Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(Derra @ 2010 01 21, 18:41)
Aš jau šiandien užsisakiau savo puokštę, jaunojo butonjerę ir papuošimą mašinai salone "Pas Lidiją", dabar nekantriai lauksiu, kol pamatysiu rezultatus, bet bendrauja moteriškė tikrai labai maloniai.  thumbup.gif

praziurejau "pas lidija"salono asortimenata, nu grozis koks wub.gif labai garziu puoksteliu ir puosimu baznyciai ax.gif kaip gaila kad jie tik vilniuje unsure.gif
Atsakyti
Mano vestuves jau rugpjuti bet as ruosiuosi pati , kartu su drauge pasidaryti ir puokste ir pamergiu puoksteles! 4u.gif siaip esame dare ne vienai nuotakai puokstyciu butonjeriu, netgi papuosimu automobiliam is naturaliu geliu. Jei ka domintu galiu atsiusti foto ir netgi susidomejusiom puokses pagal jusu pageidavimus padaryti, kainos tikrai butu nedideles. mirksiukas.gif Beje visa tai butu kaune ar jo apylinkese ax.gif
Atsakyti
Gal galite patarti kokią puikią nebrangią floristikos reikmenų parduotuvę Vilniuje (kur būtų kempinių puokštėms:))?
Atsakyti
Mano klasikine vestuvine puokste:
Vilnius. Salonas-Geliu gaublys~ apie 130lt. Ruduo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilysha: 23 vasario 2010 - 17:03
Grigiškėse užsakinėjom puokštes, pas Lilija, nebrangu ir labai gražu 4u.gif
Atsakyti
o kur Šiaulietės uzsisakinėja? ax.gif
Atsakyti
Na o kur panevezietes uzsakineja gelytes? ax.gif As tai galvoju apie geliu salona centre prie buvusio ziogelio ar kur ten doh.gif
Atsakyti
O Party style?
Ar kuri zinot. Ruosiuos ten uzsakyti visa dekora, puokstes ir t.t..., bet be jokiu atsiliepimu nedrasu. Man darbai patiko, bet niekur nerandu informacijos.
Gal kas naudojotes paslaugom dekoro ar organizavimo, ju puslapi maciau viska jie ten daro? www.partystyle.ltPadekit naujokei, neignoruokit blush2.gif
Atsakyti
O as buvau Vilniuje, Mindaugo g. "Pas Lidija". Salonas gero ispudzio tikrai nepaliko..ieskosiu kitos floristes.
Atsakyti
Labukas, O Marijampoleje kas gali kokia floriste rekomenduoti?
Atsakyti
O gal kas turit atsiliepimu apie baltossvajos.lt?
Kazkas klause del party style, tai man ten viskas irgi labai patiko, bet kaina truputi kandziojasi..
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2010 03 28, 22:27)
O gal kas turit atsiliepimu apie baltossvajos.lt?
Kazkas klause del party style, tai man ten viskas irgi labai patiko, bet kaina truputi kandziojasi..

gal zinot ka nors Alytuje,nebrangiai ir graziai
Atsakyti