir viskas bet iki siol stovi labiausiai matomoje vietoje jam labai patiko, taip pat dar buvo mano supakuota kiekviena smulkmenu atskirai su musu prisiminimais ir ant kiekvienos dovanos parasiau po uzuomina pries atplesiant turejo atspeti kas ten... tai va taip praejo du metukai...