QUOTE(kontraversija1 @ 2011 10 28, 23:58)
Galiu rekomenduoti savo Ji ne is Klaipedos,bet man geles be problemu pristate i namus. Puokstes tiek mano, tiek pamergiu pranoko visus lukescius Buvau labai patenkinta
Sonata Valaitienė
861457430
844175012
kvietkininke@gmail.com
Sonata Valaitienė
861457430
844175012
kvietkininke@gmail.com
O iš kokio miesto ši floristė?
QUOTE(ramronda @ 2012 01 08, 01:16)
Galiu rekomenuoti floristę Dovilę, "Du žiedeliai" www.duziedeliai.lt labai gražios puokštės, maloniai aptarnauja klientus ir derina viską, prie vestuvių tematikos, spalvų, sezono ir t.t. Nedaro visko atmestinai, kad tik "bile" padaryt
Kad Dovilė Londone antri metai gyvena Puokštes jos mama daro
QUOTE(ginatre87 @ 2012 01 14, 22:18)
Gal zinot gera floriste panevezyje?
Labai gerai puokštes daro gėlių salone esančioj Super Neto parduotuvėje. Pati išbandžiau, tik dar ne vestuvėms. Tai puikus kainos ir kokybės santykis. Neišpučia kainų tik dėlto kad vestuvės. Čia rašė dar kažkas apie tą saloną ir rekomendavo.
QUOTE(medic @ 2012 01 25, 22:20)
man per vestuves puokste ir sales papuosimus dare bbdizainas.lt
Tikrai labai rekomenduoju. Dirba visoje Lietuvoje. tikrai nenusivilsite
Tikrai labai rekomenduoju. Dirba visoje Lietuvoje. tikrai nenusivilsite
o tai jie gali atvezti geles i bet kiri miesta ?
o kiek jie uz tai ima?
Sveikos .
As geles uzsakinejau ''Nijoles geles'' ,likau patenkinta ,kainos nemazos ,bet geles sviezios ,puoksteles grazios ,dar ir po savaites mano puokste ant stalo vazelej stovi
As geles uzsakinejau ''Nijoles geles'' ,likau patenkinta ,kainos nemazos ,bet geles sviezios ,puoksteles grazios ,dar ir po savaites mano puokste ant stalo vazelej stovi
QUOTE(dr. @ 2012 01 31, 18:09)
Sveikos .
ir as svarstau uzsisakyti puokste is sio salono
tik dar laiko yra tai svarstau
QUOTE(Elenora @ 2012 01 12, 18:31)
O iš kokio miesto ši floristė?
Is Silutes Yra daugiau jos darbu facebook'e (kvietkelis)
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2011 12 08, 17:58)
matau kad buvo bijunu puokste ir as apie tokia galvoju
jeigu nepaslaptis kiek tokia kainavo?
jeigu nepaslaptis kiek tokia kainavo?
Tiksliai nepasakysiu, nes net nepaziurejau kiek mano puokste viena kainavo, bet apytiksliai 200lt
Gal galetumete rekomenduoti gera floriste mazeikiuose?