Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 12:56)
ir sekas gi  thumbup.gif nespesi mirktelt o ziu ir nuims breketus  mirksiukas.gif

aga, jau galima sakyt , kad greit pusmetis kaip nesioju breketus biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 12:56)
neblogai taip kas dvi savaites  thumbup.gif  thumbup.gif
gerai paneles,einu jau nuo kompo,nes tikriausiai taip galeciau visa diena prasedeti  lotuliukas.gif  tad iki rytojaus  thumbup.gif  tikriausiai vakare nebeprisijungsiu , vot bus rytoj darbo skaityti  lotuliukas.gif
geros dienos  4u.gif

thumbup.gif geros dienos 4u.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 22, 14:59)
aga, jau galima sakyt , kad greit pusmetis kaip nesioju breketus biggrin.gif  bigsmile.gif
thumbup.gif  geros dienos  4u.gif  cool.gif

nespejau mirktelet o jau beveik 11men praejo kai su breketais thumbup.gif
Atsakyti
Imeciau i Fotki dar pora savo foto... rolleyes.gif dantuku foto imesiu kai matysiu ryskius pasikeitimus mirksiukas.gif
Ir siaip gerai sugalvojom, smagu bendrauti su bent fotkese matytu zmogumi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 13:11
QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 13:03)
nespejau mirktelet o jau beveik 11men praejo kai su breketais  thumbup.gif

tikrai, labai greit bega laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 22, 14:10)
tikrai, labai greit bega laikas  thumbup.gif

Ir as taip noriu.... blush2.gif man kazkaip laikas letai eina.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 13:12
QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 14:08)
Imeciau i Fotki dar pora savo foto...  rolleyes.gif dantuku foto imesiu kai matysiu ryskius pasikeitimus  mirksiukas.gif
Ir siaip gerai sugalvojom, smagu bendrauti su bent fotkese matytu zmogumi ax.gif  thumbup.gif

gerulis broliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 15:12)
gerulis broliukas biggrin.gif

broliukas tai tikrai nerealus smile.gif ir pati labai grazi esi 4u.gif
Atsakyti
Mes visos grazios! didis.gifnail.gif ir tu Katyte! o jau tavo lialia tai isvis wub.gif
O bratkis tai joa, kvanka tokis kaip ir as hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 13:26
nauja tema bus ČIA
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 22, 11:07)
Sveikos mergaites  biggrin.gif  O kaip toms kurioms teko rauti dantukus, kada jums juos isrove? Pries breketu dejima ar jau nesiojant breketukus  mirksiukas.gif  kiek teko pasiskaitineti tai nemazai kam teko rauti pries juos uzdedant, nors man ortodonte sake, kad sitaip negalima ir rauti teks tik gydymo eigoje  g.gif O kaip jums buvo?  mirksiukas.gif  smile.gif

Man tai net 4 reikejo trauk doh.gif Dvieju jau nebeturiu,du dar laukia unsure.gif Man daktare sake kad geriausia tai taip-1 dantis,kita savaite kitas dantis ir dar po savaites breketai.Cia kas savaite kad spetu viskas apgyti smile.gif O kaip iskart kita diena po traukimo klijuot tai net pagalvot nenoriu,brrr schmoll.gif Man dar nemalonu kita diena be to danties,o dar prisidetu ir breketu skausmas nu neee unsure.gif

Achilles,sveikinu happybday.gif
p.s.man atrodo as cia viena be liniuotes unsure.gif biggrin.gif Reikia eit gamint bigsmile.gif
Gal ir man kas duomenis i fotki?Jau reikia ir man pasirodyt drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka pleputes plepekit toliau, o as lekiu jau ruostis darban smile.gif assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 22, 14:27)
Man tai net 4 reikejo trauk doh.gif  Dvieju jau nebeturiu,du dar laukia unsure.gif  Man daktare sake kad geriausia tai taip-1 dantis,kita savaite kitas dantis ir dar po savaites breketai.Cia kas savaite kad spetu viskas apgyti smile.gif  O kaip iskart kita diena po traukimo klijuot tai net pagalvot nenoriu,brrr schmoll.gif  Man dar nemalonu kita diena be to danties,o dar prisidetu ir breketu skausmas nu neee unsure.gif

Achilles,sveikinu happybday.gif 
p.s.man atrodo as cia viena be liniuotes unsure.gif  biggrin.gif  Reikia eit gamint bigsmile.gif 
Gal ir man kas duomenis i fotki?Jau reikia ir man pasirodyt drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Dėkoju. Tuoj tau išsiųsiu duomenis 4u.gif
Atsakyti