Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(Pugena @ 2010 01 10, 15:31)
Mes puokštes užsakinėjome Šiaurės miestelyje, Ogmios centro gėlių salone. Niu tikrai labai gražiai padarė, tikrai matosi yra profesionalės. Ir labai pigiai padarė.
Pradžioj buvau į Šeškinės turgų nuvažiavusi, tai ten be 40 Lt apie pamergių puokštes net nekalba, o čia labai gražias puokšteles padarė tik po 15 Lt!

Ačiū,reiks apsilankyt.Vis laiko trūkst,darbais apsikrovusi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 10, 21:01)
Ačiū,reiks apsilankyt.Vis laiko trūkst,darbais apsikrovusi. biggrin.gif

Aš tai kai reikia kokiai progai gėlių - tai tik ten dabar perku, nes tikrai kartais padaro tokią puokštę, kad pats net nesugalvotum 4u.gif

va kokios buvo mano pamergių puokštelės:
http://public.fotki....okste/aa-2.html
Atsakyti
Aš Vilniuje likau patenkinta Florisima paslaugomis (Antakalnyje). Viską suprato, ko norėjau ir įgyvendino. Tiesa, nežinau, kaip būtų, jei būčiau tiksliai nežinojus, ko noriu, nes jų turimi pavyzdžiai tai man nepasirodė patys subtiliausi:)
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
gal yra siaulieciu, zinanciu floriste? puokstelems jaunajai ir pamergems ax.gif
Atsakyti
mano puostele praejusi rudeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 01 15, 12:24)
mano puostele praejusi rudeni smile.gif

labai graži aš kažko panašaus noriu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 01 15, 12:26)
labai graži aš kažko panašaus noriu  4u.gif  wub.gif

Uzsakiau provincijoje, su vyro bonjete kainavo 60lt
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 01 15, 14:38)
Uzsakiau provincijoje, su vyro bonjete kainavo 60lt

tai kad as siauliete, nebent su pvz galiu ieškot kad padarytu 4u.gif
Atsakyti
nuostabios puokštės čia... thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau šiandien užsisakiau savo puokštę, jaunojo butonjerę ir papuošimą mašinai salone "Pas Lidiją", dabar nekantriai lauksiu, kol pamatysiu rezultatus, bet bendrauja moteriškė tikrai labai maloniai. thumbup.gif
Atsakyti
Mano drauge tai tokia uzsisakinejo..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 01 21, 17:41)
Aš jau šiandien užsisakiau savo puokštę, jaunojo butonjerę ir papuošimą mašinai salone "Pas Lidiją", dabar nekantriai lauksiu, kol pamatysiu rezultatus, bet bendrauja moteriškė tikrai labai maloniai.  thumbup.gif

Mes irgi visas geles ir masinu papuosimus uzsakinejom siame salone,bendravimas thumbup.gif darba atliko thumbup.gif
grazios sventes mirksiukas.gif
Atsakyti