Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(vampyre @ 2009 07 16, 10:59)
Tai kad reik reik.... dar ir kaip reik.... doh.gif tai sedziu, rankos nekyla....katik gavau siuntinuka, kurio tep laukiau, jau jums matyta maudomuka grazuoliuka, tai bent nuotaikyte pakilo... http://www.visuomets...24/h/571/p/1400
ax.gif

na ir kaip realybėje? ar tiko?
beje, užmačiau, kad mūsų kašariukė nori išsiregistruoti, kaip gaila.. ir čia nebeužeina unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif as uzdejau pakeist nicka i Svajaaa tik nekeicia man dar jo biggrin.gif patinka man siandienos oras,nes daug darbu reik pries isvaziuojan prie juros padaryt ,tai nebus karsta vazinet :)ziurekti sukurkite nauja tema,kai busiu isvykusi,nes man atrodo ir sita greitai uzsibaigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 11:03)
na ir kaip realybėje? ar tiko?
beje, užmačiau, kad mūsų kašariukė nori išsiregistruoti, kaip gaila.. ir čia nebeužeina  unsure.gif

Niu darbe negaliu pamatuoti tobulai lotuliukas.gif bet vos tik gavus suskubau i WC, primeciau ,tai super kaip ir thumbup.gif jis biski net ryskesnis nei foto thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 11:05)
Labas rytas visoms 4u.gif as uzdejau pakeist nicka i Svajaaa tik nekeicia man dar jo biggrin.gif patinka man siandienos oras,nes daug darbu reik pries isvaziuojan prie juros padaryt ,tai nebus karsta vazinet :)ziurekti sukurkite nauja tema,kai busiu isvykusi,nes man atrodo ir sita greitai uzsibaigs lotuliukas.gif

as ir greit atostogu leksiu, tai apleisiu gretas, bet tikiuosi liksiu prizinese vietose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 08:49)
TAIGI JAU PARODĖ  4u.gif  GAL IŠGERK KAVYTĖS, ATSIBUSI  4u.gif  JUOKAUJU  lotuliukas.gif

na tikrai tikros pleputes cia susirinke gathering.gif as jau ir nespeju visko suskaityti ir suziureti... doh.gif
tikra tiesa, pirma reiketu atsibusti, po to perskaityti visas zinutes, o jau tada rasyti blush2.gif

O auskariukas ir pilvukas viskas labai grazu thumbup.gif bet pati tai kazkaip ne ne ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 16 liepos 2009 - 10:11
QUOTE(vampyre @ 2009 07 16, 11:07)
Niu darbe negaliu pamatuoti tobulai lotuliukas.gif  bet vos tik gavus suskubau i WC, primeciau ,tai super kaip ir thumbup.gif  jis biski net ryskesnis nei foto thumbup.gif  wub.gif

sakiau, kad ryskumelis, grazumelis wub.gif
ir as darbe i WC lekiau matuotis lotuliukas.gif
tai ka, jei bus kada meetas, varom su maudomais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 16, 11:10)
as ir greit atostogu leksiu, tai apleisiu gretas, bet tikiuosi liksiu prizinese vietose  lotuliukas.gif

reiks interneto kazkur ieskotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 16, 11:05)

O kodėl tiek daug aaa? biggrin.gif Jeigu ką, tai vampyre turi duomenis, sukursim mes tą temą biggrin.gif o pala, kuriam tu laikaui išvažiuoji? blush2.gif pas ką apsistosi? nepyk, jei ką praleidau blush2.gif biggrin.gif
Beje, niko nekeičia, nes Auges nebe admin. O kas vietoj jos keičia, tai net nežinau g.gif Ir šiaip, keičia tik kas savaitę kažkaip, ar net rečiau rolleyes.gif
Ir dar, dėl duomenų, ten kiek pamenu buvo neatitikimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 16, 11:10)
sakiau, kad ryskumelis, grazumelis  wub.gif
ir as darbe i WC lekiau matuotis  lotuliukas.gif
tai ka, jei bus kada meetas, varom su maudomais?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kai visos tokius grazius nusipirksim tada galesim biggrin.gif
Atsakyti
tai ka, jei bus kada meetas, varom su maudomais?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Busim dvi vienodos!!!!!!!! lotuliukas.gif thumbup.gif sian aptikau netycia, kad viena pazistama irgi toki turi, tai kai su slapiu skurliu per veida... doh.gif sakiau neisiu i ta pliaza blyn blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Pirma lašinukų reik atsikratyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 11:12)
O kodėl tiek daug aaa?  biggrin.gif  Jeigu ką, tai vampyre turi duomenis, sukursim mes tą temą  biggrin.gif  o pala, kuriam tu laikaui išvažiuoji?  blush2.gif  pas ką apsistosi? nepyk, jei ką praleidau  blush2.gif  biggrin.gif
Beje, niko nekeičia, nes Auges nebe admin. O kas vietoj jos keičia, tai net nežinau  g.gif  Ir šiaip, keičia tik kas savaitę kažkaip, ar net rečiau  rolleyes.gif
Ir dar, dėl duomenų, ten kiek pamenu buvo neatitikimų  smile.gif

Kokiu duomenu? g.gif tai gal kur senosios prase dar pakeis,bet je ne,tada nieko tokio smile.gif isvaziuoju dviem savaitem,savaite prie juros busiu matyt(busim pas giminaicio bute ),o kita laika ten toje puseje,vaziuosim pire Plateliu ezero dar matyt smile.gif ax.gif
Atsakyti