Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(*nikituke* @ 2009 07 25, 15:23)
as ir galiu rekomenduoti floriste vln, tikrai originaliai daro, kam idomu galiu atsiusti savo vestuviu puokstyte, pamergyciu, ir masinu puosima! 100% proc likau patenkinta  biggrin.gif

Labukas,

o kokios kainytės? smile.gif Labai nesikandžioja? blush2.gif Ir aš norėčiau nuotraukytes pamatyti... rolleyes.gif
Atsakyti
gal ka galite rekomenduoti gera floriste kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 07 25, 15:23)
as ir galiu rekomenduoti floriste vln, tikrai originaliai daro, kam idomu galiu atsiusti savo vestuviu puokstyte, pamergyciu, ir masinu puosima! 100% proc likau patenkinta  biggrin.gif

Labai butu idomu pamatyti nuotraukeles smile.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduoti floristes is kelmes thumbup.gif viska man padare super, taip kaip norejau thumbup.gif galiu atsiusti foto biggrin.gif
Atsakyti
As ir ieskau geros floristes Kaune...noriu puokstes is kaliju ir roziu cool.gif nezinau,kaip gausis kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 23, 17:10)
Siandien einu susitikti su viena floriste, kuri turi salona stikliu gatveje. Sake - kainos normalios. Pabandysiu.  Aciu.

as jau dariausi stikliu g.man labai patiko.jie dirba tik su uzsakymais tai visos puokstes,sales papuosimai buvo padaryti be priekaistu.super.(matosi,kad zmones ismano savo darba ir specializuojasi ties vestuviu papuosimu)kainos labai normalios.tel.868778411
Atsakyti
o as savo puokste pasidariau pati biggrin.gif tiesiog Stoties turguje nusipirkau reikiama skaiciu kaliju, apvyniojau kiek reikia baltu kaspinu ir susmeigiau smeigtukais su perlinemis "galvytemis" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 31 liepos 2009 - 15:22
Vestuvių puokštę, butonjeres, svočios puoštę ir pamergių apyrankes dariau pati, nieko sudėtingo. O gėles labai pigiai nusipirkau Kalminoje Kaune (gėlių sandėlys Tilžės gatvėje), tik reik iš anksto užsisakyt. Už 180lt paėmiau apie 60 kalijų, bergraso kelis kuokštus ir gubojos pundą. Sakyčiau labai nebrangiai ax.gif
Atsakyti
savo vestuvine puokste likau labai patenkina, dare kaune Snieguole smile.gif jei kas pamokintumete kaip ideti foto, tai ideciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2009 07 31, 16:20)
o as savo puokste pasidariau pati  biggrin.gif  tiesiog Stoties turguje nusipirkau reikiama skaiciu kaliju, apvyniojau kiek reikia baltu kaspinu ir susmeigiau smeigtukais su perlinemis "galvytemis"  biggrin.gif

ir tikrai graziai gavosi smile.gif

Papildyta:
as dabar irgi ieskau salono kaune, skaiciau, kad apie fitodizaino studija gerai atsiliepia, bet kai paziurejau kainas, tai dabar ir nezinau, ar tikrai verta ten eit..
Atsakyti
QUOTE(Sigutia @ 2009 08 04, 16:16)
savo vestuvine puokste likau labai patenkina, dare kaune Snieguole smile.gif jei kas pamokintumete kaip ideti foto, tai ideciau  ax.gif

Viena tokia puiki Snieguolė yra ir Klaipėdoje blink.gif thumbup.gif (sutapimas), dirba nenuvalkiotu stiliumi, gėlių fanatė. Jei kam reiks, sužinosiu adresą mirksiukas.gif

O brolio vestuvėms aš pati viską pasidariau: ir pamergėms, ir ant auto, ir jaunosios perdariau, nes kai parsinešė, tai vos neapsiverkė fear.gif

O GĖLES PERKU TIK IŠ GĖLIŲ BAZĖS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 06 rugpjūčio 2009 - 17:04
Galiu parekomenduoti puikią floristę Nijolę Vilniuje. Jos puokštės ne tik originalios, bet ir gėlės visada labai šviežios, puikiai išsilaiko visą šventę bei po to, gavusios vandens dar labai ilgai žydi!

Čia jos puslapis:
http://www.nijolesge...os-puokste.html

Aš pati visada tik pas ją perku gėles mirksiukas.gif
Atsakyti