Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 15, 14:25)
Dauguma rasot, kad ir puoksteles floriste dare ir masinas, sale puose, o kiek tai kainuoja? turbut dideles sumos ir kuklioms vestuvems geriausia paciai puostis sale ir masinas, kaip jus manot?

Na, nezinau, kas yra dideles sumos..
Atsakyti

Labu smile.gif

Ar galima su floriste susitarti kad papuostu masina, baznycia, stala ir sventes patalpas. Vestuves vasara, o galva jau dabar sprogsta, bemieges naktys.. As tik noriu, kad viskas pasisektu .. blink.gif
Papildyta:

Dauguma rasot, kad ir puoksteles floriste dare ir masinas, sale puose, o kiek tai kainuoja? turbut dideles sumos ir kuklioms vestuvems geriausia paciai puostis sale ir masinas, kaip jus manot?

Labs,

Mane tie patys klausimai kankina biggrin.gif Net nenutuokiu.. g.gif

Papildyta:
As internete nusiziurejau viena puslapi, ten tiek daug graziu puoksciu!!! Gal kuri nors saketes puokstes is sios studijos?

http://www.fitodizai...group=7&lang=lt

Atsakyti
QUOTE(paze @ 2010 11 15, 23:03)

Mane tie patys klausimai kankina biggrin.gif Net nenutuokiu..  g.gif

Man baznycia, sale, mano puokste, vyrui butonjete kainavo apie 680 Lt. Dar iskaiciuoti reikia ir kura, nes floristei teko suvazineti apie 100 km iki visu vietu.
Masinos nepuosem, nes labai daug reikejo austostradom vaziuoti, o taip, kaip norejau puosti, butu buve keblu, nes tvirtinimas labai menkas. Kita vertus, masina buvo pati is saves pakankamai puosni tongue.gif
Atsakyti
Aš įsivaizdavau, kad turėtų kainuoti bent jau virš tūkstančio tai jau tikrai. Manau 680 lt visai padori kaina, aišku priklauso, kiek ten darbo buvo įdėta.
Išnaršiau visus minėtus šioje temoje tinklapius, tai išvis pasimečiau dėl puokštės, man regis tai bus sunkiausiai sutvarkoma smulkmena. www.paslidija.lt tikrai didelė pasiūla ir yra gražių puokštyčių, galvoju apie kalijas, bet nežinau, ar jos tinka prie manęs ax.gif biggrin.gif o rožės baisu, kad kraščiukai paruduos, nekaip atrodys baltutėlės su rudais apvadais biggrin.gif
Ką pastebėjau, kad daugelio puokščių kotai masyvūs gaunasi, atrodo gėlyčių ir neperdaugiausia, bet kotų masės tai daug, nesinorėtų tokios puokštės, kur vos į delną telpa, bet žiedų tai daug norėtųsi lotuliukas.gif tongue.gif užjaučiu aš floristes, kai ateina tokios kaip aš nežinančios, ko nori, bet kartu ir su nerealiais norais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 16, 09:50)
Aš įsivaizdavau, kad turėtų kainuoti bent jau virš tūkstančio tai jau tikrai. Manau 680 lt visai padori kaina, aišku priklauso, kiek ten darbo buvo įdėta.
Išnaršiau visus minėtus šioje temoje tinklapius, tai išvis pasimečiau dėl puokštės, man regis tai bus sunkiausiai sutvarkoma smulkmena. www.paslidija.lt tikrai didelė pasiūla ir yra gražių puokštyčių, galvoju apie kalijas, bet nežinau, ar jos tinka prie manęs  ax.gif  biggrin.gif o rožės baisu, kad kraščiukai paruduos, nekaip atrodys baltutėlės su rudais apvadais  biggrin.gif
Ką pastebėjau, kad daugelio puokščių kotai masyvūs gaunasi, atrodo gėlyčių ir neperdaugiausia, bet kotų masės tai daug, nesinorėtų tokios puokštės, kur vos į delną telpa, bet žiedų tai daug norėtųsi  lotuliukas.gif  tongue.gif  užjaučiu aš floristes, kai ateina tokios kaip aš nežinančios, ko nori, bet kartu ir su nerealiais norais  mirksiukas.gif

Dar labai priklauso ir nuo miesto. Vilniuj, kiek ieskojau, tai maziau 1500 Lt su ziburiu nerasi, todel pasisamdziau mergina is Kauno. Kita vertus, ir sventem pusiaukelej, tai nebuvo didelio skirtumo, is kur vaziuoti. smile.gif
As, beje, zinojau, ko noriu, tai gal del to nebuvo problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 16, 10:44)
Man baznycia, sale, mano puokste, vyrui butonjete kainavo apie 680 Lt. 

labai gera kaina sumokejot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 15, 16:25)

o Jus turite susidare vestuviu biudzeteli ir nusprende kiek galit skirti gelems? ax.gif
Galima ir nebrangiai, ir kukliai, ir graziai blush2.gif O kas del dekoravimo paciai,tai nemanau kad tokia ipatinga diena jums reikalingi papildomi rupesteliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2010 10 28, 18:25)
puiki floriste Vilniuje Inesa, pilna originaliu ideju
http://www.inesafloriste.lt/

Ir cia uzsisakinejau, kainos mazos, gerai daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 16, 10:50)
Išnaršiau visus minėtus šioje temoje tinklapius, tai išvis pasimečiau dėl puokštės, man regis tai bus sunkiausiai sutvarkoma smulkmena. www.paslidija.lt tikrai didelė pasiūla ir yra gražių puokštyčių, galvoju apie kalijas, bet nežinau, ar jos tinka prie manęs  ax.gif  biggrin.gif o rožės baisu, kad kraščiukai paruduos, nekaip atrodys baltutėlės su rudais apvadais  biggrin.gif
Ką pastebėjau, kad daugelio puokščių kotai masyvūs gaunasi, atrodo gėlyčių ir neperdaugiausia, bet kotų masės tai daug, nesinorėtų tokios puokštės, kur vos į delną telpa, bet žiedų tai daug norėtųsi  lotuliukas.gif  tongue.gif  užjaučiu aš floristes, kai ateina tokios kaip aš nežinančios, ko nori, bet kartu ir su nerealiais norais  mirksiukas.gif

del florisciu kainos tai priklauso ir nuo floristo ir nuo to kokie asmeniniai norai ir lukesciai,mano drauge praeita pavasary vien uz baznycios papuosima sumokejo 5000lt doh.gif doh.gif baznycia graziai atrode bet kai suzinojau kiek kainavo,,tai nemanau kad verta tiek moket g.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2010 11 17, 21:05)
del florisciu kainos tai priklauso ir nuo floristo ir nuo to kokie asmeniniai norai ir lukesciai,mano drauge praeita pavasary vien uz baznycios papuosima sumokejo 5000lt doh.gif  doh.gif  baznycia graziai atrode bet kai suzinojau kiek kainavo,,tai nemanau kad verta tiek moket g.gif

Tai, kas be ko, kad priklauso ir nuo pacio floristo. Ir nuo noru. Manau, kad visos, ieskodamos floristu, zino, kiek nori ir gali isleist. Mes buvom numate gelems ne daugiau 1000 Lt. Gavosi dar pigiau.
Na, o 5000 Lt tai tikrai nesveika kaina. Juolab, kad baznycioj buni max 1 h.. Nors mes savo kuklius baznycios papuosimus dar panaudojom sodyboj. Kadangi ten buvo tokie pririsami, tai po to sodyboj ant laiptu tureklu tokiu kolonu buvo uzdeta viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2010 11 17, 23:05)
mano drauge praeita pavasary vien uz baznycios papuosima sumokejo 5000lt doh.gif  doh.gif  baznycia graziai atrode bet kai suzinojau kiek kainavo,,tai nemanau kad verta tiek moket g.gif

labai smalsu,kaip papuose uz tokia suma blush2.gif
Ir dar neretai,kunigas diktuoja kaip turi buti papuosta baznycia doh.gif Viena kart leidzia zvakutes isdeti takeli,o jau kai kita kart nueini neleidzia doh.gif taip pat ir su suolu puosimu.O praeita karta tik leido puoksteles pastatyti ir tai tik jie nurode kur jos gali stoveti doh.gif biggrin.gif Baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 18 lapkričio 2010 - 11:32
Merginos gal kuri buvote susidure su floristem is Geliu gaublio, tinklalapis www.geliugaublys.lt. Kaip Ju darbai?
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 11 18, 12:31)
Ir dar neretai,kunigas diktuoja kaip turi buti papuosta baznycia doh.gif Viena kart leidzia zvakutes isdeti takeli,o jau kai kita kart nueini neleidzia doh.gif taip pat ir su suolu puosimu.O praeita karta tik leido puoksteles pastatyti ir tai tik jie nurode kur jos gali stoveti doh.gif  biggrin.gif Baisu

Ir taip buna? schmoll.gif
Atsakyti