Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(ainetux @ 2009 11 04, 11:26)
Saunuoliai tie kas dare  4u.gif

o dare salonas Pas Lidija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2009 11 09, 12:04)
Mergaites, kas galetu pasiulyti Kaune kur graziai papuostu masina ir padarytu puokste jaunajai? Man nera nieko baisiau tie dirbtiniai spalvoti kaspinai ant masinu  doh.gif  kaip per laidotuves...noriu svieziu geliu, aisq kad ne per daug ir ne masyvios puokstes butu, o kaip esu maciusi ant masinu rankenu graziai gelem gyvom papuosia su silkiniais kaspinais ir t.t. gal galetumete i az parasyti?  4u.gif  buciau dekinga!

Papildyta:
Labukas, Palom33
siunciu keleta ideju ....
Papildyta:
Paloma33. adresiuka parasyk , sukelsiu keleta ideju i pasta Jums.
Atsakyti
man labai patiko floriste Elena is Klaipedos thumbup.gif jos tel nr. 8650 53646 jokiu priekaistu neturejau per savo vestuves kas liete sales papuosima, masinu, puokstes ir t.t. padare daugiau nei tikejausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galiu parekomenduoti gera floriste Klaipedoje (ji dirba ir Palangoje, Kretingoje, Skuode, Gargzduose). daro puokstes ir pagal uzsakymus ivairioms progoms ir vestuvems. Siaip pavyzdziu atsiuncia daug. Labai maloni ir tinka toms, kurios nori elegantiskai pasipuosti.
http://skelbikas.bal...das-374608.html (cia viskas smulkiau ka ji daro, apacioje keletas pavyzduku)
Atsakyti
gal kas parekomenduotumete floriste siauliuose?noriu puokstes sau(nuotakai biggrin.gif ),svociai ir pamergems.taip pat puosti automobilius ir sale.
Atsakyti
Čia gal truputį ne į temą paklausiu, bet maždaug prieš kiek laiko iki vestuvių reikia užsakinėti puokštę?
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 01 04, 14:46)
Čia gal truputį ne į temą paklausiu, bet maždaug prieš kiek laiko iki vestuvių reikia užsakinėti puokštę?

as tai manu kad iki vestuviu likus 1,5-2 savaitems.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 10 03, 13:27)
Gal buvusios nuotakos parekomenduos kur Kaune  nebrangiai, bet graziai floriste padarytiu nuotakos puokste?  ax.gif

man irgi aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasilysha @ 2009 11 04, 20:02)
geliu gaublys  thumbup.gif
As nenusivyliau,
Vilniuje

Gal dar ką Vilniuje galit parekomenduoti? Vestuvės kuklios,ruošiamės medaus mėnesiui biggrin.gif ,tai nelabai norim išlaidaut. Reikia man ir liudininkei puokštelių.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 04, 20:00)
Gal dar ką Vilniuje galit parekomenduoti? Vestuvės kuklios,ruošiamės medaus mėnesiui biggrin.gif ,tai nelabai norim išlaidaut. Reikia man ir liudininkei puokštelių.

Manau,kad kainos visur panašios. Pabandyk www.paslidija.lt , www.linosgeles.lt
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 04, 20:00)

Mes puokštes užsakinėjome Šiaurės miestelyje, Ogmios centro gėlių salone. Niu tikrai labai gražiai padarė, tikrai matosi yra profesionalės. Ir labai pigiai padarė.
Pradžioj buvau į Šeškinės turgų nuvažiavusi, tai ten be 40 Lt apie pamergių puokštes net nekalba, o čia labai gražias puokšteles padarė tik po 15 Lt!
Atsakyti
Man rekomendavo Fitodizaino studiją, Mickevičiaus g. Kaune, ten draugė darėsi puokštes visam pulkui, svočiai ir sau - gražiai padarė, ir dar vilioja tai, kad toj pačioj gatvėj yra grožio salonas, ten irgi gerų atsiliepimų girdėjau, ir dar alkava, o ten tortai skanūs... blush2.gif - na žodžiu viskas vienoj vietoj, o man tai patinka biggrin.gif taigi dabar reikės pasieiškoti daugiau atsiliepimų apie visa tai, tikiuosi kainos nesikandžios ir rasim ko norim 4u.gif
Atsakyti