Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(Renalta @ 2012 04 03, 22:05)
gal kas gali patarti kur galima butu vilniuje nusipirkti dirbtiniu geliu?
su sese zadame papuosimus daryti is dirbtiniu geliu tik nelabai zinau kur ju galima nusipirkti  g.gif

Gariūnai smile.gif ten tikrai rasi
Atsakyti
turiu tokia problemele - gal kas zino kontaktus, imones, kuri dazniausiai Vilniaus santuoku rumuose puosia sale...zvakes, tiulis, ziedlapiai...labai norime uzsisakyti, bet nezinau kur juos rasti. Aciu uz bet kokia info. Tai pakankamai skubu...
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2012 04 20, 14:41)
turiu tokia problemele - gal kas zino kontaktus, imones, kuri dazniausiai Vilniaus santuoku rumuose puosia sale...zvakes, tiulis, ziedlapiai...labai norime uzsisakyti, bet nezinau kur juos rasti. Aciu uz bet kokia info. Tai pakankamai skubu...

o santuoku rumu darbuotoju neklausete?
Atsakyti
Sveikos, kur perkate žiedlapius? 4u.gif (pabarstymui išėjus iš bažnyčios g.gif )ir kokios kainos 4u.gif ?
p.s. Vilnius
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 07 17, 01:31)
Sveikos, kur perkate žiedlapius? 4u.gif  (pabarstymui išėjus iš bažnyčios g.gif )ir kokios kainos 4u.gif ?
p.s. Vilnius

geliu turgeliuose
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 07 17, 01:31)
Sveikos, kur perkate žiedlapius? 4u.gif  (pabarstymui išėjus iš bažnyčios g.gif )ir kokios kainos 4u.gif ?
p.s. Vilnius

Konarskio gatveje geliu turgelyje, maiselis kainuoja 10Lt. As pirkau 3 maiselius tam, kad prie baznycios pabarstytu tai net per daug ju buvo.
Atsakyti

Manau ji neblogai padaro puokstes tik tiek, kad pas ja tikrai yra zymiai brangiau nei kur kitur. Ji net kaina vengia pasakyti. Pries savo vestuves jai du kartus rasiau uzklausima del konkrecios puokstes - nieko neatrase. Nuvaziavus irgi venge pasakyti konkrecia suma, klausia kaip noriu jaustis per vestuves. Aisku, kad gerai jaustis, bet nereiskia,kad uz ta pacia puokste, as turiu permoketi pas ja vos ne tris kartus. Savaja puokste uzssisakiau ne pas ja. Ji man atsiejo 3 k pigiau, bet buvo tikrai labai grazi. Bet kas turite pinigu ir norite investuoti i puokste, tai manau Nijole ja padarys grazia. Bet tai nereiskia, kad visur kitur padarys zymiai prasciau.

QUOTE(Power-Lady @ 2012 03 14, 23:26)
Bendravau su Nijole iš ''Nijoles gėlės per parodą "Mūsų vestuvės" - tai man ji labai patiko. Peržiūrėjau katalogą su darbais -tai radau draugų net vestuves smile.gif Patiko, kad pasakius vestuvių stilių ir ko norėčiau - pasiūlo tikrai įdomių ir originalių variantų, bet kiek supratau tikrai nėra prie pigių florisčių. Pavyzdžiui, pasakiau, kad mastau apie retro stilių ir noriu žvakių, bet kad nebūtų brangu. Man jos pasiūlyta idėja visai patiko - vaza su vandeniu ir cilindrine žvake, juostelė pagal vestuvių spalvą ir šiek tiek plaukiojančių žiedų. Dar galima veidrodį dėti. Kiek supratau preliminariai - tas malonumas ant stalo apie 40-50 Lt atsieitų.

Be to, per parodą ant gyvai buvo paregusi gėlių kompozicijų ir tikrai nematytų gėlių, kurios mane pakerėjo -atrodė kaip koralai  raudoni. Bet kaina vieno stiebelio apie 10 Lt.

Atsakyti
Merginos as nebezinau ka daryti. Noriu kad kas nors sukurtu man toki varianta kaip foto. Kelios skirtingos vazeles su spalvingom merktom gelem. Ale retro vaizdelis. Parasiau daugybei salonu, bet visi siulo puokstes, is kuriu man niekas nepatinka. Visa ta vestuvine floristika, imantrios puokstes ir t.t. man taip negrazu... doh.gif verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 07 27, 12:18)
Merginos as nebezinau ka daryti. Noriu kad kas nors sukurtu man toki varianta kaip foto. Kelios skirtingos vazeles su spalvingom merktom gelem. Ale retro vaizdelis. Parasiau daugybei salonu, bet visi siulo puokstes, is kuriu man niekas nepatinka. Visa ta vestuvine floristika, imantrios puokstes ir t.t. man taip negrazu... doh.gif  verysad.gif

manau tokio stiliaus floristika daugiau uzsiima individuoliai dirbancio floristes
smile.gif
Atsakyti
Net įdomu pasidarė, todėl jie (floristai) to neapsiima daryt? Čia juk taip nesunku ir miela. Didžiausia problema - reikalingas kiekis indelių. g.gif Kuo jie motyvuoja atsisakinėdami?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 07 27, 14:18)
Merginos as nebezinau ka daryti.

nu man ir nesuprantama atsisakymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2012 07 27, 16:48)
nu man ir nesuprantama atsisakymas g.gif

Gal jiems neapsimoka smile.gif Geriau daryti dideles, gigantiškas puokštes biggrin.gif

Mes irgi norim kelių nedidelių vazų su gėlėm (labai minimaliu jų kiekiu), tai aš galvoju net neprašyti florisčių- vazas vistiek pirksim patys, tai ir gėles greičiausiai nupirksim ir pamerksim patys smile.gif
Atsakyti