Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(rutalis @ 2012 02 07, 15:10)
sveikos smile.gif gal galite pasakyti kas turi pasirupinti pirslienes puokste? ji pati ar jaunieji? kaip jus darote?

siais laikais daznai rupinasi jaunoji bet susimoka pirsliene, buna ir jaunoji sumoka cia pagal susitarima, o labai daznai atvaziuoja abi ir renkasi pasitardamos taip kad cia susitarimo ir santykiu reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noreciau paklausti Jusu patarimo kur Kaune butu galima uzsisakyti vestuvine puokste? Gal zinote geru salonu ar kokia gera floriste?

Buciau labai dekinga uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

aš ieškau geros floristės Vilniuje, kad pagamintų jaunosios ir pamergių puokštes, bei floristės Ukmergėje, kad pagamintų salės papuošimui puokštes smile.gif Gal galite ką nors rekomenduoti? Ačiū
Atsakyti
ar visos floristes ima 100 proc. avansa pries kelias savaites iki sventes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 02 01, 09:45)
ir as svarstau uzsisakyti puokste  is sio salono
tik dar laiko yra tai svarstau  g.gif

Bendravau su Nijole iš ''Nijoles gėlės per parodą "Mūsų vestuvės" - tai man ji labai patiko. Peržiūrėjau katalogą su darbais -tai radau draugų net vestuves smile.gif Patiko, kad pasakius vestuvių stilių ir ko norėčiau - pasiūlo tikrai įdomių ir originalių variantų, bet kiek supratau tikrai nėra prie pigių florisčių. Pavyzdžiui, pasakiau, kad mastau apie retro stilių ir noriu žvakių, bet kad nebūtų brangu. Man jos pasiūlyta idėja visai patiko - vaza su vandeniu ir cilindrine žvake, juostelė pagal vestuvių spalvą ir šiek tiek plaukiojančių žiedų. Dar galima veidrodį dėti. Kiek supratau preliminariai - tas malonumas ant stalo apie 40-50 Lt atsieitų.

Be to, per parodą ant gyvai buvo paregusi gėlių kompozicijų ir tikrai nematytų gėlių, kurios mane pakerėjo -atrodė kaip koralai raudoni. Bet kaina vieno stiebelio apie 10 Lt.
Atsakyti
Kas jau daretes puokstes, sakykite, prasau, kaip geles rusis itakoja puokstes kaina?
Pvz, kurios buna brangiausios? Kurios pigesnes?
Sezonas vasara: liepos menuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 04 03, 10:47)
Kas jau daretes puokstes, sakykite, prasau, kaip geles rusis itakoja puokstes kaina?
Pvz, kurios buna brangiausios? Kurios pigesnes?
Sezonas vasara: liepos menuo  ax.gif

Visos įprastos gėlės kainos Jums neiškels, nes daugumą galima gauti ištisus metus. Kainą iškelia nesezoninės gėlės, kurios paprastai būna labai brangios. Pvz.: liepą nėra galimybės gauti tulpių, bijūnų, vėdrynų , o jeigu juos užsako kaina būna pebrotiška, taip pat Cymbidium orchidėjų sezonas baigiasi - todėl jos labai išbrangsta, dalies orchidėjų sezonas dar nepradidėjas, todėl jos taip pat brangios būna.
Liepos mėnesę gausite visas visiems įprastas gėles normaliomis kainomis ir tai neturėtų įtakoti puokštės kainos ar pasirinksite rožes ar frezijas.. schmoll.gif frezijos pigesnės, bet susideda daugiau, kadangi jos mažutės, rožės brangesnės - bet stambesnės, atitinkamai jų reikia mažiau...žodžiu kaip sakoma "tas ant to" 4u.gif
Atsakyti
O gal galite parasyti, kokios geles buna geguzes pacioje pradzioje? Ar bijunu, vedrynu jau bus?
Aciu labai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa000: 03 balandžio 2012 - 10:50
QUOTE(mmmune @ 2012 04 03, 11:05)
Visos įprastos gėlės kainos Jums neiškels, nes daugumą galima gauti ištisus metus. Kainą iškelia nesezoninės gėlės, kurios paprastai būna labai brangios. Pvz.: liepą nėra galimybės gauti tulpių, bijūnų, vėdrynų , o jeigu juos užsako kaina būna pebrotiška, taip pat Cymbidium orchidėjų sezonas baigiasi - todėl jos labai išbrangsta, dalies orchidėjų sezonas dar nepradidėjas, todėl jos taip pat brangios būna.
Liepos mėnesę gausite visas visiems įprastas gėles normaliomis kainomis ir tai neturėtų įtakoti puokštės kainos ar pasirinksite rožes ar frezijas.. schmoll.gif frezijos pigesnės, bet susideda daugiau, kadangi jos mažutės, rožės brangesnės - bet stambesnės, atitinkamai jų reikia mažiau...žodžiu kaip sakoma "tas ant to"  4u.gif

aciu - supratau, kad bijunu mano puokstej nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 04 03, 11:50)
O gal galite parasyti, kokios geles buna geguzes pacioje pradzioje? Ar bijunu, vedrynu jau bus?
Aciu labai wink.gif

Ateikite štai į šią temą: TEMA čia kalbame apie visu rūpimus klausimus dėl gėlių ir puokščių mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas gali patarti kur galima butu vilniuje nusipirkti dirbtiniu geliu?
su sese zadame papuosimus daryti is dirbtiniu geliu tik nelabai zinau kur ju galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
Gal galit Kaune ka nors rekomenduoti,man labai patiko 'pas Lidija' puoksciu tikrai yra graziu,bent is nuotrauku,o ,kad rast kazka panasaus Kaune... g.gif
Atsakyti