QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 16, 09:50)
Aš įsivaizdavau, kad turėtų kainuoti bent jau virš tūkstančio tai jau tikrai. Manau 680 lt visai padori kaina, aišku priklauso, kiek ten darbo buvo įdėta.
Išnaršiau visus minėtus šioje temoje tinklapius, tai išvis pasimečiau dėl puokštės, man regis tai bus sunkiausiai sutvarkoma smulkmena. www.paslidija.lt tikrai didelė pasiūla ir yra gražių puokštyčių, galvoju apie kalijas, bet nežinau, ar jos tinka prie manęs
o rožės baisu, kad kraščiukai paruduos, nekaip atrodys baltutėlės su rudais apvadais
Ką pastebėjau, kad daugelio puokščių kotai masyvūs gaunasi, atrodo gėlyčių ir neperdaugiausia, bet kotų masės tai daug, nesinorėtų tokios puokštės, kur vos į delną telpa, bet žiedų tai daug norėtųsi
užjaučiu aš floristes, kai ateina tokios kaip aš nežinančios, ko nori, bet kartu ir su nerealiais norais
Dar labai priklauso ir nuo miesto. Vilniuj, kiek ieskojau, tai maziau 1500 Lt su ziburiu nerasi, todel pasisamdziau mergina is Kauno. Kita vertus, ir sventem pusiaukelej, tai nebuvo didelio skirtumo, is kur vaziuoti.
As, beje, zinojau, ko noriu, tai gal del to nebuvo problemu