Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 11:15)
Kokiu duomenu? g.gif tai gal kur senosios prase dar pakeis,bet je ne,tada nieko tokio smile.gif isvaziuoju dviem savaitem,savaite prie juros busiu matyt(busim pas giminaicio bute ),o kita laika ten toje puseje,vaziuosim pire Plateliu ezero dar matyt smile.gif ax.gif

Pas mane neatitikimas Ortodontes pavardeje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 16, 09:10)
sakiau, kad ryskumelis, grazumelis  wub.gif
ir as darbe i WC lekiau matuotis  lotuliukas.gif
tai ka, jei bus kada meetas, varom su maudomais?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai davai visos perkam vienodus tokius pacius, uzpatentuojam, kad situs maudomukus tik breketininkes gali nesioti, tada viena kita is tolo pliazuose atpazinsim lotuliukas.gif

tikrai laaabai grazus tas maudomukas wub.gif

nors man turbut truputi virsuje pritruktu ka ideti... blush2.gif bet jei jau uzpatentuosim, gal koks dizaineris pakoreguos lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 11:11)
reiks interneto kazkur ieskotis lotuliukas.gif

butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 09:03)

beje, užmačiau, kad mūsų kašariukė nori išsiregistruoti, kaip gaila.. ir čia nebeužeina  unsure.gif

gaila, kad Kasariuke nusprende suparmama palikti, budavo smagu su ja paplepeti
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 16, 11:17)
Pas mane neatitikimas Ortodontes pavardeje  blush2.gif

niu atsiprasau labai,kita karta taip nepasikartos,kai labai skubi taip ir buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 11:15)
Kokiu duomenu? g.gif tai gal kur senosios prase dar pakeis,bet je ne,tada nieko tokio smile.gif isvaziuoju dviem savaitem,savaite prie juros busiu matyt(busim pas giminaicio bute ),o kita laika ten toje puseje,vaziuosim pire Plateliu ezero dar matyt smile.gif ax.gif

mm , kaip fainai bigsmile.gif
o duomenis turiu omeny tuos, kur temoje sudėti, kas kada ir kokius nešioja breketus, bet ten kiek pamenu kabesitai (ar meri ceri?) neatitiko miestas ir dar kažkuriai forumietei (gal vergine?) neatitiko data mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai viskas atitiko, tik dar galima uzrasyti, kad nesioju metalinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 11:20)
mm , kaip fainai  bigsmile.gif
o duomenis turiu omeny tuos, kur temoje sudėti, kas kada ir kokius nešioja breketus, bet ten kiek pamenu kabesitai (ar meri ceri?) neatitiko miestas ir dar kažkuriai forumietei (gal vergine?) neatitiko data  mirksiukas.gif

niu pasiikeisit jeigu kursit tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 09:05)
Labas rytas visoms 4u.gif as uzdejau pakeist nicka i Svajaaa tik nekeicia man dar jo biggrin.gif patinka man siandienos oras,nes daug darbu reik pries isvaziuojan prie juros padaryt ,tai nebus karsta vazinet :)ziurekti sukurkite nauja tema,kai busiu isvykusi,nes man atrodo ir sita greitai uzsibaigs lotuliukas.gif

man atrodo teks truputi palaukti, man pakeite gal po 3 savaiciu...
gal kai jau grisi po atostogu busi Svajaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 16, 11:21)
man tai viskas atitiko, tik dar galima uzrasyti, kad nesioju metalinius smile.gif

o man norėtųsi, kad būtų bent pavardės lietuviškom raidėm, nes mano daktarė E. Šaulienė, o kai be lietuviškų, tai nei šiaip, nei taip. blush2.gif Nu bet tobulėjimui ribų nėra, pakeisim thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 11:23)
o man norėtųsi, kad būtų bent pavardės lietuviškom raidėm, nes mano daktarė E. Šaulienė, o kai be lietuviškų, tai nei šiaip, nei taip.  blush2.gif  Nu bet tobulėjimui ribų nėra, pakeisim  thumbup.gif  4u.gif

Kad labai daug laiko uzima,cia reikai normaliai prisesti,ir kas kaip man parase ne lietuviskom,taip ir uzrasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 16, 11:17)
tai davai visos perkam vienodus tokius pacius, uzpatentuojam, kad situs  maudomukus tik breketininkes gali nesioti, tada viena kita is tolo pliazuose atpazinsim  lotuliukas.gif

tikrai laaabai grazus tas  maudomukas  wub.gif

nors man turbut truputi virsuje pritruktu ka ideti...  blush2.gif bet jei jau uzpatentuosim, gal koks dizaineris pakoreguos  lotuliukas.gif

prikimsim lotuliukas.gif
Atsakyti