Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(kasta0909 @ 2013 01 07, 15:36)
Sveikos  smile.gif  praejusia vasara buvo mano vestuves, neturejau noro sukti galvos del visokiu papuosimu ir kitu smulkmenu, todel nusisamdziau dvi paneles, kurios tuo uzsiima. Ir labai dziaugiuosi, kad tai padariau, rezultatai pranoko lukescius. Sale, baznycia, buvo papuostos klasiskai  smile.gif . Geliu kompozicijos ant stalu buvo pasakiskos, jos pasirūpino ir stalo kortelėmis bei dovanėlėmis svečiams. Zodziu, buvo skoninga, paprasta ir dvelke prabanga. Aisku, viskas priklauso nuo noru ir skiriamu pinigeliu butent tam reikalui. Bet siaip galiu, pasakyt, kad jauciuos sumokejus teisinga suma ir tikrai rekomenduoju. Pasidalinu kontaktais: +370 60787774, gal pravers  mirksiukas.gif

Is kokio miesto?
Atsakyti
O man toks jausmas, kad cia tos dvi merginos save reklamuoja.. Tik prisiregistravo, parase vos dvi zinutes ir kaip ne keista, abi zinutes vienodos ax.gif atsiprasau, jei yra ne taip, kaip sakau, bet jei jau nori pasireklamuoti, tai tegul iskart tiesiai sviesiai ir raso, kad yra tas ir tas, daro ta ir ta, o ne tokiu budu kaip dabar smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti gėlių floristę Šiauliuose? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 18 sausio 2013 - 13:28
Sveikos nuotakos, busimos nuotakos ir kt., artėja mūsųs diena irnerandu jokių atsiliepimų apie gęlių salonus kaune. Jei turite patirties ar teko susidurti su puokštėmis prašau pasidalinkite patirtimi, įspūdžiais, komentarais, bei pastabomis apie kauno gėlių salonus ar floristes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2013 01 31, 23:45)
Sveikos nuotakos, busimos nuotakos ir kt., artėja mūsųs diena irnerandu jokių atsiliepimų apie gęlių salonus kaune. Jei turite patirties ar teko susidurti su puokštėmis prašau pasidalinkite patirtimi, įspūdžiais, komentarais, bei pastabomis apie kauno gėlių salonus ar floristes ax.gif

Me savo vestuvems imame ne floristus , o samdome dekoratorius. Tai priklauso, kas konkreciai reikalinga smile.gif
Atsakyti
aciu uz pasidalinima, bet nejau daugiau mergaiciu nera kas kaune geytes daresi? g.gif
QUOTE(Benuvita @ 2013 02 01, 02:06)
Me savo vestuvems imame ne floristus , o samdome dekoratorius. Tai priklauso, kas konkreciai reikalinga  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2013 02 04, 15:05)
aciu uz pasidalinima, bet nejau daugiau mergaiciu nera kas kaune geytes daresi? g.gif

Aš esu radusi "Baltos svajos" ir "Du žiedeliai", abi dirba namuose smile.gif
Atsakyti
Aš dariausi Megoje prieš 3 metus. Rezultatu tikrai patenkinta buvau...
Atsakyti
Mūsų šventės puokštėmis rūpinosi Linažiedis. Esu labai patenkinta rezultatu bei bendravimu thumbup.gif O erdvėms, kuriose vyko šventė, puošti samdėme dekoratorę. Ji dar tik pradedanti, tačiau tikrai nenuvylė thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2013 02 06, 11:28)
Mūsų šventės puokštėmis rūpinosi Linažiedis. Esu labai patenkinta rezultatu bei bendravimu  thumbup.gif O erdvėms, kuriose vyko šventė, puošti samdėme dekoratorę. Ji dar tik pradedanti, tačiau tikrai nenuvylė  thumb_yello.gif

Gal gali papasakoti placiau apie dekoratore. Kaip puoset ir kiek sumokejot. Ir apie Linaziedi, nes kaip tik susirasinejau ir galvoju gal jos prasysiu kad puokstes padarytu ir visa kita...
Atsakyti
Negaliu tyleti ir nepapasakoti skaudzios savo drauges patirties su floriste kuri ka tik cia parase (jos nike "nannete") verysad.gif si floriste puokstes ir visa kita dekoracija daro tikrai PIGIAI, bet siuo atveju pigu lygu liudna, sugadinta nuotaika ir nusivilimas verysad.gif pernai rugsejo men. tekejo mano geriausia drauge ir si floriste puose jos vestuves, jaunosios, pirslienes ir pamergiu puokstes (pamergiu puokstes turejo buti segamos ant rieso, bet ta minti palaidojome vos pamate kompozicija) visos puokstes isbyrejo jas tik paemus pirma karta i rankas smile.gif tai kas per floristas, kad daro tokias puokste kuriu negali pasiimti doh.gif jaunosios puokste subyrejo dar net neatvaziavus i baznycia teko komponuoti is pirslienes, 2 pamergiu (viso buvo 5 ) puokstes visiskai "isgriuvo" liko tik pagrindas net nepasiekus fotosesijos vietos,vos atlaike baznycioje nors puosteles visa kelia graziai gulejo dezutese iki baznycios ir fotosesijos vietos, ir jas teko ismesti. del to negalejome igyvendinti keliu fotografo sugalvotu neblogu ideju verysad.gif siaubas o ne puokstes, zalias kiausinis butu patikimesnis negu tos vadinamos puokstes. oi kaip uzvire pyktis kai vadinamoji "floriste" pasiskelbe sioje temoje gun_bandana.gif gun_bandana.gif
baznycios puosimo negaliu komentuoti, nes jis man neistrigo, o stalo papuosimai taip pat nuvyle, as nepriekabi man viskas grazu, bet kai atvyksti i sodyba ir pamatai nuvytusias geles tai jau virsune, galima diskutuoti tas grazu anas negrazu, bet nuvytusios geles doh.gif dar karta pabreziu vestuves buvo rugsejo gale jokio karscio, net saltoka o geles nuvytusios verysad.gif
va issiliejau ir noriu perspeti visas nuotakas bukite atsargios smile.gif
p.s. gal kitoms pasiseke geriau negau mano draugei smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju gėlių saloną "Pas Lidiją" smile.gif Padarė nuostabią puokštę ir butonjerę, visiškai atitinkančią tai, ko norėjome. Taip pat, parengė nuostabias puokštes stalams papuošti. Ir viskas už labai prieinamą kainą. Kai užsakinėjome gėles, atrodė labai jau paprastutis salonas, iš kurio kažko tokio ypatingo galima ir nesitikėti, bet džiaugiuosi, kad pasiieškojau atsiliepimų ir radau labai daug gerų žodžių apie šį saloną ir jais patikėjau. Dabar rekomenduoju pati 4u.gif
Atsakyti