Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai tema II

QUOTE(Reduks 85 @ 2010 04 23, 16:00)
Laba diena,gal kuri iš Jūsų užsisakinėjot puokštes konarskio gėlių turgelyje?Kokios kainos? Bendradarbė pasiūlė florisimą arba floristę Nijolę,bet pas ją kainos doh.gif
Būčiau dėkinga už pagalbą mirksiukas.gif

Aš vakar ir šiandien ten pati ieškojau, bet dat neužsakinėjau.
Tai galiu pasakyti, kad kainos mažesnės, nei šeškinės turgelyje..
vienam kioske tai nebrangios iki 100 lt maždaug, na ir brangiau.. turi dideli kataloga graziu puokščių..
Kitam kioske brangesnės.., bet jos turi didesnį gėlių pasirinkimą.. kainos nėra labai didelės.
O šiaip Europoj gali irgi nebrangiai padaryti, šiandien klausiau tai sakė neima už darbą.. maždaug apie 100 lt
Liudvikos gėlės, čia kur Justiniškių norfoj yra nebrangiai gali pasiūlyt.
Atsakyti
QUOTE(garbane25 @ 2010 06 08, 18:21)
Aš vakar ir šiandien ten pati ieškojau, bet dat neužsakinėjau.
Tai galiu pasakyti, kad kainos mažesnės, nei šeškinės turgelyje..
vienam kioske tai nebrangios iki 100 lt maždaug, na ir brangiau.. turi dideli kataloga graziu puokščių..
Kitam kioske brangesnės.., bet jos turi didesnį gėlių pasirinkimą.. kainos nėra labai didelės.
O šiaip Europoj gali irgi nebrangiai padaryti, šiandien klausiau tai sakė neima už darbą.. maždaug apie 100 lt
Liudvikos gėlės, čia kur Justiniškių norfoj yra nebrangiai gali pasiūlyt.

Cia ne i tema pasakysiu.Dauguma zmoniu galvoja,kad floristes ne tik uz geles,bet ir uz darba ima pinigus.Bet,tai netiesa,daugumoje salonu pinigai imami tik uz geles,bent jau Florisimoje,tai tikrai.Atrodo,kad labai brangiai gaunasi,bet tikrai skaiciuojasi tik geles ir medziagos,nesvarbu,kad maza pouokstele,bet jai susinaudoja toks pat geliu kiekis,kaip ir didelisi puokstei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 23, 23:30)
Žinoma galima  mirksiukas.gif www.linosgeles.lt mirksiukas.gif

Aš paklausiau Ditės75 patarimo ir užsisakiau čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Praejo musu svente, tai galiu is sirdies rekomenduoti floriste Jolita is Vilniaus.

Mums dekoravo baznycia, sventes vieta, stalus, masina, padare man puokste, pabroliams ir jaunikiui isagus i atlapa. Musu kambari papuose, ziedlapiais isbarste. Parupino ir ziedlapiu is baznycios iseinant metyti.

Be to dar ir isdeliojo stalo korteles, meniu, zinutes kambariuose.

Viskas buvo suderinta, ne kiciska, labai svelnu ir grazu. Derinama su lauko gelemis.

Be to, pati floriste labai atsakingai ziurejo i savo darba, klause ko pageidautume, koks musu stilius, turejo atsinesusi savo darbu albuma ir galejom rinktis, kas mums labiau patiko.

Ji issprende pati problema, kai kita floriste tos pacios dienos vestuvese neleido iskart deti musu geliu.

Zodziu tikrai mielas, patikimas ir darbstus zmogutis.

Jei kam reikia kontanktu - i az. clap.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Katik atsokau savo vestuves, daug info gavau is sio forumo, todel noriu palikti trumpa savo komentara apie geliu salona Klaipedoje Minijos g. netoli Socialiniu mokslu fakulteto (prie to salono visada stovi masinyte vabaliukas su ramunem). Tai va, as ten uzsisakiau sau vestuvine puokste. Rezultatas gavo tragiskas - nuvaziavus pasiimti puokste viskas buvo ok, tokia kokia ir turejo buti, man tik pasake butinai grizusi pamerk, nes karsta, kad nenuvystu. Kaip liepe taip ir padariau. O po geros valandos kai paeme puokste i rankas ji visa issivyniojo... na zodziu gelytes pabiro ir puokstes kaip nebuta... Siandiena salone man paaiskino, kad as bereikalo ja imerkiau i vandeni, todel ir issivyniojo - tai mano vyras ir paklause, o jei lietus butu lijes kas tada? Pradejo man aiskinti, kad cia reikejo kitokiu budu ja risti ir t.t., bet argi cia nuotaka turi geliu risimo technikas ismanyti? Ir ar uzsakant negali paaiskinti, kad gink dieve jos nejudink, nemerk ir nieko nedaryk tik stipriai laikyk suspaudus, kad tik neissiristu...Veliau aisku jie atsiprase, bet ta diena tikrai buvo nesmagu. Mano puokste isgelbejo salone prie baznycios bokstu g., labai greitai man ja ten perriso, idejo kazkoki sutvirtinima ir visa diena as ja sekmingai atnesiojau, o 12 val kaip priklauso ismeciau per peti pamergems smile.gif
Zodziu, jei kas geliu salone Minijos g. uzsisake geles, pries atsiimdamos gerai pasiziurekit, nes ten chalturina normaliai.... 150 Lt kaina, o rezultatas po valandos issiardziusi puokste.

Graziu vestuviu visoms!
Atsakyti
Vai222te, grazi pirmoji puokstele thumbup.gif

As rekomenduosiu dekoreatore-floriste, puosusia musu vestuves ir dariusia puokstes. Gaila, kad jos tinklapy nera daug realiu pavyzdeliu, bet visuomet galima nuvykti i jos "krautuvele" Kaune senamiestyje-ten visko daug daug smile.gif
http://www.idejossve...s/apie-mus.html
Atsakyti
Mergytes, gal galit kas i az man imesti floristes Jolitos is Vilniaus kontaktus? Mergaites ja isgyrusios az pilna, negaliu susisiekti 4u.gif aciukas butu didelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
puiki floriste Vilniuje Inesa, pilna originaliu ideju
http://www.inesafloriste.lt/
Atsakyti
Indigo geles Vilniuje visiems vestuviniams uzsakymams taiko 30% nuolaida.
Turi pavyzdziu albuma Mindaugo MAximoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IddI: 04 lapkričio 2010 - 23:26
Gal kas parekomenduotų gerą floristę Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju gėlių saloną "Pas Lidiją" (Vilniuje) wub.gif
Ir jaunosios puokštė, ir jaunikio gėlytė, ir pamergyčių puokštytės ant rankų, ir gėlių kompozicija stalui buvo padaryta nepriekaištingai ir iki pat šventės pabaigos atrodė lyg ką tik padaryta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 11 lapkričio 2010 - 15:37
Dauguma rasot, kad ir puoksteles floriste dare ir masinas, sale puose, o kiek tai kainuoja? turbut dideles sumos ir kuklioms vestuvems geriausia paciai puostis sale ir masinas, kaip jus manot?
Atsakyti