Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(Summer_Wine @ 2011 07 04, 19:30)
O,gal kas zino ar butu  galima spalio pradzioj gauti puokste is amariliu ? unsure.gif

laisvai gausite,tik spalvą išsirinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutka @ 2011 07 04, 20:29)
laisvai gausite,tik spalvą išsirinkite mirksiukas.gif

Aciu,kad atsakete!
Reiskia del puokstes beveik nuspresta smile.gif O gal pasakysit,ar jie gerai atlaikytu man visa diena?
Atsakyti
QUOTE(Summer_Wine @ 2011 07 04, 22:41)
Aciu,kad atsakete!
Reiskia del puokstes beveik nuspresta  smile.gif  O gal pasakysit,ar jie gerai atlaikytu man visa diena?

spalį tikrai atlaikys..tik kotai jų trapūs, nespauskit labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutka @ 2011 07 04, 22:14)
spalį tikrai atlaikys..tik kotai jų trapūs, nespauskit labai smile.gif

Dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
gal kuri uzsisakinejote geles pas Lina Tarakeviciute? ax.gif cio jos internetinis psl http://linosgeles.lt/
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 11, 23:11)
gal kuri uzsisakinejote geles pas Lina Tarakeviciute? ax.gif  cio jos internetinis psl http://linosgeles.lt/

As uzsakiau smile.gif , tikiuosi puokste graziai atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 07 12, 22:33)
As uzsakiau  smile.gif , tikiuosi puokste graziai atrodys  g.gif

O kada Jusu svente? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijune75 @ 2011 07 13, 18:41)
O kada Jusu svente?  wub.gif

Musu vestuves rugpjucio 20 diena, as ir sau uzsakiau puokste ir pamergem, taip pat jaunikiui pabroliam, ziedlapius, geles tortams papuosti, ir viska pas Lina.
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 07 13, 22:41)
Musu vestuves rugpjucio 20 diena, as ir sau uzsakiau puokste ir pamergem, taip pat jaunikiui pabroliam, ziedlapius, geles tortams papuosti, ir viska pas Lina.

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif Turiu dar daug laiko,bet girdejau ne viena gera atsiliepima apie ja,tai gal reikes ir man tada pas ja apsilankyti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ainetux @ 2011 06 14, 14:53)
Laba,
kaune rekomenduociau www.bbdizainas.lt

Koks geras puslapis! Nerealus darbai ju wub.gif

Papildyta:

Na tikrai mane jie laaaabai sudomino, gal kuri ten daresi jaunosios puokste? Ar kainos labai kandziojas? smile.gif
Atsakyti
Merginos o gal kuri daretes puokste pas Mindauga . Dirba chemijos g. ir Mickeviciaus g. UAB Santini berods vadinasi firma. g.gif Nerandu jokiu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(ainetux @ 2011 06 14, 14:53)
Laba,
kaune rekomenduociau www.bbdizainas.lt

man nerealus ju darbai! Pati jau seniau uztikau ta puslapiuka wub.gif Tik kazin ar i kitus miestus pristato... Jei buciau is Kauno, net nesvarstydama rinkciausi juos wub.gif wub.gif
Atsakyti