O mano vyras,dar tuo metu nebuvo vyras padare tokia staigmena man.

Tuo metu gyvenome skirtinguose miestuose.As pas ji atvaziuodavau savaitgaliais arba jis pas mane.Viena karta,kai turejau pas ji atvaziuoti,jis man tik pasake,kad pasiimciau maudymke,jeigu prireiks "netycia",vakare rubeliu graziu ir pasa.As jo paklausiau kam tas pasas?Jis pasake,kad gal kur nors neileis manes,nes jaunai atrodau,tai parodyti dokumenta tureciau.Ir ka atvaziavau pas ji,susidejom daiktus i automobili ir kazkur ryte vaziuojam.As galvojau,kad jis mane vezasi i Palanga,taciau kaip veliau paaiskejo ne...pradejau kamantyneti ir maldauti,kad pasakytu kur vaziuojam,zenklus maciau,bet nelabai kaip atkreipiau ir vis tiek nesupratau.Tai jis man pasake, "bardacioke yra tavo staigmena,matai siuos raktelius automobilio?prie ju yra "bardacioko" raktelis.Jeigu ji sugebesi nusikabinti rakteli taip,kad automobilis neuzgestu,galesi atsirakinti ir taip suzinosi kur vaziuojam!"

Nu ka pradejau segti ta rakteli,tai nu vos vos nusisegiau,atrakinu bardacioka,o ten estijos,latvijos ir kt. pabaltijos saliu zemelapiai!ziuriu tokiom akim ir nesuprantu

pakeliu galva,o tolumoje Latvijos siena!

iki tol niekur is Lt nebuvau isvykusi...cia buvo mano pirmas kartas!

jis buvo uzsakes viesbuti super,vakariene,paroda, ir dar vandens parkas tas

savaitgalis buvo
Papildyta:Arba kaip valentynke sventem...Atsikeliu ryte,vyras jau darbe.Einu i virtuve, o koridoriuje ant sienos didelem spalvotom raidem uzrasyta "AS TAVE LABAI MYLIU,ZUIKUTI!"Ir aplink tas raides daug daug visokiu dydziu sirdeliu apklijuota!Gerokai nustebau,nes vaizdas buvo

!Atsidarau saldytuva,o saldytuve rastelis,kuriame parasyta labai grazus zodziai ir KVIETIMAS ta pati valentinos vakara i kinu restorana 18val.

o dar prie kvietimo ir pusryciai mano!

ir termosas kavos!

Nu ziauriai apsidziaugiau,bet mano vyras nezinojo vieno dalyko...ta pati vakara, tam paciam restorane ir ta pacia valanda ir as buvau uzsakiusi staliuka...

maniau nueisim i restorana,o po to kina,o po kino karsta vonia,zvakes,vaisiai,saldainiai sokoladiniai vyro megtsamiausi ir sampanas...va tokia svente buvo...