Negaliu tyleti ir nepapasakoti skaudzios savo drauges patirties su floriste kuri ka tik cia parase (jos nike "nannete")
si floriste puokstes ir visa kita dekoracija daro tikrai PIGIAI, bet siuo atveju pigu lygu liudna, sugadinta nuotaika ir nusivilimas
pernai rugsejo men. tekejo mano geriausia drauge ir si floriste puose jos vestuves, jaunosios, pirslienes ir pamergiu puokstes (pamergiu puokstes turejo buti segamos ant rieso, bet ta minti palaidojome vos pamate kompozicija) visos puokstes isbyrejo jas tik paemus pirma karta i rankas
tai kas per floristas, kad daro tokias puokste kuriu negali pasiimti
jaunosios puokste subyrejo dar net neatvaziavus i baznycia teko komponuoti is pirslienes, 2 pamergiu (viso buvo 5 ) puokstes visiskai "isgriuvo" liko tik pagrindas net nepasiekus fotosesijos vietos,vos atlaike baznycioje nors puosteles visa kelia graziai gulejo dezutese iki baznycios ir fotosesijos vietos, ir jas teko ismesti. del to negalejome igyvendinti keliu fotografo sugalvotu neblogu ideju
siaubas o ne puokstes, zalias kiausinis butu patikimesnis negu tos vadinamos puokstes. oi kaip uzvire pyktis kai vadinamoji "floriste" pasiskelbe sioje temoje
baznycios puosimo negaliu komentuoti, nes jis man neistrigo, o stalo papuosimai taip pat nuvyle, as nepriekabi man viskas grazu, bet kai atvyksti i sodyba ir pamatai nuvytusias geles tai jau virsune, galima diskutuoti tas grazu anas negrazu, bet nuvytusios geles
dar karta pabreziu vestuves buvo rugsejo gale jokio karscio, net saltoka o geles nuvytusios
va issiliejau ir noriu perspeti visas nuotakas bukite atsargios
p.s. gal kitoms pasiseke geriau negau mano draugei