Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(indrita88 @ 2011 08 15, 06:40)
man nerealus ju darbai! Pati jau seniau uztikau ta puslapiuka wub.gif Tik kazin ar i kitus miestus pristato... Jei buciau is Kauno, net nesvarstydama rinkciausi juos wub.gif  wub.gif

Nepažystu jų ir nedarau jokios reklamos, bet žiūrit į jų darbus, atsigavo širdis. Viskas taip, kaip turi būti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musu svente jau praejo ir as Vilniuje rekomeduociau salona "Pas Lidija". Kai ieskojau siame forume info apie vestuvine floristika Vilniuje, susidare toks ispudis, kad be 1000 lt gelems net nera ko rodytis. Pavyko prasisukti vos ne dvigubai pigiau, turint omeny, kad mano pacios puokste buvo is brangiu geliu, kuriu ten reikejo nemazai. Vos ne visos vestuvese dalyvavusios merginos priejo ir pasake, kad sales kompozicijos - reto dailumo ir subtilumo.

Salone bendravau su pacia p. Lidija.

Ikeliu puostes nuotrauka ir sales (is arciau gaila neturiu).

https://picasaweb.go...193315895933042

https://picasaweb.go...562926091748002
Atsakyti
Sveikos visos, norejau pasakyti, jog Kaune, salone "Tarp geliu" puokstes nepatarciau darytis.. As uzsisakinejau pries menesi, leliju ir roziu puokste, siunciau jiems nuotrauku daug kokioa puokste isivaizduoju ir jos zadejo, kad bus tokia kokios noriu, tokia kaip nuotraukose, taciau nuvykus paimti puokstes buvo ne leliju o roziu puokste su keliais leliju ziedeliais, spalva buvo visai kitokia negu prasiau, ir stilius buvo visiskai kitoks negu kaip nuotraukuose.. Sumoketi reikejo 250lt uz puokste. Buvau labai nusivylusi ju darbu ir niekam nepatarciau ten vykti, nes prizada visko ko pacios padaryt negali.. man paklausus kodel cia roziu puokste o ne leliju tai atsake, kad neissiskeide lelijos tai nieko padaryt negalejom..
Atsakyti
super "bbdizaino" puslapiukas labai skoninga ir grazu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute :): 20 rugpjūčio 2011 - 21:35
Pasidalinsiu savo patirtimi. Savo puokštę įsivaizdavau paprastą, kad ir iš pievų gėlių, bet kartu ir kažką kitokio blush2.gif Užsakinėjau puokštes, mašinos papuošimus, gėlytes į plaukus ir buntjetes Kaune Rožių patalas. Iki "paskutinės minutės" taip ir nesugalvojau kokių gėlių norių vestuvėse, tai teko pasitikėti jų skoniu. Ir buvau labai nustebusi, kai pamačiau puokštes ir papuošimus. Puokštelės buvo, kokias ir įsivaizdavau, paprastos ir kartu gražios. Nors papuošimus bandė sugadinti kruša ir lietus, neiškrito nei viena gėlė. Mama kai prireikia, ten užsako butelių ar kokios dovanos puošimą iš gyvų gėlių. Niekada nenusivilia ir visada būna nuostaba, kaip taip galima sugalvoti...
Rekomenduoju, bent jau nuvažiuokit pažiūrėti į saloną....
Atsakyti
Vestuvėms užsisakinėjau puokštę nuotakai, jaunikiui gėlytę į atlapą, stalo puokštę, mašinos papuošimus ir žiedlapių barstymui iš "Florisimos". Atsiliepimus palieku tik vidutiniškus, kadangi mano, nuotakos, puokštės gėlytės pradėjo kristi jau įsėdus į mašiną, taip ir barsčiau aš jas po visą Vilnių, nors nei kračiau aš tos puokštės, nei ką.. schmoll.gif Tai nuvylė labai. Galiausiai vakare, kai mečiau puokštę netekėjusioms merginoms, gėlytės išlakstė po visą pievą lotuliukas.gif Teko visoms po žiedelį biggrin.gif Gėlės tokios "ale jau ant vytimo" (ypač tos, kur mašinos papuošimams). O kainos irgi neblogos... Žodžiu, kaina neatitinka kokybės...
Atsakyti
Praejo ir musu svente, todel drasiai galiu rekomenduoti Klaipedoje geliu salona "Mazoji smilga" www.mazojismilga.lt ir ju florista Antana (pastaba: ju tinklalapyje net nesimato to grozio, ka jie galiu pasiulyti). Savo sventei uzsakynejome nuotakos puokste, gelytes i plaukus, jaunikio butonjere ir stalo papuosima sventes vietoje - tobulai!!!! viskas kaip ir isivaizdavome, o kainos palyginus su kitomis vietomis netgi labai atitinka kokybe. 10 balu! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pagal darbus, stilių lyg ir išsirinkau gėlių saloną "Nijolės gėlės" vestuvių puokštei.
Tik šiek tiek bijau, kad kainos gali būti tikrai didelės ten...
Todėl turiu kitą alternatyvą - Indigo gėlės.

Gal galite ką nors blogo/gero pasakyti apie šiuos du salonus?

Ačiū
Atsakyti
sveikos, siauliuose rekomenduociau salona Tarp ziedu, Vytauto gatveje as ten dariausi savo puokste, padare tokia kokia ir tikejausi, aptarnavimas puikus, floriste ne karto skambino ir taresi, siule savo idejas. Likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,na va noreciau parasyti ,kad labai nusivyliau isliaupsinta Lina is "LINOS GELES" verysad.gif gaila,kad pradzioje atrode tokia miela ir patikima doh.gif kai vyras atveze geles ta diena ....nenoriu prisiminti,kiek nervu kainavo...blogiausia,kad zmogus daugiau telefono taip ir nebekele.Taip tikrai nedirbama,galejo bent ispeti,ka d nebus to ar ano,o cia ta diena ......Zodziu gaila,kad zmones taip paveda...tikiuosi niekam nebebus tokios situacijos ax.gif
Sekmingo planavimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduksi: 14 rugsėjo 2011 - 15:26
Dar šviežios emocijos po vestuvių. Puokštė tebestovi ant stalo:)
O jau šešta diena po vestuvių.

Tad pagyros ir rekomendacijos salonui "Nijolės gėlės".
Visiškai atsidaviau į jų rankas ir net nežinojau, kokios gėlės bus pas mane, nes tų, kurias aptarėme iš pat pradžių negalėjo užsakyti. Rezultatas - daaug pagyrų puokštei, man ji aišku viena gražiausių kada nors matytų lotuliukas.gif Bet tikrai laabai patenkinta jų darbų.
Papuošimus ceremonijos vietai taip pat darė jų salonas - irgi skoninga ir gražu.

Kaip ir rašo savo tinklapyje, jie priderina puokštę pagal nuotakos stilių, charakterį ir veido bruožus. Iš pradžių tai skambėjo juokinai, bet pasitvirtino smile.gif

Didelis pliusas.
Atsakyti
mes naudojomės ISdeco paslaugomis 4u.gif
http://www.facebook....1...pe=1&ref=nf
http://www.facebook....1...&permPage=1
Mano puokštė ir stalo dekorui kompozicijos. Gaila neturiu mašinu papuošimu foto, laukiam fotografu darbelio blush2.gif
Floristė nuostabi, šiltas, malonus ir itin aktyvus žmogus thumbup.gif tiesiog trykšta emocijom, energija ir idėjomis. tereikia duoti užuomina o ji jau žino ko tu nori, labai greitai susikalbėjome ir supratome viena kita tongue.gif džiaugiuosi kad kreipėmės į Ineta wub.gif
Atsakyti