QUOTE(biteb @ 2010 04 10, 11:28)
Del baltossvajos.lt. as irgi ziurejau ju galerija, patiko, bet is didziajame vestuviu kataloge pristatomu darbu visiskai neaisku kur ju darbai, o kur sukeltos nuotraukos is ivairiu uzsenietisku internetiniu puslapiu. Gal kas daresi puokste ir zino daugiau? aciu
as irgi noreciau kazka daugiau apie juos suzinoti?
QUOTE(liwana @ 2010 03 29, 09:41)
gal zinot ka nors Alytuje,nebrangiai ir graziai
ir man reiktu floristes-dekoratores alytuje kuri dirbtu individualiai ir kainos nebutu labai dideles
QUOTE(biteb @ 2010 04 10, 11:28)
Del baltossvajos.lt. as irgi ziurejau ju galerija, patiko, bet is didziajame vestuviu kataloge pristatomu darbu visiskai neaisku kur ju darbai, o kur sukeltos nuotraukos is ivairiu uzsenietisku internetiniu puslapiu.
Va va ir man taip pasirodė
QUOTE(egliux2184 @ 2010 04 09, 20:11)
gal kas galetu klaipedoje ka parekomenduoti?
Elena tel. 865053646
Puikios floristes dirba geliu salone Raudondvaryje. Visiskai pilnai ispilde mano norus, o kainos - perpus mazesnes. Nezinau kodel.. Labai bijodama uzsisakinejau, nes kaina buvo per pus mazesne, nei visam KAune, tai baisu buvo, kad gausiu kazka, ko i rankas paimt negalesiu bet tikrai padare viska taip, kaip norejau o svarbiausia - neatkalbinejo nuo mano noru as norejau baltu kardeliu puokstes, tai visos aiskindavo kad ju nenoret, neatlaikys ir pan.. ir siulydavo savo daromas puokstes. o ten pasake - jei nori, padarysim, bus grazu, bet laikysis neilgai, nes glezna gele as ta zinojau, todel surizikavau atlaike puikiai iki vaziavimo i puotos vieta - tiek, kiek realiai puoksciu ir reikejo na vakare, kai meciau, jau buvo ziedeliai kiek apvyte, bet tai nesumazino norinciu pagauti skaiciaus
o musu vestuvems puokstytes gamins "Roziu patalas". Tikiuosi neapsirikau ten uzsisakydama gal kas turite kokiu atsiliepimu apie ten dirbancias floristes?
QUOTE(Reduks 85 @ 2010 04 23, 15:00)
Laba diena,gal kuri iš Jūsų užsisakinėjot puokštes konarskio gėlių turgelyje?Kokios kainos? Bendradarbė pasiūlė florisimą arba floristę Nijolę,bet pas ją kainos
Būčiau dėkinga už pagalbą
Būčiau dėkinga už pagalbą
Aš buvau gėlių turgelyje apsiuostynėti,tai man tik vienas kioskutis ten "prilipo" ten ir šiaip visos puokštės gražiausios,mano skoniui ,tik dar neužsisakiau nieko,nes dar yra laiko
Ir floristė labai maloniai sutiko ir viską paaiškino,ji turi savo tinklalapį,tai ten dar visokio grožio prisižiūrėjau.
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 23, 17:23)
Aš buvau gėlių turgelyje apsiuostynėti,tai man tik vienas kioskutis ten "prilipo" ten ir šiaip visos puokštės gražiausios,mano skoniui ,tik dar neužsisakiau nieko,nes dar yra laiko
Ir floristė labai maloniai sutiko ir viską paaiškino,ji turi savo tinklalapį,tai ten dar visokio grožio prisižiūrėjau.
Oho kaip įdomu. Gal kontaktus galima būtų?